Пак за Аква Сорс!

• 134 775
  • 836
  •   1
Отговори
# 600
Хммм, тази схема ни я предписа хомеопатът, при когото ходихме в кв. Дианабад. Малкият е с чести пристъпи на астма, и предпомагам, че затова така ни ги писа. Значи може при болест по 5-6 Колактив3 дневно, правилно ли съм ви разбрала?

# 601
Хммм, тази схема ни я предписа хомеопатът, при когото ходихме в кв. Дианабад. Малкият е с чести пристъпи на астма, и предпомагам, че затова така ни ги писа. Значи може при болест по 5-6 Колактив3 дневно, правилно ли съм ви разбрала?

Правилно  Peace Е, все пак за всеки конкретен случай си се обаждай на хомеопата, щом е в час с тези продукти, но докато се обадиш, смело може да дадеш няколко, няма да превишиш нещо  Simple Smile

# 602
  • София
Мили мами, синът ми на година и 10 м. е на следната схема:

- Кол3 - 2 пъти х 1, ЗЕ - 3 пъти х 1, Бифидус 1, и ЕМК 2 пъти х 10 к. Взима ги от 10 дни.

От снощи започна да киха, боя се да не е хванал някой вирус, защото ако е така до дни очаквам да получи астматичен пристъп. Та въпросът ми е - на колко да му увелича приема на различните неща? След колко време мислите, че ще започне да се чувства ефектът от приема им?

Отчаяно съм се вкоплича в тези хран. добавки, и така искам да видя резултати.

Подготви се за по-дълъг прием. Ние бяхме с астма, но моя беше на 3 годики. За 7 месеца почувствах ефекта като намаляване продължителността на боледуването, разреждане на боледуванията, разреждане на пристъпите и намаление на остротата. След това вече съвсем спря да боледува.

За разлика от теб, давах само ЗЕ. ЕМК имаше, но аз не знаех (никой не ми каза), Коластрата все още я нямаше и наблегнахме на ЗЕ. Стигала съм по 5-6-8 дневно по време на боледуване и по една капсула, когато беше здрав (относително).  Laughing Детето се оправи. Аз също нямах търпение и ми се искаше да затворя очи и когато ги отворя, проблемите да са в миналото. Но така става само в приказките.  Hug В реалността пътят се изминава от край до край и то в будно състояние.

Стискам палци.

# 603
здравейте!имам въпрос относно коластрата.синът ми беше настинал с хрема и кашлица и преди 2 дни забелязах,че на едното оченце от вътрешната страна има някаква пъпчица и когато дръпна долния клепач надолу се вижда,че вътре е червено.започнах веднага да капя коластра.проблемът е само,че незнам колко влиза в оченцето,защото синът ми не дава да го пипна и ми е адски трудно да го задържа мирен,за да мина окото с памуче и да капна с капкомер.днес го видя и лекарката му,каза,че  се е запушило слъзното каналче  затова се е появила и тази пъпчица.според мен си има връзка и с настинката.изписа му едно мехлемче,което обаче е на основата на антибиотик и бих го дала само в краен случай.въпросът ми е смятате ли,че коластрата помага в такива случаи и как въобще успявате да капнете от нея в очите,когато става въпрос за дете.на мен ми се струва,че има малък напредък,преди 2 дни очето сълзеше и се налагаше няколко пъти на ден да махам секрети,а днес не.но знам ли,може и да си внушавам.как лекувате вие подобни очни проблеми?

# 604
  • Някъде там на юг...
Здравейте момичета!

Изчетох всичко до 12-та страница. Тези дни може би ще изчета и цялата тема, но тъй като в момента нямам време, моля някой да ми даде съвет  Praynig Вики е с кашлица (все още лека). От днес започвам да давам коластра. Въпроса ми е по една капсула на ден или повече? Дистрибуторката ме посъветва по една докато свикнело детето, а от това, което чета тук стигам до извода, че вие давате по повече при болест Rolling Eyes И още нещо - трябва ли коластрата да я комбинирам със ЗЕ или ЕМК например? От това, което чета тук разбирам, че повечето от вас дават комбинация от коластра и още нещо  Rolling Eyes Другото, което допълнително ме обърка е, че дистрибуторката ми каза, че не препоръчвала ЗЕ за деца  Rolling Eyes Не се обоснова обаче,защо  Rolling Eyes

П.С. : Навсякъде споменавам "дистрибуторката", защото не сме посещавали хомеопат, какъвто между впрочем в нашия малък град няма   Confused

# 605
дАВАЙ СУТРИН НА ГЛАДНО 2 КОЛАСТРИ И СЛЕД 20 МИН С НЕЩО ЗА ХАПВАНЕ 2 ЗЕЛЕНИ ЕНЕРГИИ.(извинете за главните букви),Давай и два пъти по 10 капки ЕМК,ако е остро състояние като дадеш Зелената продължаваш по 1 капсула на всеки час

# 606
Здравейте момичета!Може ли да приемам Зелена енергия и противозачатъчни лекарства?Благодаря ВИ предварително.  bouquet

# 607
Коластрата и Зелената енергия на гладно ли трябва да се приемат?  Thinking

# 608
  • у нас
коластрата  20-30 мин преди ядене.  Peace

# 609
Може да се приема зелена енергия и противозачатъчни

# 610
Здравейте момичета!Може ли да приемам Зелена енергия и противозачатъчни лекарства?Благодаря ВИ предварително.  bouquet
Нищо не пречи да приемаш и двете неща .

# 611
Благодаря ВИ за отговорите. HugОт утре започвам да се зареждам с енергия. Laughing

# 612
да ПОПИТАМ ,КАК СЕ КАПЕ КОЛАКТИВ В НОСЛЕТО?ХРЕМАТА НА ДЪщЕРЯ МИ Е КОшМАРНА.ДАВИ СЕ И КАшЛЯ?щЕ ПОМОГНЕ ЛИ КОЛАКТИВА?

# 613
  • София
да ПОПИТАМ ,КАК СЕ КАПЕ КОЛАКТИВ В НОСЛЕТО?ХРЕМАТА НА ДЪщЕРЯ МИ Е КОшМАРНА.ДАВИ СЕ И КАшЛЯ?щЕ ПОМОГНЕ ЛИ КОЛАКТИВА?

Вземаш една капсулка колактив. Разделяш прахта на 2 части. 1/3 разтваряш в минерална вода (или чиста), толкова, колкото да ти стигне максимум за един ден. Може да си премериш с капкомера, като пресметнеш.

Капе се през 1,2 часа по две капки в ноздра за малки деца до 2 годинки. Изчистваш го максимално добре и капеш наведнъж - впръскваш ги. Капките запушват нослето. Ако е много запушено редуваш с физиологичен разтвор. (или готов или си го правиш сама).
Ако е по-голямо увелицаваш. За възрастен дозата е 5-6 капки в ноздра.

Ако си кърмачка може да опиташ и с твоята кърма.

# 614
БЛАГОДАРЯ  bouquet
накапах и ,и сега заспа.щом запушват ,сигурно подсушават лигавицата.а на нас ,точно това ни трябва.имаме задна хрема,и се дави като спи.какво ли не сме слагали в носа,всичко с временен ефект.сега пробвам с хомеопатия,и от 3 месеца пием ЗЕ и Колактив .след колко време да очаквам ефект?

Общи условия

Активация на акаунт