" Момиче, тръгва с женен чичко, 18/30 примерно. Започват луда връзка, пробват да живеят заедно дори.Не им се получава. Мъжът се връща, заради децата. Продължават да се виждат, когато могат- не са в един град, но достатъчно често. Към 25 момичето се омъжва, ражда. Контактите и чуванията по тел. с часове с любовника продължават. Никога до ден днешен не спират. Не съм сигурна дали и с годините не са вече семейни приятели двете семейства. "
Аз познавам мъжа. Горното, по негови думи.Питала съм го също защо в един момент не са се събрали. Той казва, че не му се е почвало отначало.Аз обаче работех там, където и той и съм го виждала и с други жени. Тоест, той за мен си е типичният коцкар -бизнесмен.Има ги. Предполагам той секс не отказва. За него е странично и си пази семейството.
Жената обаче ме удивлява.. Толкова години в лъжа и изобщо за какво и е тази паралелна връзка? Ами риска от болести,безопастност.. и това че ги виждат. Горките неволно замесени потърпевши..сигурна съм, че няма договорка в браковете за отворени отношения.
Какво мислите за подбудите на жената? Защото тя е за мен човека, който може да каже край. Как се живее със семейство така? Даже не мога да си го представя- лъжа след лъжа..
Дали има други такива истории.