Паралелна връзка с години

• 16 880
  • 254
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Много малко мъже могат да лъжат. Така елементарно се дънят, че няма накъде.

# 31
  • Сф
Не съдя чужди избори и решения, всеки да прави и живее, както си иска. За да се стигне до едно или друго положение си има първопричина на по-дълбоко ниво - запълване на душевна празнина, травми от детството и т.н.

Не ми се вижда уместно да се хвърлят камъни и лепват обидни епитети, само защото някой не разбира нещо.
Не е необходимо да разбираш всичко в живота на другите, ти си гледай своя. Коментарите говорят повече за коментиращия, отколкото за коментирания.
Сериозно? Нямам проблем с морала и ценностната си система.Защо сега тоя двоен аршин, когато става въпрос за подбудите при жената . Значи, когато в много теми мъжът е бил разпнат на кръст ,заради сърбежи между краката и че нали, защото мислим за действията си сме човеци с разум и не правим глупости,сега се търсят травми?? Хахаха
За себе си изясних,че не е чудо невиждано "паралелна връзка" с години. Жалко. Горките глупави жени.

# 32
Много малко мъже могат да лъжат. Така елементарно се дънят, че няма накъде.
Мисълта ми е, че вероятно лъже авторката на темата, че има такава връзка, за да се направи на много велик.

# 33
  • София
Всички в четириъгълника са виновни. Но не сме ние, които ще съдим.
А, това да - съчиняване на врели некипели.

Аз имах един приятел, ама то бяха хвалби със жени, то беше чудо. Пък и за имоти лъже, и за бизнеса, имал инвестиции... А караше една потрошена количка, та беше закъсал на пътя.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 10:36 от Rockstar

# 34
  • София
Жената може също да е напълно ок с положението. За пред хората има мъж и семейство "както трябва", иначе си живее живота...

# 35
Възможно ли е да няма никаква драма - връзката им вече да е чисто платоническа и да са приятели без екстрите , както и половинките им да знаят всичко и да са ок с това ?

# 36
  • Обран бостан ;)
Възможно ли е да няма никаква драма - връзката им вече да е чисто платоническа и да са приятели без екстрите , както и половинките им да знаят всичко и да са ок с това ?

Ако жената е грозна - да.

# 37

Ако жената е грозна - да.

Или ако мъжът вече е стар и простата алармира.

# 38
  • Обран бостан ;)
Кости няма, кости троши. Що е то ? Trollface

# 39
Аз пък се възхищавам на такива хора. То са още един комплект проблеми, пък драми, пък да не ни хванат, пък жена ти, пък мъжа ти, пък празниците...Аз нерви и енергия за личната си връзка „пред хората“ нямам, какво говорим за още една.

# 40
Векове наред е набивано на хората, че правилното е да са моногамни. Но... ние сме просто едни животни, порода "човек". Това, че разумът ни се е развил повече, отколкото на други породи, не означава, че инстинктите ни са закърнели. Хората се влюбват, разлюбват, минава ток през тях, пеперуди се появяват и изчезват.
Разумът следва една посока, чувствата друга...
Няма правилно и грешно за обществото. Има правилно и грешно само за индивида. Ако Х се чувства добре в една ситуация - прави си я такава. Ако Х не се чувства добре - променя/прекъсва ситуацията.

Индивидът НЕ е длъжен на обществото, бабите по пейките и лелките във форума. Wink

# 41
  • Mediterraneo
На кои хора е набивано от векове, че е правилно да са моногамни? На голяма част от хората- да, но има толкова много култури, които приемат многоженството.

# 42
  • Обран бостан ;)
На кои хора е набивано от векове, че е правилно да са моногамни? На голяма част от хората- да, но има толкова много култури, които приемат многоженството.

Да не говорим за нравите в древния Рим Wink

# 43
Векове наред е набивано на хората, че правилното е да са моногамни. Но... ние сме просто едни животни, порода "човек". Това, че разумът ни се е развил повече, отколкото на други породи, не означава, че инстинктите ни са закърнели. Хората се влюбват, разлюбват, минава ток през тях, пеперуди се появяват и изчезват.
Разумът следва една посока, чувствата друга...
Няма правилно и грешно за обществото. Има правилно и грешно само за индивида. Ако Х се чувства добре в една ситуация - прави си я такава. Ако Х не се чувства добре - променя/прекъсва ситуацията.

Индивидът НЕ е длъжен на обществото, бабите по пейките и лелките във форума. Wink

Интересно защо тогава се борим срещу педофилията и инцестните отношения - влюбват се хората, пеперуди летят, какво толкова... За индивида това е правилно.

Който иска, да се изживява като "животно порода човек". Аз не съм, и повечето хора, които познавам, не биха се съгласили с това. И слава богу.

# 44
Е, дори и при многоженците е набивано, че жената трябва да е моногамна.
Много-женство, а не много-мъжство. Wink
Май имаше някакви африкански култури, дето беше ок 1 жена с много съпрузи?

Приемете, че човек има право на личен избор, правете лични избори и не се бъркайте/съдете изборите на другите.

Айде сега педофили, убийци и т.н.... Очаквано...

Общи условия

Активация на акаунт