Съжителство с две жени

• 30 562
  • 219
  •   1
Отговори
# 195
Само пусни захапката в някой момент, че да не примре. Mr. Green

# 196
А, аз ще си го сдъвча независимо от закачките ви. Щото съм с още по-благ характерец.

И това доказва, че съжителство с две жени не е здравословно  Laughing

# 197
  • Пловдив
Ами не, не. Наздравословно би било съжителството с две жени като мен и Уиш. Той може да си подбере две патки, които да викат "да скъпи, не скъпи, както кажеш ти скъпи".

# 198
Ами не, не. Наздравословно би било съжителството с две жени като мен и Уиш. Той може да си подбере две патки, които да викат "да скъпи, не скъпи, както кажеш ти скъпи".
Уф! При толкова много захарен сироп ще се гътне от диабет.

# 199
Всеки мъж си избира с колко иска да бъде и колко приятелки да има.Един мъж ерген може да има n брой приятелки.

# 200
Всеки мъж си избира с колко иска да бъде и колко приятелки да има.Един мъж ерген може да има n брой приятелки.

В момента не става въпрос за ерген, а и не, не съм съгласна, че и ергена може да има n-на брой приятелки.. Като не ти харесва с едната, пробвал си, не става, тогава се разделяте и продължаваш с другата.

# 201

А може ли да кажем същото и за жените?  Mr. Green
Една неомъжена жена може да си има колкото си иска мъже.

# 202
  • Пловдив
Ами аз съм ок. Стига Гошо като се сближи с Мимето да каже "Миме, душата, много те обичам, ама не съм моногамен, ти ще ми раждаш деца, ще имам една за показване, една за екскурзии и една за секс."  Сега като Мимето е наясно и го приема, коя съм аз, че да и казвам, че е патка? Щом тя  е ок - добре. Отврорени бракове, полиандрии, полиамории, всякакви неща. Когато участниците са наясно и са се разбрали още в началото, а не пост фактум. Т.е. Гошето е направил две деца на Мимето и вика - Миме, не става, искам още една.

# 203
  • Варна
Той не е ерген и това смятам изчерпва всичко.

Освен това той може да има право/ да си мисли по-точно/ да е с н- на брой жени, пък жена му например има право да му сложи красиви еленски рога с много разклонения, да му даде начална през вратата с шут в хойкащият з*ник.И без това мъж с много жени..... е като жена с много мъже.

# 204
Мен на етапа ерген-мома ми е все тая. След това ми е важно дали може повече от един мъж. Защото примерно единият е на работа, пък памперса на детето е за смяна, има за чистене, за готвене, важно е да разполага жената с поне още трима, един в спалнята другите да хванат по нещо  1ironing newsm28 newsm79 wash hang food002 newsm71  1stroller

Скрит текст:
Не се връзвайте не торлчета  Mr. Green

# 205
  • Пловдив

Скрит текст:
Не се връзвайте на тролчета  Mr. Green

Разнообразяваме се.

# 206
  • София
Каквото и да си говорим, не би следвало да има нормален мъж, който да желае да живее с две жени  #Crazy (да не бъркаме с "да чука две мацки").

Апропо, дами, вие бихте ли "съжителствали" с двама мъже или направо някоя новорегистрирана кака да пусне тема по темата  hahaha

# 207
  • Варна
Абе има хубави страни,например две заплати.Ама пък и двама да ми вдигат нервите,не мерси Crossing Arms

# 208
Абе има хубави страни,например две заплати.Ама пък и двама да ми вдигат нервите,не мерси Crossing Arms

Е що пък да те нервират. Ще си ги избереш послушни да бъдат  Mr. Green

# 209
  • Варна
Явно и аз съм със завидно добър характер,понякога се дразня,че и диша дори  Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт