Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 128 867
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
prinzesata, може ли линк кое масло от вечерна иглика ползваш?

# 46
  • Варна
 Аз капсулите пия на прим оил ето тия

https://herbamedicabg.com/prim-oil-prim-ojl-100-kaps.html

Самопредписах си ги защото нещо ме гонеше умора перманентна и разни стави взеха да се обаждат. В общи линии действат на всичко-коса,кожа,нокти,хормони. От години цикълът ми е оскъден по два дни......е последния месец си беше 5 дни както когато бях на 30/не,че е за хвалба де/ #Cussing out....ама явно така трябва да бъде.

# 47
  • Варна
Пила съм масло от вечерна иглика.
2-3 опаковки.
Пила съм и масло от пореч  и съм провала да го редувам с игликата, нямаше ефект при мен. Него го пих година и половина.
При мен нямаше никаква промяна нито от пореч, нито от игликата върху сухата ми кожа, със себорея, нито коса, нокти, нито цикъл, нито стави, с които също имам проблем  Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 12:21 от missNoir

# 48
  • Чукарландия
Аз пия МВИ, на мен пък много добре ми действа, особено за цикъла, преди него нямам нервни изблици  Mr. Green, подуване, дискомфорт. По време на цикъл нямам болки. Пия 2-3 месеца - 1 месец почивам. Peace

# 49
Вярвате ли, че назолабиалните гънки могат да се заличат /или поне намалят/ с козметика? Ако някой има опит, да препоръча крем. Simple Smile Аз все си мисля, че там само филърите помагат, но не ми се иска да се бода...

# 50
  • Велико Търново
Вярвате ли, че назолабиалните гънки могат да се заличат /или поне намалят/ с козметика? Ако някой има опит, да препоръча крем. Simple Smile Аз все си мисля, че там само филърите помагат, но не ми се иска да се бода...

Моя приятелка 45 годишна, изразходи вече няколко опаковки от филъра на Авен. При нея има видимо запълване, докато ползва продуктите.

# 51
  • София
аз си правя сама крема, 100% естествен.
Какъв крем си правиш? За каква кожа е?

имам два варианта - за суха и смесена/мазна кожа. с много билки, масла и т.н.

# 52
  • Canada
YanaDG, Кристиан Бретон имат крем специално за тази област, но нямам личен опит  Peace

Някой питаше в миналата тема за крема на Уриаж - моят не е тониран, бебешки е. Ако се прекали оставя бели следи и е трудно да се нанесе фдт отгоре, но за мен това е приемлив компромис сравнено с отличната му защита.

Моя приятелка 45 годишна, изразходи вече няколко опаковки от филъра на Авен. При нея има видимо запълване, докато ползва продуктите.

кия, ще споделиш ли кой серум?

При мен леко се заглаждат от дерма-ролера, гневната също. Трябва да си взема и ХК за пиене + колаген. При мен комбинацията дава добър резултат  Peace

# 53
Foncé, вероятно искаш Сиска да каже кой е филъра.  Simple Smile И на мен ще ми е интересно. За серум не съм споменавала аз.

# 54
Здравейте момичета!Имам въпрос към ползващите третиноин.Мога ли да го разреждам с масло (примерно от шипки) непосредствено преди нанасянето?Имам  Acnelyse, но той е 0.1%, а сега тепърва започвам с мазането на третноин.

# 55
  • Canada
Foncé, вероятно искаш Сиска да каже кой е филъра.  Simple Smile И на мен ще ми е интересно. За серум не съм споменавала аз.

кия, моя грешка  Hug

siska да сподели  Flutter

# 56
  • Велико Търново
Веднага Heart Eyes
http://remedium.bg/anti-age/avene-physiolift-precision-wrinkle-filter-15ml.html
Ако на някой му се стори интересен продукт да кажа, че има 25% отстъпка от цената, която важи от оня ден Heart EyesМисля, че важи за цялата страна Peace

# 57
Веднага Heart Eyes
Ако на някой му се стори интересен продукт да кажа, че има 25% отстъпка от цената, която важи от оня ден Heart EyesМисля, че важи за цялата страна Peace
Отстъпката за он лайн покупка ли е?

# 58
  • София
Препоръчайте ми някакви серуми за повдигане на контура на лицето, ако може и да са на поносими цени. Wink
Какво трябва да гледам да съдържат, освен хиалурон?

# 59
  • Велико Търново
Веднага Heart Eyes
Отстъпката за он лайн покупка ли е?

Не знам, ние сме търговски обект Peace

Общи условия

Активация на акаунт