Пак за Аква Сорс!

• 132 085
  • 836
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета. Има ли сайт с продуктите и цените на Аква Сорс? Благодаря!

# 421
  • София
Здравейте,
На този сайт има цените, и за дистрибутори и крайни: http://www.zdravensait.hit.bg/ceni.htm
Ако имате въпроси или искате да станете дистрибутори - може да ми пишете на лични.
А това е официалния сайт: http://www.aquasource.net/Main/Index.aspx?cid=6

# 422
Момичета, малко по надолу говорихме какво да се пие по време на бременност. От тази http://um.anhira.com/hranene_bremenni.php и други статии стана ясно, че трябва супер антиоксидант поне в първия триместър (освен ЗЕ и ЕМК). Е, добре - купувам си вчера Антиоксиданта и познайте какво пише на указанието на шишенцето - Да не се приема от бременни и кърмачки освен при изрично предписание от лекар! А сега де  Shocked

Казвайте какво да правя с този антиоксидант - да го пия ли, да не го ли пия  newsm78

# 423
  • София
Зададох точно този въпрос на производителя преди месец.
Отговора беше: "Изисквания на контролните служби. Дозирано е така, че да е безвренто за всички."

Пии си спокойно. Моя приятелка е 4 месец и си го пие по препоръка на лекарката. А ако искаш да ти го препоръча доктор, само кажи. Няма проблеми.

# 424
А ако искаш да ти го препоръча доктор, само кажи. Няма проблеми.

Laughing  Няма голямо значение това... Въпроса беше да не си навредя, благодаря за отговора  Hug

# 425
По-добре яж кълнове вместо ЗЕ-със сигурност няма да си навредиш,а съдъжрат също хлорофил и всичко,от което имаш нужда.Вместо ЕМК си купи ленено олио-евтино и върши същата работа.

# 426
Е-е, хайде сега, а в лененото олио има ли "студен екстракт от сусамово и слънчогледово семе, кайсиеви и лешникови ядки, тиквени семки, пшеничен зародиш, шафраника, пореч, маруля, чесън, морков, лимон, портокал, маслина, черна и червена боровинка, касис, шипка и някои други растения, с добавени рибено масло и лецитин"?! Май не .... newsm78

# 427
Не,няма.Като искаш можеш да си добавиш.Ако не си добавиш пак получаваш най-важното-вит.Е.Освен това кой гарантира примерно,че в рибеното масло няма живак?А лецитина е какъв?От ГМ соя?Или пък слънчогледовите семки? newsm78Има ли изришно споменато,че никъде в този продукт не е използвана генна техника?

Само дадох пример с какво може да се замени,пък иначе всеки да си пие каквото си иска.

# 428
Е, то ако тръгнем да гледаме кой гарантира нещо от какво е произведено, бая има да се почудим за всичко, заедно с лененото олио. А пък нали за Аква сорс уж знаем, че целта на производството им е максимално натурално и природо съобразно, така че поне се надяваме, да е така.

Благодаря ти за идеята с какво може да се замени, но тъй като в ЕМК са концентрирани много неща, а не само ленено масло, мисля да се придържам към тях  Peace

# 429
Като споменахте за лененото масло, само да кажа, че скоро научих, че ако се приема продължително време без добавяне на вит.Е било канцерогенно.

# 430
Нещо не разбрах.Лененото олио си е богато на вит.Е и няма нужда да му се добавя.

# 431
  • София
ЕМК е страхотен продукт.
ЗЕ също. И доста други на фирмата.
Разбира се всичко може да се замени с нещо друго, или с подобно на друга фирма. Обаче все пак Аквасорс са в пъти по-чисти и истински от еквивалентите им с ниски цени и неясен ефект.

# 432
Искам да ви попитам: продуктът Слънчева енергия подходящ ли е за бременни за възстановяване на организма при продължително повръщане, както и за "мигновено зареждане" при пристъп на отпадналост? Както се вижда от подписа ми, бебоците в коремчето ми са двечки, а апетитът ми никакъв го няма. На всичкото отгоре от време на време допълнително изтощавам организма с повръщане, понякога цял ден. Но някакси не мога да се насиля да пия добавки ежедневно, за това търся нещо, което да мога да взимам само "при нужда". Другият ми проблем е, че на моменти ме обзема внезапен глад, който сякаш нищо не може да задоволи за повече от 15 мин - дали Слънчевата енергия би помогнала в случая?

# 433
  • София
Глада не знам дали ще престане, но е подходящ за другото.  Rolling Eyes Гадно нещо е повръщането!
 Ако си отпаднала много можеш да вземаш и по малко Клетъчна енергия - коензим.

# 434
Аз като невежа да ви попитам - може ли Аква Сорс да навреди на здравето на човек по някакъв начин? Има ли такива случаи и т. н.?
Благодаря предварително за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт