Пак за Аква Сорс!

• 132 409
  • 836
  •   1
Отговори
# 720
juli_ett когато има разтройство се дава ацедофилус -той е за регулиране, а не бифисдус
аз даже не бих дала нищо защото все пак всеки организъм е индивидуален , храната трябва да се ограничи и обсъди

# 721
Моята дъщеря е на 5 години. И много харесва течната АФА, дори като искам да направя почивка между двете шишенца - тя просто не иска Laughing
Колактив 3 също го приема- разтворено в мляко, но ЗЕ не иска да я приеме под каквата и да е форма.

Значи ценичките са долу горе такива,но идея нямам как ще го накараш да пие афата на прах.Има течна АФА ,което е сладка и е подходяща за деца.Едната коластра е чиста коластра а другата е с добавен ацидофилус и лактоферин.Аз давам Колактив 3.Да подходяща е за дете на 1г.Можеш да даваш по една капсула профилактично.Аз те съветвам да включиш и ЕМК.

# 722
Здравейте, днес се регистрирах като дистрибутор на АкваСорс и си поръчах Зелена Енергия за мен. Мога ли да давам на дъщеря си от нея. Тя е на 1г. и 8м. или е по-добре да и взема ЕМК.

# 723
  • Варна
Можеш да.Само гледай да е преди обяд,да не ти пощръклее в 20 ч. Laughing
Това на шега.Някои деца се зареждат с доста енергия от ЗЕ,която съответно трябва да се изразходи Simple Smile

# 724
Здравейте, днес се регистрирах като дистрибутор на АкваСорс и си поръчах Зелена Енергия за мен. Мога ли да давам на дъщеря си от нея. Тя е на 1г. и 8м. или е по-добре да и взема ЕМК.
Давай и зелената и коластра и ЕМК. Peace

# 725
  • Варна
Някой да има отзиви за Лайтън-Ъп,специално за отслабване става въпрос.

# 726
Някой да има отзиви за Лайтън-Ъп,специално за отслабване става въпрос.
мои приятелки го пиха, поограничиха сладкото и отслабнаха.
Аз го пия птвреме навреме и нямам ефект.
Подсетихте ме сега да взема да го пия всеки ден. Че сега ми казаха и че е на промоция...намалена му е цената

# 727
  • Варна
Да на промоция е.Но малко съм недоверчива и дали върши работа newsm78

# 728
И аз се колебая дали да не го пробвам. Не съм чувала никакви отзиви, но се надявам да има резултат.

# 729
Лайтън-ъп е продукт който  е част от програмата за отслабване.Важно е повече движение,ограничаване на сладкото,консумиране на течности.Лайтън-ъп замества 1 или 2 обилни хранения.

# 730
  • Варна
Лайтън-ъп е продукт който  е част от програмата за отслабване.Важно е повече движение,ограничаване на сладкото,консумиране на течности.Лайтън-ъп замества 1 или 2 обилни хранения.
Това на теория го знаем,на практика е въпросът Simple Smile

# 731
Аз лично съм го пила първо когато бях бременна и после след като родих.Полза имаше защото ме засищаше.Пих го обаче продължително време.След като си намалих теглото(11кг)спрях,сега го пия от време на време особенно когато ме гони гладът преди месечният цикъл. Simple Smile

# 732
  • Варна
Аз лично съм го пила първо когато бях бременна и после след като родих.Полза имаше защото ме засищаше.Пих го обаче продължително време.След като си намалих теглото(11кг)спрях,сега го пия от време на време особенно когато ме гони гладът преди месечният цикъл. Simple Smile
Колко месеца се пие,за да има резултат.Говорим за 5-6кг.

# 733
При всеки е различно, но във твоят случай трябва да се пие поне 1 месец+физическо натоварване .

# 734
  • Варна
При всеки е различно, но във твоят случай трябва да се пие поне 1 месец+физическо натоварване .
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт