Защо веганизъм?

• 280 708
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 3 150
явно прекомерната употреба на вит.Б12 загрява Joy

жената има толкова уморен, опърпан и смотан вид, че няма накъде. полугола, яко гримирана, с тези дълги веещи се коси, които и не изглеждат толкова добре.
на колко години е? на мен ми изглежда доста възрастна.
На 34 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=92487

# 3 151
явно прекомерната употреба на вит.Б12 загрява Joy

жената има толкова уморен, опърпан и смотан вид, че няма накъде. полугола, яко гримирана, с тези дълги веещи се коси, които и не изглеждат толкова добре.
на колко години е? на мен ми изглежда доста възрастна.
Би ли пуснала твоя снимка да ви сравним?!

# 3 152
  • София - Рим и обратно
И какво има да сравняваме? Обсъждаме тая, която се показва. А тя изглежда ужасно.

# 3 153
Лично за мен, като човек с неутрална позиция по въпроса, жената просто не е красавица и вероятно никога не е била. Иначе като фигура за 5-ти ден след раждане аз я поздравявам. Малко жени могат да се похвалят с такава. Ако е на 34 години според мен възрастта й отговаря на външния вид. Не ми изглежда по- възрастна.

# 3 154
И мен не ми изглежда по-възрастна. Има много хубава кожа. Стайлингът й е кофти-дрехи, грим, коса, и май ходи на солариум или ползва някакъв тъмен фон дьо тен на лицето.

# 3 155
Мисля, че стайлингът е подбран, за да може да покаже фигурата - нали това е една от целите в случая, доколкото разбрах в началото на клипа. Иначе не знам как ходи облечена жената.

# 3 156
  • В царството на игрите:)
Иначе не знам как ходи облечена жената.
Тя просто не ходи облечена Mr. Green

# 3 157
Тук не става въпрос за красавица или не (това са субективни понятия), а по-скоро за здравословен вид. На първите ѝ видеа кожата, косата и зъбите ѝ са доста в по-добро състояние, отколкото на последните. И това е видимо със съвсем просто око. Тялото не е само плосък корем и прилична мускулатура. Кожата, косата и зъбите "казват" много повече от "секси" стойките и големите деколтета. За мен лично, жената не изглежда ЗДРАВА.

# 3 158
  • Куциндрел
Те двамата са Куку и Пипи, като Пипи е Десито.
В "интервюто" им след раждането, Куку спомена, че бил влюбен в Пипи още като била бременна с предното си дете. И тогава имал жена и 2 деца на главата.
Деси направо се е метнала от трън та на глог, че е по-висок. Laughing

# 3 159
Смятам, че излишно се самонавивате, обсъждайки  външният вид на една прясна майка, която даже не пише в тази тема, доколкото разбирам. Определено темата е много зациклила, щом е стигнала чак до такова ниво.
Нищо нездравословно не видях аз като за 34 годишна родилка, вероятно понеже ми е все тая дали е веган или не е. Или дали изобщо някой е такъв или инакъв. Повечето, които виждам в това положение, определено изглеждат по- зле. Аз, включително.

# 3 160
  • София - Рим и обратно
На 34 г. кожата блести, тенът е свеж и още искрящ, особено пък когато още се вихрят хормоните на бременността. Нашата Деси мяза на изстискан лимон с мигли и коса, айде моля ти се.

# 3 161
  • Куциндрел
Ай сега малко от Уфолозите. Нали вече съм вАтрешен човек.  hahaha hahaha hahaha
Цитат
На 04.01.2017 г. Земята ще премине през астрономически пръстен, наречен Photonic Belt. Започвайки с Уругвай в 1,00 през нощта, а след това и в Аржентина, Чили, Перу, Колумбия, Мексико по света ще се изключи всичко и в продължение на три дни ще живеем в пълна тъмнина. НАСА потвърди този факт на 4 декември. Казано е, че докато трае абсолютната тъмнина, ще почувствате студена светлина.
"Няма да се случи нищо лошо, това е уникален феномен, който се повтаря през всеки 11 хиляди години." Съветват да останете заключени в домовете си, тъй като няма да има електричество. Ако копирате това съобщение във „Фейсбук”, ще бъдете спасени и ще имате електричество и интернет през критичните 3 дни, ще имате тонове авокадо, 3 еднорога да ви защитават, армия от елфи, които ще се борят за вас, ангел за демоните и участие в томболата за бронята на Волтрон.

# 3 162
  • Варна
Щом и НАСА са потвърдили истина ще да е  Laughing

# 3 163
  • София
Цитат
На 04.01.2017 г. Земята ще премине през астрономически пръстен, наречен Photonic Belt. Започвайки с Уругвай в 1,00 през нощта, а след това и в Аржентина, Чили, Перу, Колумбия, Мексико по света ще се изключи всичко и в продължение на три дни ще живеем в пълна тъмнина. НАСА потвърди този факт на 4 декември. Казано е, че докато трае абсолютната тъмнина, ще почувствате студена светлина.
"Няма да се случи нищо лошо, това е уникален феномен, който се повтаря през всеки 11 хиляди години." Съветват да останете заключени в домовете си, тъй като няма да има електричество. Ако копирате това съобщение във „Фейсбук”, ще бъдете спасени и ще имате електричество и интернет през критичните 3 дни, ще имате тонове авокадо, 3 еднорога да ви защитават, армия от елфи, които ще се борят за вас, ангел за демоните и участие в томболата за бронята на Волтрон.
И ни винце, ни рАкия, ни бира!?!?!? #2gunfire

# 3 164
  • Куциндрел
Цитат
И ни винце, ни рАкия, ни бира!?!?!? #2gunfire
Имаш авокадо!

Общи условия

Активация на акаунт