Паралелна връзка с години

• 16 878
  • 254
  •   1
Отговори
  • Сф
Историята с две думи:
" Момиче, тръгва с женен чичко, 18/30 примерно. Започват луда връзка, пробват да живеят заедно дори.Не им се получава. Мъжът се връща, заради децата. Продължават да се виждат, когато могат- не са в един град, но достатъчно често. Към 25 момичето се омъжва, ражда. Контактите и чуванията по тел. с часове с любовника продължават. Никога до ден днешен не спират. Не съм сигурна дали и с годините не са вече семейни приятели двете семейства. "
Аз познавам мъжа. Горното, по негови думи.Питала съм го също защо в един момент не са се събрали. Той казва, че не му се е почвало отначало.Аз обаче работех там, където и той и съм го виждала и с други жени. Тоест, той за мен си е типичният коцкар -бизнесмен.Има ги. Предполагам той секс не отказва. За него е странично и си пази семейството.
Жената обаче ме удивлява.. Толкова години в лъжа и изобщо за какво и е тази паралелна връзка? Ами риска от болести,безопастност.. и това че ги виждат. Горките неволно замесени потърпевши..сигурна съм, че няма договорка в браковете за отворени отношения.

Какво мислите за подбудите на жената? Защото тя е за мен човека,  който може да каже край. Как се живее със семейство така? Даже не мога да си го представя- лъжа след лъжа..
Дали има други такива истории.

# 1
Няма подбуди. Има егоизъм, безочие и неуважение към собствения съпруг. Има си такива жени. Аз познавам една семейна с две деца. Години наред изневерява със свой колега. Успоредно с това има и още кратки връзки с мъже от Тиндер. Някои от хората, които са наясно с връзките ѝ, дори имат съмнения дали второто дете е от мъжа ѝ или биологичният баща не е любовникът.

# 2
  • София
Нали първоначално мъжът е бил женен. Защо сега дяламе жената? Влюбила се е и явно не може да го забрави. Моралът и е позволявал да е любовница и сега и позволява да има любовник. Нищо странно не виждам.

# 3
За жената сигурно е голямата и любов.
И аз знам такива връзки. Сещам се за една, двамата около 50г. Явно първа любов и за двамата. Какво е станало, че не са се събрали  не знам. Но той се е женил веднъж за кратко, после втори път "успешно" и има голям син. И през цялото време поддържа връзка с първата си любов, даже остава да спи у тях, бяха и колеги.  Помня, че когато разбрах историята съжалих жената, защото тя нямаше семейство и чакаше голямата си любов.

# 4
 В началото може да е почнало само като секс , но да се е появила и емоционална връзка между тях. Докато е била младо момиче е търсила батко да й е сладко и някаква сигурност но с времето се е привързала към него - не гледа на него само като любовник а като и на приятел и дори баща. От личен опит мога да кажа, че има момичета в конфликт с бащите си или изобщо бащината фигура изобщо липсва и я търсят в някой друг мъж. В началото е само секс и момичето се опитва подсъзнателно да накаже баща си , но сс времето нещата стават сложни ,появяват се чувства. Когато секса свърши - единият или двамата са във връзка - емоционалната връзка , изграденото доверие и комуникацията остават. Така ,че те не гледат на себе си като любовници правещи нещо грешно .Това момиче ще го търси когато е тъжна, щастлива неуверена, а нейното внимание ще го кара да се чувства по-мъж. 

# 5
  • София
Има даже и по-фрапиращи истории - животът е шарен.
Със сигурност другите половини в това семейство са наясно със ситуацията, тя няма как да се крие толкова време. И явно всеки се чувства комфортно по някакви си причини, така че каквото и да кажем ние, нямаме информация отвътре кое как е.
Не са ни един, ни два случаите, в които съпругът е наясно за трети човек и е "дал благословия" за тази връзка с аргумента "Всички хойкат, моят/мойта поне ги знам къде са".

# 6
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има, познавам един, вече е 50 +, на около 40 се залюби с 20 годишна студентка, жена му е с положение в обществото, той е водил студентката при общи познати, и много хора знаят. Още са "заедно", той има и странични забежки, тя седи  и чака, какво, нямам идея...

Втори случай, господина имаше паралелна връзка в продължение на години, от която се роди дете, и тогава той се разведе официално. Но този нищо не го стряскаше , едината седмица водеше  на море гаджето, другата, жената и детето, в същия хотел.

# 7
Хора без работа.

# 8
Има такива истории не една и винаги ще има.Подбудите обикновено са различни и неразбираеми за хората, които нямат нужда от подобни емоции.Корените се крият в детството, израстването, липси, неосъзнатости.
Интересни са ми такива истории.

# 9
  • София
Поне и двамата си живеят живота.
Имам позната, която на млади години започна връзка с колега. Тя свободна и красива, той женен и вече с 3-то дете на път. Той се оправдаваше с децата - още малко да пораснат, да тръгнат на училище, да завършат училище, да завършат университета, да се отделят, да се оженят, да роди дъщерята, че да не се стресира бременна, да си идат възрастните и болни родители и т.н. Тя стои и чака. Когато той намери време, веднага е готова да го приеме. През останалото време работи, грижи се за племенниците си и се вижда с малкото останали приятелки, които постепенно се отдръпнаха, понеже тя се сърдеше на добронамерените им съвети да спре да му се връзва и поне дете да си роди. И двамата вече са над 50. Виждат се 1-2 пъти в месеца и до там. Само дето той има жена, деца, внуци, дом и т.н. Тя седи като кукувица и още се надява заедно да тръгнат към залеза. Sad

# 10
  • София
Нищо не мисля. Просто ми е друга вселена. Аз връзка с женен не мога да търпя. Аз съм прекалено горделива и леко ревнива и един мъж трябва да е само за мен.

# 11
  • Melmak
Има си такива жени. Баща ми не беше цвете в това отношение, чак паралелна връзка не мисля, че е имал, но майка ми колко изневери му е простила. Той беше за нея единствен на света и тя от любов правеше всичко. А и тя никога не е искала да се делят и явно такава роля й е била ок. Същото може да важи за лирическата героиня. Симбиоза е, удобно и за двамата. Щом ги устройва, няма проблем!

# 12
Ако се замислите, на такива истории се крепят (почти) всички шедьоври на световната класическа литература.
Дори и в произведенията за матура по БЕЛ темата за любовта е представена изключително като темата за обречената любов, със съвсем незначителни отклонения.

# 13
Поне и двамата си живеят живота.
Имам позната, която на млади години започна връзка с колега. Тя свободна и красива, той женен и вече с 3-то дете на път. Той се оправдаваше с децата - още малко да пораснат, да тръгнат на училище, да завършат училище, да завършат университета, да се отделят, да се оженят, да роди дъщерята, че да не се стресира бременна, да си идат възрастните и болни родители и т.н. Тя стои и чака. Когато той намери време, веднага е готова да го приеме. През останалото време работи, грижи се за племенниците си и се вижда с малкото останали приятелки, които постепенно се отдръпнаха, понеже тя се сърдеше на добронамерените им съвети да спре да му се връзва и поне дете да си роди. И двамата вече са над 50. Виждат се 1-2 пъти в месеца и до там. Само дето той има жена, деца, внуци, дом и т.н. Тя седи като кукувица и още се надява заедно да тръгнат към залеза. Sad

Имам 2 такива познати, и двете 50+.

Едната на около 40 започна да го припира за дете - каза, че нищо не иска от него, нито да го припознава, нито присъствие, нито материална помощ, тя сама ще си поеме всички произтичащи ангажименти, но иска част от него за себе си, и не иска да го лъже и да забременява "тайно". Той я отряза много грозно - че където е искал да има деца, има, и "нещастни" деца извън брак няма намерение да прави. И тя да избере - ако иска дете, да си намери друг и да забрави за него, но ако останат заедно, да забрави темата за дете. Тя избра "любовта". В момента тя е на 52, той на 66, веднъж в седмицата му готви любимите манджи и го посреща като цар, веднъж в месеца пътуват до някоя слабо понещавана дестинация, и това е. Нямат нито една обща снимка, никога, никъде. Не се следват в социалните мрежи. Не излизат заедно в София. Като пътуват се хранят и отсядат в супер затънтени и забутани места вдън гори тилилейски. Но тя е много горда, че е избрала Любовта, а не "битовизмите" Laughing

Другата е като описаният по-горе случай, осмисля живота си чрез децата на племениците и, но също остана без приятелки. От една страна - защото не им вярваше като и казват, че Мунчо няма да се разведе, от друга - защото когато приятелките споделяха нещо за съпрузите си, хубаво или лошо, тя пускаше злобни коментарчета от сорта "всички мъже изневеряват", "много го знаеш къде е сега", "да бе, вярвай му, а той сега си гледа кефа с някоя", "да не е гузен за нещо, та ти прави подарък", и подобни. Не само не успя да изгради собственото си щастие, но не можеше да понесе и това на приятелките си. И сега е една сбръчкана и злобна жена, която живее от посещение до посещение...

# 14
  • София
И всички поп фолк песни...
Е то иначе няма туист историята, не е интересна за разказване.

Другото, което не мога да търпя, е да се крия!

Общи условия

Активация на акаунт