VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 650
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Варна
Мисля, че се готвят да изкарат Миглена, покрай делото и разхлабителното, може да е успяла да ги заплаши по някакъв начин и сега да организират елегантно излизането и. И двете страни ще са ОК и Ирина ще бъде оставена на мира и ще имат време до края на предаването да и изчистят имиджа. Другата ще е Лара предполагам, едва ли ще пренебрегнат чак толкова нагласите на публиката.

# 2 341
О хайде стига, двойни елиминации ooooh!. Каквото и да се случи утре поне един измежду Ирина/Ути ще се чувства морален победител защото една между Миглена и Емануела си тръгва със сигурност Rolling Eyes. Продуцентите наистина не си знаят интереса. Жана, Миглена и Емануела са може би единствените съквартиранти които се харесват отвън и ще жертват една от тях, а в къщата ще останат поне 10 души за които публиката пет пари не дава ooooh!. Колко удобно, че нямаше двойна елиминация и миналата седмица когато Ирина беше застрашена Sick
Според мен ще изгонят Емануела щом Утьо е толкова гъст с Тупарев. Така хем той ще спре да се излага, хем ще си втълпи, че публиката е на негова страна  #2gunfire Отврат! Малоумно скалъпен сезон ooooh!.

# 2 342
  • Ænima/Albuquerque

Колкото искаш линкове да ми извадиш, не е като хероина и мет-а. Трябват години редовно тупане, че да се пристрастиш. Peace

# 2 343
  • София
Дано успее да се откачи.
За съжаление не вярвам, че ще успее
Чудя се утре освен Лара кой ще си тръгне
Явно мислят да махнат Миглена, да не засенчва Ирина!

# 2 344
  • София

Колкото искаш линкове да ми извадиш, не е като хероина и мет-а. Трябват години редовно тупане, че да се пристрастиш. Peace
Създава ,ако се взима венозно, смесено с хероин.

# 2 345
  • Варна
Направи ми впечатление, Ирина като каза че ако станела безработна щяла да се цани за фризьорка. Та искам да питам какво работи Ирина?

# 2 346
Направи ми впечатление, Ирина като каза че ако станела безработна щяла да се цани за фризьорка. Та искам да питам какво работи Ирина?
Момиче за забавление на народа или на кратко-участник в Биг Брадър, сезонен работник.
Иначе е домакиня.

# 2 347
  • София
Майка на нацията! Joy

# 2 348
 hahaha
Добре, че не се кандидатира за президент.

# 2 349
Майка на нацията! Joy
Нали! Обърка цирка тя, в другия трябваше да се пробва, че сега Цецка ѝ крадна званието  Mr. Green

# 2 350
  • # супернатурална #
За доброто на Жана се надявам всичко да е добре измислена и добре изпълнена PR акция. Влиза емоционално разтропана, с кокаинова зависимост, напълнява, показва признаци на депресия иии... с помощта на ББ и демонстрирайки нечовешка воля отслабва, справя се с проблемите си и става новата любима звезда на България. Наистина предпочитам да бъда добре изиграна, отколкото това момиче да е действително в толкова тежко състояние. А ББ и съквартирантите да я мачкат по такъв грозен начин.

# 2 351
Ужасна гавра с човешко същество е подобно публично унижение (Дебела си! Тройна си!), но все нямаше как да не ми направи впечатление, че Жана, която се разреваваше, обиждаше или изпадаше в нервни кризи заради далеч по-дребни неща, само се усмихваше на камерите/Биг брадър и чак му благодари, че ѝ разрешава да яде.

# 2 352
Според мен ще си тръгнат Лара и Миглена. Нещо ме съмнява, че Миглена се е уговорила с ББ да си тръгне. Може пък да не държи да е победител, а само да иска да си вземе хонорара. Лошо няма. Ще спечели, защото хем повечето зрители си промениха мнението за нея, хем ще си вземе парите.
Емануела и Жана имат много фенове.
Лара няма какво да я коментирам.
Иначе предпочитам Лара и Жана да си тръгнат.

# 2 353
Очаквах на рождения й ден хубаво, приятно предаване, а то...

# 2 354
За съжаление, май ББ използва момента да се отърве от Миглена, която застрашава тази приказна добра фея Ирина. Сега им е паднало - с две певици със солидна фен база, гласовете за Миглена може да са недостатъчно. Дано да бъркам и да си тръгнат Лара и Емануела. Последната така или иначе вече си стана приятелка с каките.

Колкото до Жана, аз си я харесвам всякак, продължава да ми е една Пипилота, има нещо много драматично и харизматично в нея. Грозна беше намесата, но Жана си има проблеми с храната. Била е над 100 кг и наистина е важно да спре сега, а не когато неусетно отново мине 100.

Общи условия

Активация на акаунт