Паралелна връзка с години

• 16 879
  • 254
  •   1
Отговори
# 240
Отношения само за секса самите мъже не ценят. Впоследствие коментират и обезценяват по този критерий. И не, не е въпросът какво ми е обкръжението. От достатъчно много мъже съм чувала коментари по темата.
Като се искат отношения само за секс, замълчи си след това. Наслади им се и не шеймвай по този критерий. Защо се прави, ако е в реда на нещата?

# 241
[

Секса не е ли полза ?

Иначе няма по-голям убиец на връзки от ежедневните разпити с едни и същи въпроси:
- Обичаш ли ме ?  
- Каква е връзката ни ?
- Как мислиш да продължим в бъдеще ?

и т.н.
Забрави неизбежно произлизащия от последноя въпрос - кога ще се оженим?
В този случай важното е да не се допуска паника и да се отговори правилно, без значение дали е истина.  След което може да се протака до безкрай,  или поне до следващия такъв въпрос

# 242
  • По света и у нас
Смятам, че  е унизително да го питаш ТИ НЕГО, дали имате връзка. То не зависи от него, той по дефолт си е там и ще се появява докато теб те има.  Щом си се появила значи имате връзка, щом си вкарва члена в теб връзката е на лице. От него може единствено да зависи, ТИ ДА РЕШИШ да нямате връзка защото той не става.

# 243
  • Столичанин ама не в повече :D
Един мъж за да инвестира емоционално в една жена тя трябва да му се е доказала, че иска да бъдат заедно и не само в хубавите моменти, и че няма да го отреже при първия по-сериозен проблем, за да има връзка не трябва да има егоизъм, в днешния свят е трудно с непрекъснатото тръбене не само в този форум, а по принцип, че видиш ли жените нямали нужда от мъже но в крайна сметка всеки прави своя избор. Sunglasses

# 244
  • Out of the Mix
Един мъж за да инвестира емоционално в една жена тя трябва да му се е доказала, че иска да бъдат заедно и не само в хубавите моменти, и че няма да го отреже при първия по-сериозен проблем, за да има връзка не трябва да има егоизъм, в днешния свят е трудно с непрекъснатото тръбене не само в този форум, а по принцип, че видиш ли жените нямали нужда от мъже но в крайна сметка всеки прави своя избор. Sunglasses
Това няма как да стане в началото, а след като е минало не малко време.
Не работят така нещата.
Или трябва да си абсолютно дърво с месеци и години, което надали някой ще търпи, както аз не харесвам темерутки жени, а топли, всеотдайни и емоционални, но в същото време уравновесени и точни, ясни.
Запознавате се, открити сте, нещата вървят. При всеки е различно с отпускането. Декларирайки кредит на доверие, винаги се има и едно наум, че то подлежи на съответното поведение постоянно, и много лесно се губи, с щракване на пръст. А който няма търпение за развитието на едни отношения, и то с подходящ на прима виста партньор, проблемът е изцяло негов, било мъж, или жена.

# 245
  • Paris, France
Около мене има доста жени с естетични корекции, но аз самата не бих си направила.

Как да пишем в "Ергена"? Аз не знам какво е това.

Има много красиви мъжки тела. Много ценя мъжествеността, V торсото, тясната талия и добре развита мускулатура без подложена мазнина и корем.

# 246
  • София
А баш! Ей такива, които участват в паралелни връзки, подобия на връзки и въобще всякакви форми на любовна измама, която противоречи на едно истинско мъжкарско поведение.

# 247
  • По света и у нас
Аз си харесва мъжки тела... е и женските са хубави, но мъжките ме занимават, не може да ги сравняваш защото са предназначени за различен таргет.

Сега Джерами каза "за да се инверстирал ЕМОЦИОНАЛНО един мъж", жената трябвало да се докаже че е сериозна. Това го разбирам до известна степен, защото човек не иска да му разбиват сърцето, но как точно очакваш да ти се докаже тя? Да ти напише договорче ли с определена давност ли?
Да прави някакво подвизи ли? Какво очакваш да е доказателството?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 07:30 от PriMadonna

# 248
  • Обран бостан ;)
Бюджета ми не е твой проблем.
Скрит текст:
3 минути - ставате все по-бързи.

# 249
  • София
Дет се вика, ни на еване, ни на харч можеш ми смогнеш Wink

Липсва ми Смърфа.

# 250
И двамата могат да кажат край. Въпроса е, че са ектремно глупави. Дори инда знаят, че грешат го правят - мазохисти. Това не са хора за мен. И двамата имат деца - родители за пример. Абе света е пълен с такива същества, които правят света лош, но това е мое мнение и не се налагам на никой. Всеки си избира, как да живее.

# 251
  • Paris, France
Сега Джерами каза "за да се инверстирал ЕМОЦИОНАЛНО един мъж", жената трябвало да се докаже че е сериозна. Това го разбирам до известна степен, защото човек не иска да му разбиват сърцето, но как точно очакваш да ти се докаже тя? Да ти напише договорче ли с определена давност ли?
Да прави някакво подвизи ли? Какво очакваш да е доказателството?

Е, много жени нямат нищо против мъжът да не инвестира емоционално във връзка с тях ако инвестира достатъчно финансово.

На мене сериозностите и разговори за тях са ми смешни. Един човек може да приеме друг сериозно, а трети да му е временна занимавка. Никоя от връзките ми не е започнала с намерение да става сериозна. За сериозни намерения, сериозности, вярност, заедност, изключителност говорят убитаци, смотаняци, грозни и/или безпарични мъже. Останалите просто си живеят живота, какъвто дойде.

Не знам има ли човек в отворените полово общества, който да може от първа среща да приеме връзката за "сериозна", особено като има и друга риба в морето. Сериозност мога да предложа след поне 2 години заедно.

# 252
За сериозни намерения, сериозности, вярност, заедност, изключителност говорят убитаци, смотаняци, грозни и/или безпарични мъже. Останалите просто си живеят живота, какъвто дойде.
Хахаха, Невенааа, Невена...
Бих добавила и насилниците, които също закачват на кукичката стръвта с "ексклузивно; само ние; да се оженим и да имаме деца"

Сега сериозно, въпрос и на лека семантика е, защото и добре възпитаните млади мъже, с хубаво образование и семейство също имат тия идеали за сериозна връзка и не се страхуват да се женят млади. Особено n-то поколение заможни мъже. Но там сериозността е в много спокоен контекст, първо, че не се страхуват да се пробват като мъже във всичкото роли на съпруг, баща, любовник и тн. и второ - че ако не проработи, не се страхуват от раздяла, няма да делят едничката панелка на света.

# 253
По принцип съм съгласна с Невена, че нормалните мъже не дрънкат на първа среша за брак, но две години, за да се разбере дали връзката е сериозна ми се струват много.

Аз бих казала от моя опит - няколко месеца. За мъжа ми знаех от втората ни среща.

# 254
Аз бих казала, че няма общовалидно правило. Каквото и да се напише тук, живият живот може да го опровергае. Затова се ползват очи, уши и акъл по предназначение, като не се робува на "какво ще кажат хората/форума".

Общи условия

Активация на акаунт