50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Под Слънцето
Трябва спешно да спечеля нещо. Темата свършва  Party

И аз седях и зяпах отстрани докато сума народ се хвалеше тука.... Ай, стискам палци да се разпишеш с награда  Peace

# 676
Трябва спешно да спечеля нещо. Темата свършва  Party

И аз седях и зяпах отстрани докато сума народ се хвалеше тука.... Ай, стискам палци да се разпишеш с награда  Peace
И аз, поне един нутрибулет да спечеля  Joy !
Плюшената играчка не я броя, така или иначе не е за мен.

# 677
  • при късмета
В спаркса, откакто дава бонуса само в изход-вход, на известията имам цифра 2, вместо 1, но си ми дава нормалния бонус.
Така се зарадвах първия път, реших, че имам съобщение за награда.

Имам 2 СМС от Лео, явно дрона и вафлите ще дойдат заедно

# 678
  • Велико Търново
Здравейте! И аз се записвам в Юбилейната тема с играчка от Киндер. Но искам да попитам за играта на нескафе. Като се качи гиф в полето за тагване какво трябва да се напише?

# 679
  • Под Слънцето
В спаркса, откакто дава бонуса само в изход-вход, на известията имам цифра 2, вместо 1, но си ми дава нормалния бонус.

Виж надолу , имаш някое неппрегледано - я бонус , я от предизвикателство точки. Намали изображението на екрана до минимум, все ще излезе.

# 680
  • при късмета
В предизвикателствата изобщо не влизам. А бонуса няма как де е повече от 25 за ден. Отворих всички известия, само бонуси са

# 681
  • Под Слънцето
На мен ми се случи така със 16 броя. Седяха си няколко дни. Писах и питах. Насочиха ме да направя това, което ти споделих. Получи се и 16те броя изчезнаха.

# 682
Така се зарадвах първия път, реших, че имам съобщение за награда.

Имам 2 СМС от Лео, явно дрона и вафлите ще дойдат заедно

И при мен е така всеки ден / спаркса/ по 2 известия.

# 683
И аз имам СМС от лео-то - сигурно вафлите. Дали ще са от промоционалните  Thinking

# 684
  • Под Слънцето
Звучи нагло , ама и аз искам кутиите с Троя да са от промото... Едва ли ще ни огрее..

По Варна сигурно ще ги разнасят по-натам. Смс имам само от ментел ква ми е сметката

Дойде мейл от Билла ,че ако съм сред първите регистрирани... след 31.10. ще получа анкета и ще се генерира ваучер. Аз останах с впечатление ,че веднага пращат ваучера и даже намислих да го инвестирам у Вафли....

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 11:00 от TopsyG

# 685
  • София
Нещо странно забелязвам в печелившите на Нескафе. Имаше ме във втората и третата седмица, а сега са ме махнали от втората......  Thinking Тук някой беше публикувал списък, така че имаме доказателство. Само, че в предната ли тема бешее?  Thinking

# 686
Идвам да се похваля и аз най-накрая с награда от Matrix от фейсбук! Много съм щастлива...най-накрая счупих каръка!

# 687
Тъкмо да ви питам какво носят от Лео и куриера дойде Simple Smile Носят дроновете-много е симпатичен и на едната перка има лого на Споко. Очаквах да е нещо тежко, а е супер лек. Даже и подпълнена гаранционна карта има  Grinning

# 688
За Варна току що получих вафлите на Хипер не са промоционални. Едва ли ще направят като Присан да изпратят промоционални опаковки Simple Smile

# 689
  • sofia
Искат ли ви кодове да ровя в моите или ?

Общи условия

Активация на акаунт