Пак за Аква Сорс!

• 132 405
  • 836
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Възможно ли е да се появи някаква странична реакция от Колактив? Синът ми пи 5 дена по 2 капсули Колактив и от 2 дена акото му се промени - много рядко, светло и сякаш има слуз. Храненето му не е променено особено, но ме притеснява тази промяна.

# 736
  • Варна
Павел по-скоро се запече Thinking

# 737
Възможно ли е да се появи някаква странична реакция от Колактив? Синът ми пи 5 дена по 2 капсули Колактив и от 2 дена акото му се промени - много рядко, светло и сякаш има слуз. Храненето му не е променено особено, но ме притеснява тази промяна.

И на мен ми е мно-о-ого познато това ако, на дъщеря ми от време на време и се появява такова - буквално за 1-2 пъти и си отминава. Тя пие Колактив, но постоянно, така че не ми се вярва да е от него (поне при нас). Иначе за такова ако причини бол - лека настинка, израстване на зъбче, храна и т.н. Виж все пак дали не почва да му расте някой от кътниците  newsm78

# 738
  • Sofia
И аз и Криси пием Колактив, не е имало проблеми. Имам друг въпрос - при силно зачервено сочно гърло, освен Колактив, ЗЕ, ЕМК в по-големи дози какво друго давате? Тъкмо се бях зарадвала, че вече почти 7 месеца не сме вдигали Т и снощи се загря като фурна. Давам й само на Аквасорс нещата, но пак ще съм благодарна да кажете вие как се справяте. Само до допълня, че пие Сулфор капки по една сутрин и вечер за третата сливица.

# 739
  • София

И на мен ми е мно-о-ого познато това ако, на дъщеря ми от време на време и се появява такова - буквално за 1-2 пъти и си отминава. Тя пие Колактив, но постоянно, така че не ми се вярва да е от него (поне при нас). Иначе за такова ако причини бол - лека настинка, израстване на зъбче, храна и т.н. Виж все пак дали не почва да му расте някой от кътниците  newsm78

Не мисля, че е от зъби - остават му последните 4 кътника да извади, но при предишните никнения не е имало никакви температури и промени, само по нервно поведение. Май от вчера нещата са малко по-добре, но да видим. Просто се учудих на тази промяна, тъй като до сега не се е случвало, нито в периода на кърменето, нито при зъбоникнене и настинка.

# 740
Здравейте,
Откриха ми , че имам гъбички КАНДИДА 4 степен. Какво ще ми препоръчате?

# 741
 Мисля си за пробиотици и коластра.

# 742
Аз излекувах моята кандида точно с колактив3 и пробиотик ацидофилус за няколко месеца, след това профилактично само пробиотик. Много съм доволна, моята гинеколожка ми ги препоръча.

# 743
Да за да бъдем точни е "Ацидофилус" + коластра.

# 744
Синът ми повръща цяла сутрин. Никакви други симптоми, само силни стомашни болки и повръщане. След като му дадох 10 капс. коластра и 5 ЗЕ„ болките спряха, повръщането-също, той скочи и излезе.

# 745
Синът ми повръща цяла сутрин. Никакви други симптоми, само силни стомашни болки и повръщане. След като му дадох 10 капс. коластра и 5 ЗЕ„ болките спряха, повръщането-също, той скочи и излезе.
smile3501

# 746
на колко години е хлапето?

По колко капсули си позволявате най-много да давате на децата?

Синът ми е на почти 5 г. От 2-3 месеца му давам коластра и ЗЕ, ЕМК. Давах по 1 капсула.
После почнах по 2 от всяко + 15-20 капки ЕМК вечер.
Междувременно пак пи АБ. След като укрепна, трябаше да отиде на ДГ, за да не стане дълго отсъствието.
Ходи точно 2 дена на ДГ и вечерта на 2рия се почна първо гърло. На другия ден сополи, после кашлица, после Т...
Веднага почначнах да давам по 2 Колактив 4 ЗЕ и 20 к. ЕМК.
Но според мен няма особена полза. Дори сега продължаваме така.

# 747
Синът ми е голям, на 15 е. Но съм препоръчвала и на 3-4 год. ударни дози от по7-8 капсули коластра и 3-4 ЗЕ.

# 748
Marietta1 щом детето е пило АБ е трябвало да направиш един курс пробиотици за да се възстанови нормалната микрофлора на червата за да може да "стъпва на сигурно" Hug

# 749
Marietta1 щом детето е пило АБ е трябвало да направиш един курс пробиотици за да се възстанови нормалната микрофлора на червата за да може да "стъпва на сигурно" Hug
Подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт