Харесвам я, но съм объркан

• 2 138
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • Обран бостан ;)
Според мен си в първи, макс втори клас. С тези разсъждения... Или нещо ни пързаляш.
Залагам на второто - не може да е истина. Не и от готин младеж на 16.

Напротив - нормално е, но няма как да знаете.
Вие сте били от "другата страна", тази на кикотещата се мацка.

# 16
исках да добавя
За първи път ми се случва да харесвам някого по този начин и затова съм объркан и питам за странични гледни точки.
На 16 съм. Заговарял съм я няколко пъти, но разговорите ни не са били нещо сериозно, чак така съществено. Знам обаче, че е говорила за мен с приятелките си.
Това, което ме обърка, беше конкретно ситуацията онзи ден – всичко изглеждаше нормално, а после имаше кикотене и поглеждане между нея и приятелката ѝ, което аз възприех като подигравка.  Разбрах от нейни познати, че била ,, биполярна", тоест не знае какво иска по точно. Такава си била.
Опитвам се да не правя прибързани изводи. Вероятно ще се опитам да общувам повече с нея. Благодаря на всички за мненията и отделеното време

# 17
Не ти се подиграва - радва ти се и така изразява емоцията си. Много млади жени така правят. Може да се кикоти и докато я целуваш или милваш - просто реакция! Нормална при това!

Пиши и, закачи я в чат, покани я да идете някъде - ако нямаш опит все едно да ставате добри приятели и внимателно скъси дистанцията. А ако си куражлия - поканни я на кино, кафе и и обърни специално внимание - това е нормално и не е старшно и ако каже "не" - смелите мъже са решителни.
Ако я поканиш на кино или кафе може да си романтичен - занеси и роза или някакъв шоколад - кажи и че като си идвал си искал да я зарадваш. Момичетата харесваме такива неща Wink

Ех, като почнете сами да си поставяте диагнози! "Биполярна" била! Трънки! Просто е млада палавница дето я е треснал хормона. Лесна рибка е, но няма да е нещо дългогодишно. Забавлявай се Wink

# 18
  • София
исках да добавя
За първи път ми се случва да харесвам някого по този начин и затова съм объркан и питам за странични гледни точки.
На 16 съм. Заговарял съм я няколко пъти, но разговорите ни не са били нещо сериозно, чак така съществено. Знам обаче, че е говорила за мен с приятелките си.
Това, което ме обърка, беше конкретно ситуацията онзи ден – всичко изглеждаше нормално, а после имаше кикотене и поглеждане между нея и приятелката ѝ, което аз възприех като подигравка.  Разбрах от нейни познати, че била ,, биполярна", тоест не знае какво иска по точно. Такава си била.
Опитвам се да не правя прибързани изводи. Вероятно ще се опитам да общувам повече с нея. Благодаря на всички за мненията и отделеното време
Във вашето поколение нещата са сложни. Вероятно повечето тук не могат да го разберат. Нормално да се притесняваш и да не разбираш. Приятелките са важни, важно е и ти с кого се групираш и каква репутация имаш. Може да отидете някъде групово, имай предвид, че момичетата винаги са по 2, по 4 и прочее, т.е. не може някъде да се хвърлиш сам.

# 19
Но все пак можем и да допуснем подигравка
Просто за всеки случай.
Щом я харесваш, а тя се кикоти, може и да не те харесва, но да е забелязала, че имаш интерес и да си играе с теб. (Правехме и такива неща като тийнове, който помни).

Ако си по-оправен и с чувство за хумор, можеш да я попиташ на шега харесва ли някой. Да си каже един вид

# 20
  • Обран бостан ;)
исках да добавя
Това, което ме обърка, беше конкретно ситуацията онзи ден – всичко изглеждаше нормално, а после имаше кикотене и поглеждане между нея и приятелката ѝ, което аз възприех като подигравка.  Разбрах от нейни познати, че била ,, биполярна", тоест не знае какво иска по точно. Такава си била.

Да си биполярен и да не знаеш какво искаш са две коренно различни неща.

Няма как да разбереш за отношението и към теб докато не останете сами, тоест да няма никой от който да се притеснявате.

А, че момичетата не знаят какво искат на 16 - така е. Все още живеят в техен си свят, където всичко е малко като в заешката дупка на Алиса. Ако не си я чел, то поне филма си гледал, та смятай.

п.п. Знам, че е лесно да се дава акъл отстрани. Минал съм от там. После не е по-различно, само дето освен дали те харесва. трябва да са изпълнени и 99 други неща.

Чети тук:

https://bg-mam.ma/p/1843757/50680561

И недей да се плескаш много силно по челото, че ще ти стане цицина. Wink

# 21
Абе не давайте на човека неуместни линкове и препратки без никаква връзка по темата.
Това, че някои имат неудачно минало, не означава, че авторът ще има неудачно бъдеще.

# 22
Нормално е на 16 да не успяваш да разчетеш правилно една женска реакция... Възможно е и тя да те харесва и от нервност, напрежение, незнание какво да прави в случая, се кикоти. Ако е така, бъди убеден, че не само се споглежда с приятелката си, ами и отдавна са те обсъдили. Такива са момичетата... Ако искаш - опитай да инициираш разговор, среща, виж как ще реагира, ще се съгласи ли с охота, или ще те отреже категорично... Искам обаче да запомниш две неща - ако те отреже се отдръпни и не прави повече опити, ако те харесва ще намери начин да дойде при теб, а ако не те харесва, рискуваш след поканата наистина да си отнекеш подигравки. И второто е, че нито една жена няма да се смее на шегите ти, ако поне мъничко не изпитва симпатии към теб. Давай дмело, всички сме минали от там!

# 23
Такива теми на пръв поглед изглеждат бот-овски, но и в тях може да се намери нещо за разнищване.
Според мен в тази това е момента с "младежа" (уж на 16) и подразбиращото се "детето" на средностатистическата бгмама, което е на 28-33.
По-обобщаващо - големия проблем с двойния аршин.
Иначе съм съгласен отново с Аида. Акселерацията (ускорение на бг. език) е положителна във физиологически смисъл и отрицателна в интелектуален.
Трябва да се внимава с тия работи, защото отрицателното ускорение убива по-лесно и по-бързо от положителното Wink
За многобройните любителки на чуждиците давам европейски правилната дума - деселерация Wink

# 24
Егаси пързалката е тази тема обаче Joy

16 годишен ще тръгне да се обяснява точно в бг мама Joy И писането е по-грамотно от на по-голямата част от пишещите тук Joy Въпреки преднамереното използване според мен на по-прости изречения.

# 25
  • Далечният изток
Скоро имаше тема от момиче,  пак така ѝ се смееха. Няколко пъти използван израза "ми се смее", както тук, когато се има предвид, че някой се усмихва.

# 26
  • Обран бостан ;)

16 годишен ще тръгне да се обяснява точно в бг мама Joy И писането е по-грамотно от на по-голямата част от пишещите тук Joy Въпреки преднамереното използване според мен на по-прости изречения.

Викаш, всички тийнове са неграмотни, или обратното Sunglasses

# 27
Онази потребителка дето все някой нещо на нея ѝ прави или не ѝ прави, е поне на 30, но се държи като 10-годишна. Там други проблеми има.
Това тук е просто тийн или фейк.

# 28
  • Далечният изток
На никой реален 16-годишен няма и да му мине през ума да се регистрира във форум за майки и да ги пита баш пък за момиче. Имат си групи и форуми. Чат джипити ще пита, ама не и дърти като нас.
Чиста пързалка.

# 29
Скрит текст:

Викаш, всички тийнове са неграмотни, или обратното Sunglasses
Едва ли са неграмотни всички 16 годишни, разбира се. Да отбележа също, че грамотното писане е въпрос и на старание, не само на знание на правописа. 

В случая обаче не само пунктуацията ми крещи, че го е писала жена. Едни дълги, обяснителни изречения, последвани от добре подбрани кратки, сложени кавички на биполярна, сакън да не се обиди някого. Просто фразите, оформянето, насочеността - за мен това е добре премислен текст от зряла жена. Тоест, пързалка Ski

Което ми припомни за филма Talhotblond, който е по истинска история.

Общи условия

Активация на акаунт