VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 670
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Ох, тя на кокаин била направо  ooooh!
Ама всички така са до колко съм чувала, отслабват докато взимат и спрат ли, качват много бързо .
Кокаина, мисля че е единствената дрога, която не създава зависимост. То за това и е скъпа.
Абе остави тая работа!

# 2 311
Ако Армутлиева произведе един продукт, вложи средства в него и налагането му на пазара, едва ли ще позволи на някой да срива стойността на продукта му, като изтъква недостойнствата му ежедневно в национален ефир.
Разбира се, че не иска Жана да огромна и вероятно са имали разговор, но днешното дълбоко ме съмнява да е по нейна инициатива.

# 2 312
Утре двойни елиминации.
Супер!
Вие на едната страница коментирате колко е неприятна Жана, а на следващата вече роните сълзи за нея Stop

# 2 313
  • Испания
Утре двойни елиминации.
Супер!
Вие на едната страница коментирате колко е неприятна Жана, а на следващата вече роните сълзи за нея Stop

Мога да страдам за някого, без да ми е симпатичен.

Ти само на хората, които харесваш, ли съчувстваш?

# 2 314
Дано не изкарат Жана утре, че тотално загубвам интерес към шоуто. Аз чакам победата и още от началото на първата седмица.

# 2 315
Не харесвам Жана, но това не значи, че одобрявам гаврата с нея!

# 2 316
Не я харесвам Жана, но ми стана мъчно за нея.

# 2 317
Кокаинът е един от най-прекрасните наркотици, ако искаш да си изпържиш мозъка дълбоко и трайно.

# 2 318
  • София
Толкова набиваха на хората за проблема на Жана, че най-вероятно утре тя ще бъде изкарана, заедно с Лара.

# 2 319
Отвратителни са! Гаврят се със страдащ и уязвим човек. Вместо просто Жана да напусне и да се включи в рехабилитационна програма, я унижават по ТВ. Иначе явно идеята е да изместят вниманието от Миглена като интересн играч върху Жана като неутрален приемлив победител. Чудно какво ли е разсъждавала Миглена в нейната спалня с тази конфиргурация на съквартирантите под формата на оригами? Може би е градила стратегия за ново съюзяване с някого...

Явно ще махат Миглена утре вечер заедно с Емануела, за да блесне Жана още повече като достойна за победител. Въпреки че е контраинтуитивно да изгонят най-популярните и обсъждани участници, но ББ е способен на всичко.  Twisted Evil

# 2 320
И на мен не ми е приятно публичното уважение по този нелеп начин, без значение към кого е насочено. Много проблеми има Жана, но това ли заслужава?!?

# 2 321
Аааа, няма да я махат Жана, сега ще я подлагат на диета, ще покаже колко е всемогъщ ББ  Whistling

# 2 322
Ей, даже двойни елиминации измислиха, само и само да разбият лагера на Миглена и да изкарат поне един от тях ooooh!

# 2 323
Днес почти цялото предаване беше Жана+Емануела, и изведнъж накрая - Двойни елиминации.

Дано да греша, ама утре покрай Лара, мисля че гласят и Миглена за изгонване.

# 2 324
В къщата не е място за рехабилитация...незнам как са решили, че ще е по - добре Жана да е вътре.
Тя реве, сърди се, обижда, спи и яде...не виждам да се чувства по - добре там, а предполагам и на другите не им е лесно да изтърпяват и да се съобразяват с нейните настроения.
ББ или Армутлиева да е инициатор на идеята за диета...според мен е по - добре да ѝ "възложат" тази задача, да го приеме насериозно и да започне с диета, тренировки, да е заето съзнанието ѝ с нещо, да се мотивира над някаква "кауза", да мисли за себе си...и може и тогава да има подобрение не само във външния вид, но и психически.

Общи условия

Активация на акаунт