Защо веганизъм?

• 281 591
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София - Рим и обратно
Аз също не мога да погълна повече от 1-2-3 плода. А фрешове и смутита ми остъргват стомаха и освирепявам от глад след тях.

# 2 731
  • София
Това и преди сме си го говорили, че веге храната е с много ниско КПД - трябва да се погълне огромно количество, за да си осигуриш нужното. И то като се сметне само енегрията, която ще изхабиш за дъвчене и храносмилане, се губи смисъла. Те затова мелят - да вкарат повече. Ама пак не стига. Е, 300-400 грама супа примерно, с малко месце и картоф, ми стига за обяд.

# 2 732
  • София
Аз пък си направих експеримент - 5 дни подред след сутрешна тренировка на гладно изпивах по една чаша смути (около 300 мл). В къщи винаги имаме много плодове и зеленчуци, намерих си и ленено семе, и сусамово, че и чия купих  Laughing. Половин час след това бях безумно гладна, първи ден се нахвърлих върху шкембе чорба  Mr. Green. Колко ли смути трябва да се изпие сутрин, за да не умреш от глад до обяд?

Пробвай горчиво смути от трева, с плодове и зеленчуци всеки може.  Mr. Green
Гадния и горчив вкус, не само че няма да ти отворят апетит, а напротив - ще ти потушат за дълго желанието за ядене. А пък ако си се мумифицирал от глад и организма ти функционира на крайно забавени обороти, е още по-лесно.

# 2 733
Чак сега изгледах видеото за инкорпорацията и разбрах защо го дъвчете толкова този хлорофил Mr. Green
Аз обожавам такава салата от няколко вида зеленийки, но смляна изглежда направо Sick

От смути и аз освирепявам от глад.

# 2 734
  • Куциндрел
Ето я и местната звезда, която не забравя да пробута нещо за продаване, докато показва какво яде в 38 г.с. и колко добре изглежда. Flutter
https://www.youtube.com/watch?v=nB6wLrCgT0Y

# 2 735
Alexandria*, не мога да се прежаля  Laughing.

# 2 736
Ето я и местната звезда, която не забравя да пробута нещо за продаване, докато показва какво яде в 38 г.с. и колко добре изглежда. Flutter
Тя яде страшно малко. Не знам как успява да издържи цял ден на една салата и няколко плода. Даже и смутита не ползва.

# 2 737
  • Има много детски смях.

Това създание Деси- ту въобще не може да се изказва!  ooooh! Не мога да понасям някой да ми ЪЪЪЪЪЪка на всяко издишване, бляк! В това отношение поне Ирина определено я води по точки!
А и като почне някой "влогър" или псевдо- кулинарен гуру да ми трака с прибори по чинии и купички- директно спирам излъчването.  Laughing

# 2 738
  • Куциндрел
Не знам кой ще тръгне да купува коледната й кутия със сладки и листче с някаква програма.
 Crazy
Обаче явно има клиенти, щом така се предлага. Flutter
http://desilifestyle.net/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D … 0%BA%D1%82%D0%B8/

# 2 739
Аз преди да гледам Ирина си мислех, че не може да има по-лошо влогърство от това на Деси. Обаче Ирина ми беше още по-дразнеща в началото.  Камерата постоянно й е навряна в главата и в опърпаната коса, главата винаги е наполовина отрязана, после мести камерата изведнъж и направо ставаш разноглед. А като чуя изобилието от умалителни форми, ми идва да я фрасна.

# 2 740
  • Куциндрел
Едната е Мис Пайнер, друагта Мис Гора.
Няма ли някоя 3-та звезда?

# 2 741
  • София
Като я гледам, от мис Пайнер след раждането ще остане само силиконЯ, ами дано бебето е без много дефицити.

# 2 742
  • Куциндрел
Като я гледам, от мис Пайнер след раждането ще остане само силиконЯ, ами дано бебето е без много дефицити.
Бебето с момента яде от нейните запаси от вещества или каквото е останало от тях. Обаче след това не е ясно с какво и как ще го хранят. Crazy

# 2 743
  • София - Рим и обратно
Ами най-вероятно му е трудно да си набавя нещо, което се е изчерпало, но дано поне приема добавки за бременни, това засега ще му е достатъчно. После вече ще е страшно.

# 2 744
  • Куциндрел
По правените й клипове уж не приема, поне така казва.
Чакаме бебето да се роди и да видим по-нататък какво ще става.

Общи условия

Активация на акаунт