за абитурентите

• 5 989
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Роси, имам за момчетата костюм, сако, и ризи....може да изнамеря и някоя вратовръзка Wink Също и една нова чантичка за абитуриентка. Да ги носа ли в четвъртък или може и друг ден да ти ги дам кат се видим... newsm78

# 32
  • sofia
Роси, имам за момчетата костюм, сако, и ризи....може да изнамеря и някоя вратовръзка Wink Също и една нова чантичка за абитуриентка. Да ги носа ли в четвъртък или може и друг ден да ти ги дам кат се видим... newsm78

в четвъртък Praynig

# 33
  • sofia
Говорих с Толева,момчето е едно без тоалет и т.н.......
ще има размерите довечера  Wink

# 34
  • София
моторджиите ще ескортират двете абитуриентки от доганово - до елин пелин и после до ресторанта в софия. момичетата имат нужда само от обувки и аксесоари - моторджиите ще им ги осигурят.

# 35
  • sofia
моторджиите ще ескортират двете абитуриентки от доганово - до елин пелин и после до ресторанта в софия. момичетата имат нужда само от обувки и аксесоари - моторджиите ще им ги осигурят.
ок Hug
както би казал моя син Twisted Evil
егати якото Crazy

# 36
  • София
Здравейте сладурани  Hug

Мен ме устройва Южния парк и добре че така сте го решили, че за мен без кола София Ленд е мисия невъзможна. Имам само една молба - дали ще има някой към 11.00, защото ние в 12.30 обядваме и докато се затътрим ще стане 13.00. Ако някоя мама може по-раничко да ми свирне и аз ще оставя нещата на нея Simple Smile

# 37
  • sofia
Здравейте сладурани  Hug

Мен ме устройва Южния парк и добре че така сте го решили, че за мен без кола София Ленд е мисия невъзможна. Имам само една молба - дали ще има някой към 11.00, защото ние в 12.30 обядваме и докато се затътрим ще стане 13.00. Ако някоя мама може по-раничко да ми свирне и аз ще оставя нещата на нея Simple Smile

Юле,едва ли newsm78Аз по това време съм в дом Св.Параскева,но в петък ще съм твоя район и ще мина директно през вас Hug

# 38
  • sofia
кио ще дойдат утре newsm78

# 39
  • sofia

ок,аз съм там от 12.00 до 12.20-12.30ч

0888 849803
Роси

# 40
Аз имам намерение да дойда, дано съм точна при този сгъстен график  Mr. Green, че и НАТО, а нещо и за Волен се чу  ooooh! Както ида е исках да питам този вход от Нишава нали е при злощастното езеро  Thinking

# 41
  • София
Ех как се кефя, още една форумска мама ( slstoianova) ми даде страхотни неща които утре ще донеса.
Дано успеем да зарадваме децата  Hug

# 42
  • sofia
Аз имам намерение да дойда, дано съм точна при този сгъстен график  Mr. Green, че и НАТО, а нещо и за Волен се чу  ooooh! Както ида е исках да питам този вход от Нишава нали е при злощастното езеро  Thinking

виж,пуснала съм тел.си .Ако има проблем ме звънни.Да,мисля,че е при езерото newsm78Със сигурност има въртележка и спирка на автобус Wink

# 43
За съжаление Юцния парк е прекалене далече за мен, бебето и багажа. Ако има някакъв начин да ги дам на някой който е близо до Сухата река ще бъде добре. Иначе в събота като тати си е вкъщи ще мога да донеса каквото имам където кажете Laughing/стига да е в София Laughing/

# 44
  • София
Момичета аз няма да дойда Sad Роси и ти недей да идваш утре. Явно съм лепнала някакъв вирус и съм много зле. Сега можах да стана само да напиша това и пак лягам. Много, много ми е зле Sad Другата седмица ще се разберем как да ви ги дам.

Общи условия

Активация на акаунт