Пак за Аква Сорс!

• 132 429
  • 836
  •   1
Отговори
# 705
Правилно си разбрала,че не ти трябва лекърски съвет за да даваш Колактив.На моите деца давам по 1 капсула 20-30 мин. преди хранене.Синът ми понеже е на 7г. я сдъвква,а на дъщеря ми която е на 6 месеца я смесвам с млякото или пюрето.Аз лично им давам по 2 на ден,защото сега е сезонът на настинките,и по добре да ги предпазя.Понякога дори и по повече.Колактив е естествен продукт и неможе да се предозира,всичко се усвоява.

# 706
В този сезон давам по 2бр сутрин на гладно,а ако вземе да ми се разболява увеличавам.

# 707
  • София
Има ли някоя мама тук, от която мога да си закупя Колактив? Живея в Люлин, моля ако някоя може да ми помогне да ми пише на лични.

# 708
Писах ти на лични

# 709
Здравейте,
Омръзна ми да сме все болни и видях много позитивни мнение за аквасорс. Свекър ми има познат дистрибутор (поне така твърди). Поръчал е афа на прах - 60лв., но искам да взема и коластра. Интересува ме вие какво давате - коластра или коларгол(май така беше). Единият продукт бил чиста коластра, а другия 50% с примеси. Стават ли за дете на 1г? Каква доза се дава? И ако не е неудобен въпрос - 60лв. ли е дистрибуторката цена за АФА-та на прах, че бях чела за капсулите, че са 38лв. за диструбутор (може и да е неактуализирана цена).

# 710
Значи ценичките са долу горе такива,но идея нямам как ще го накараш да пие афата на прах.Има течна АФА ,което е сладка и е подходяща за деца.Едната коластра е чиста коластра а другата е с добавен ацидофилус и лактоферин.Аз давам Колактив 3.Да подходяща е за дете на 1г.Можеш да даваш по една капсула профилактично.Аз те съветвам да включиш и ЕМК.

# 711
Според мен е по добре вместо АФА да даваш зелена енергия,но това си е според мен.Не ,че АФА-та е по слаб продукт но за болести и укрепване е по добре ЗЕ.

# 712
запис.Ще стана дистрибутор

# 713
запис.Ще стана дистрибутор

Много хубаво!

# 714
Момичета ,настинала съм и личната лекарка ми изписа стеримар за носа,хомеожен,витамин Ц.Аптекарката каза ,че може да си взема и коластра КОЛАКТИВ.Каза,че и бременни могат да я пият и нямало да навреди на бебето?

# 715
Да можеш да пиеш както Колактив така и САО и Зелена енергия.Щом си настинала обезателно включи и ЗЕ.

# 716
Нещо за колитно разстройство?

# 717
  • София
Бифидус

# 718
Всъщност "колитно разстройство", не е диагноза. Аз го измислих така, за да изясня произхода му, т.е., че не е резултат от вирус, хранително отравяне или нещо подобно.
Става въпрос за дъщеря ми. Не за пръв път й се случва и много трудно се повлиява от лекарства. Давам й всичко,което се дава в такъв случай: смекта, ентерол,хидрасек, танинал /от него единств.има подобрение, но временно/,саностол+ /пробиотици/. Тъй-като давам принципно Колактив 3, ЗЕ и ЕМК, дали да не ги спра временно?
Dino, Бифидуса не се ли припокрива с пробиотиците, които приема? А в Колактив 3 мисля, че също има такива?

# 719
juli_ett В Колактив 3 има Ацидофилус а не Бифидус Peace

Общи условия

Активация на акаунт