Паралелна връзка с години

• 16 895
  • 254
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Достатъчно уикенди минаха и заминаха, а не сме били заедно уикенда. Ясно ми е.

# 196
То това е ясно, не е ясно защо се изживяваш като кандидат жена му на тоз и снаха на майка му….Оттам иде, в твоята глава има сценарий за филм, в който си играеш сама.
Както ти казахме, проблемът не е в разведените.

# 197
  • София
Това пък от къде го измисли....

# 198
Криел те от свекървата, от детето. Каква свекърва, какви пет лева, и на майтап даже е нелепо.

# 199
Мъж, който не желае да си прекарва поне част от свободното време с жената, не я харесва особено.
И ако още в началото не ти е отделял време за уикенди, разходки или екскурзии в почивните дни, не знам защо въобще продължаваш подобни отношения с надеждата да се променят. За мен това дори не е връзка, ако ще и от една година да е.
Не е проблем, че не те запознава с майка си и или с детето си, а това, че не те харесва достатъчно и не отделя пълноценно време за отношенията ви, за да се задълбочат. Нещо, което ти искаш, той явно не.

# 200
  • София
Е, в началото имаше такива моменти. Като всяко начало...

# 201
Роки, според мен хич не е лошо да го разкараш този тип.
То, ако в началото всичко е с клизма за какво ти е?
Къща си имаш, деца си имаш, остава да намериш някой за приятна компания, а не да ти опъва нервите.
Стискам ти палци!

# 202
  • София
То майтапа е, че аз не съм официално с него, тъй че не мога да го разкарам. 🤣
Иде пролет...

# 203
Можеш, как да не можеш.
Заявяваш му, че нямаш желание повече да се виждате, защото не те устройват подобни отношения.
Друг е въпроса, ако искаш да си го държиш като резерва за секс, да се надяваш да те потърси, да те захаресва повече и т.н., макар да не виждам никакъв смисъл от такива резерви.

# 204
Стига сте набивали “не те харесва”, “не те харесва”, защото я удряте по самочувствието! Не може една жена с деца, хубава професия, независимост, свобода,  да изпада в подобни терзания и зависимост от чуждо решение!
Сетих се за моя съученичка, която се загаджи с вдовец, по-малко от година  след загубата на съпругата. Казал на тъстовете си за връзката, без да ги запознава. Пак драми, пак циклене, защо не са заедно всеки уикенд, защо това, защо онова. Беше готова да се мести в неговия град, без да са я канили. Сама се отказа, но беше тежко. Бях до нея, и още съм, но животът ѝ се стича не особено благоприятно.

# 205
Добре - много я харесва, но е пън. Емоционално затворен и не обича да прекарва уикендите с нея. Така по-добре ли ще е?
Това, че този не я харесва достатъчно не значи, че тя не е за харесване, че има проблем в нея, или че това е нещо негативно, а че просто е попаднала на неподходящ за нея мъж.
Може да я хареса някой, който да е много по-готин от въпросния. Ако си губи времето обаче в празни очаквания с него, доста по-трудно ще го срещне.

# 206
  • София
Пън е! Когато опитам да подпитам нещо за отношения, чувства, само се хили.
Никакви емоции общо взето.
То аз избягах от отрицателни емоции, ама се нахаках на никакви. Нищо, ще ми е за урок, че и това съществува и не е ок.

# 207
За кой ли път нещата (отношенията) опират до неистовото желание за изключителност, единственост, за тези, които разбират само от английски Wink - ексклузивност.
Нямам нищо против към това преобладаващо женско желание, то е генетично, даже бих казал биологически обусловено у жената. Да бъде не само единствена, а единственаТА за мъжа. Разбирам го, но разбирането е такова само ако е взаимно. А рядко се случва жена да приема, че биологически заложеното у мъжа е точно обратното. Мъжът знае, че не е единствен, поради което и не гледа на жената като на единствена.

Вярно е, че цивилизацията и културата могат (в малка степен) да повлиаят на подобни инстинктивни емоции, вярно е също, че настоящата демография в България и подобни страни не помага ни най-малко в това отношение.
Факт.

Моето виждане за жените в подобно положение - или свиквате, примирявате се с тази страна на отношенията и пренасяте акцента върху по-позитивната (сигурен съм, че има и такава), или действате в посока на желанието си да се превърнете в единствена за мъжа. Ако си струва, разбира се. Но това пък не става с цупения и тръшкания.
Насила хубост не става, както е казал народът Trollface
Неприятното е, че продуктивните методи за убеждение на мъжа влизат в разрез с войнствено-феминистичната (ви) идеология...
Simple Smile

П.С. А, и е добре мъжът да е малко по-простичък Simple Smile Simple Smile Но съм убеден, че за сс бгмамата това не е препятствие, за нея и без това всички мъже са такива Wink

# 208
  • Out of the Mix
Рокса, махай го тоя, бре, 10 човека ли още да ти го кажем.
Съгласен съм с на Дренка размислите.
Да не си сА "флюбила"? Smile
Като тийнка го раздаваш, а не като 50 годишна жена. Wink
Ма няма лошо, някои си ги държат емоциите цял живот.

# 209
Да се бориш да променяш някого, за да поискал да е (само) с теб е най-глупаво прекараното време в най-безсмислените усилия.

Общи условия

Активация на акаунт