Защо веганизъм?

• 281 287
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Има много детски смях.
А оплодителят на Деситу определено приема краката и циците й за фетиш- все тях снима, особено на последния клип /доколкото издържах да го глезам де/ камерата все акцентираше на краката й.
Явно иска да ни покаже колко е слаба и в каква форма се намира в 38 г.с., но това по никакъв начин не компенсира умствените им дефицити.  Sick

# 2 746
Хубаво е, че мъжът ѝ си я харесва, така трябва да бъде. А и все пак на човек му трябва огромен стимул, за да яде нещата, които тя му дава  Mr. Green Не съм гледала клипчетата с крака и цици, но в 21-ви век не е само тя тази, които има хубава фигура след раждане. Вече жените имат достатъчно информация за това как да се хранят и как да влязат във форма след като родят. Аз съм фен на Руми Илиева в това отношение, Ирина ряпа да яде - буквално.

# 2 747
Не приема добавки Деси. За мен лично без добавка на фолиева киселина поне първите три месеца си е лудост. А мъжът на Деси е веган от 13 год.според негови изявления, но не е суровоядец напълно.

Правих бонбонени топчета по някаква нейна рецепта и детето много ги хареса Mr. Green

# 2 748
Уф помислих 4е ги сервират, докато не погледнах назад .
Веганизма става демоде ... http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/deutschland-die-seh … er-a-1124950.html
Аз си хапвам вси4ко, а за мъж , особено ако има натоварване и не се занимава само да стои по цял ден в йога поза на главата си ... ами мисля трябва да се храни с разнообразно и да няма дефицити. 

# 2 749
  • София - Рим и обратно
Тая Деси се снима и в кенефа, баси Crazy. Има някакъв клип I am in the bathroom, а отдолу коментар - Дьеси, саму даъ тъ питам, туй уелньес откъдье го зйе? Вьеган ли е? Joy

# 2 750
  • Куциндрел
Ох, най-сексапилния веган в света. Party Party Party
https://www.youtube.com/watch?v=xiVru2oDmbI

А кой ли ще е най-интелигентния? Joy

# 2 751
  • Sofia
Тая Деси се снима и в кенефа, баси Crazy. Има някакъв клип I am in the bathroom, а отдолу коментар - Дьеси, саму даъ тъ питам, туй уелньес откъдье го зйе? Вьеган ли е? Joy
Потърси клипът с масажа който и прави любимия Mr. Green

# 2 752
  • София
а гъби ядат ли тези алтернативни люде?

# 2 753
  • Sofia
Ирина яде на прах,Деси не съм чувала да споменава в клиповете

# 2 754
  • София
Тази вечер ще храня домочадието с хлорофил - намерих чудна крехка коприва.
Та се зачудих, Ирина дали все пак не попарва поне за малко подобни парливи треволяци, или копривата не спада към супер храните? newsm78

# 2 755
  • Sofia
Спада към супер храните Peace
Направо я блиндира към другите продукти.
Има клип в който децата и пият сурова коприва и голямата казва че не усеща да я боцка

# 2 756
  • Куциндрел
Може би при варене на зелените храни им бяга хлорофила. Трябва да се попита госпожата.

Ох на един клип беше купила някакво органик доматено пюре и 100 пъти обясни как трябва да се слага по малко от него към салатите, защото е готвено. Накрая наръга 100 листа в една купа, чушки, домати и кво ли не, плясна 3 лъжици от това пюре, посипа отгоре с конопено семе и каза, че било обяда на голямата й дъщеря. Joy Конопено семе слагала, за да имало какво да хрупа вътре. Joy

# 2 757
Храната трябва да носи и вкусова, и естетическа наслада. Тези буламачи от клипчетата са много потискащи. Може би това е целта - да се загуби апетит.

# 2 758
  • Куциндрел
Мдам, с храната трябва да си храниш и душата, не само физиката.
Като сръбнеш 2 пъти глухарче с банан и ти се изприщи езика, душата ти хич не е доволна.

# 2 759
  • София
Интересно, как ще им се промени захапката, преди да им изпадат зъбите?
Щото, като не ги използват по предназначение, прорастват.
Да не станат като зайците- да не могат да си затварят устата!? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт