Харесвам я, но съм объркан

• 2 137
  • 30
  •   1
Отговори
Аз съм на 16. Харесвам едно момиче от класа, но тя се държи много странно. Гледаме се непрекъснато. Имам чувството че ме оглежда някой път. Чух от приятели че говорила че съм бил готин и подобни.  Онзи ден ме преместиха да седна до нея в часа, тя почна да се смее и да се споглежда с приятелката си. И нещо ме съмнява. Уж ме мисли за готин пък все едно ми се подиграва. Постоянно съм хващал да ме гледа. От далече, от близо, и то почти винаги за дълго. Един път в общ разговор много се смееше на шегите ми. Объркан съм много. Ще се радвам на странично мнение. Седи до мен онзи ден и виждам как ме оглежда от долу нагоре. Пък уж се смее. Не знам. Не разбирам. Дали има някакви симпатии за мен, или всичко е подигравка?

# 1
  • Далечният изток
Според мен си в първи, макс втори клас. С тези разсъждения... Или нещо ни пързаляш.

# 2
И сън не те хваща. Ако пишеш от България, лягай
 Си навреме. Предложи и да излезете на кино, разходка или нещо друго

# 3
Харесва те.

# 4
  • Обран бостан ;)
Аз съм на 16. Харесвам едно момиче от класа, но тя се държи много странно. Гледаме се непрекъснато. Имам чувството че ме оглежда някой път. Чух от приятели че говорила че съм бил готин и подобни.  Онзи ден ме преместиха да седна до нея в часа, тя почна да се смее и да се споглежда с приятелката си. И нещо ме съмнява. Уж ме мисли за готин пък все едно ми се подиграва. Постоянно съм хващал да ме гледа. От далече, от близо, и то почти винаги за дълго. Един път в общ разговор много се смееше на шегите ми. Объркан съм много. Ще се радвам на странично мнение. Седи до мен онзи ден и виждам как ме оглежда от долу нагоре. Пък уж се смее. Не знам. Не разбирам. Дали има някакви симпатии за мен, или всичко е подигравка?

Таро-то ми казва, че трябва да питаш нея.
Боба и той.  Wink

# 5
Момичетата имат склонност да се кикотят, докато са около момчетата, които харесват. Аз винаги съм била така.
Направи първата крачка, покани я да излезете, на кафе, до мола или там каквото правите като тийнейджъри.

# 6
Пишат си?

# 7
Е, за теб кое е по-нормалното - да плаче, да не те гледа или обратното?..

Не се знае също дали гледа теб или някой до теб, зад теб 🤔
Шегувам се.

Небесата не ми подсказват как да постъпиш. Но ако само си хабиш химикалката от скука да видиш мамите какво ще кажат, пардон клавиатурата, намери си по-интересни занимания.
Ще се кефиш повече.

Хайде със здраве и действай в каквато и да е посока. Успех.

# 8
  • Обран бостан ;)
Момичетата имат склонност да се кикотят, докато са около момчетата, които харесват. Аз винаги съм била така.
Направи първата крачка, покани я да излезете, на кафе, до мола или там каквото правите като тийнейджъри.

Кафе, мол - дрън дрън.

Кани я на купон в къщи, а другите гости така и не идват. Trollface

Никакво въображение нямате младите, ей. Wink

# 9
  • София
Нито един от двама ви не знае как да се държи и какво да прави. Може и да те харесва. Едва ли ти се подиграва, но завържи някакъв разговор с нея и ще разбереш. Не върви и ти да се кикотиш.

# 10
Има всички индикации да го харесва - казвала го е на приятелки, когато го слагат да седне до нея, тя се споглежда с дружките и се кикоти, явно са в течение на нейното харесване, хваща я да го гледа. Обаче той е още малък и неуверен и му се струва, че му се подиграват. Същевременно явно е добро момче, защото на нахалните хич не им пука, дали им се подиграват, те карат през просото и хубаво, ако само питат, а  не пипат.

Да и пише в инстаграм, или там, каквото ползват, то ще се разбере.

# 11
  • София
Има всички индикации да го харесва - казвала го е на приятелки, когато го слагат да седне до нея, тя се споглежда с дружките и се кикоти, явно са в течение на нейното харесване, хваща я да го гледа. Обаче той е още малък и неуверен и му се струва, че му се подиграват. Същевременно явно е добро момче, защото на нахалните хич не им пука, дали им се подиграват, те карат през просото и хубаво, ако само питат, а  не пипат.

Да и пише в инстаграм, или там, каквото ползват, то ще се разбере.
Чак да и пише, не, но поне да я добави, лайкне или каквото.

# 12
Толкова изписал, а никъде не казва той харесва ли я

След 20г. и този ще пише във форума като другите чичаци, толкова зле изначално поставя нещата.
Остава и да я покани у тях, докато "никой друг не идва на купона". Представяте ли си за каква тотална липса на две ключови умения имаме - 1. не познава обекта на желание (жените) и 2. оттук и стратегията му е плачевна.

Толкова да не можеш 2 и 2 да събереш...

# 13
Отиди и я покани на кафе. Директно.
Или ѝ пиши в социалките - пак директно.
Кискат се така тийновете от неудобство.

# 14
Според мен си в първи, макс втори клас. С тези разсъждения... Или нещо ни пързаляш.
Залагам на второто - не може да е истина. Не и от готин младеж на 16.

Общи условия

Активация на акаунт