VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 519
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 430
И от какъв зор да прави група Миглена, да играе по свирката на ББ ли?

# 2 431
  • Испания
Гала говори така, все едно е сигурно, че Миглена излиза.

# 2 432
Според мен Лара и Жана ще изгонят. Миглена ще я оставят, за да ги дразни. Няма иначе кой да е дразнител в къщата, но пък водещата снощи нали каза, че имало ново преразпределение в къщата. Ще видим. newsm78

# 2 433
Тия при Гала отново коментират друг сезон на ВБ... Толкова пък да са неадекватни, баси...  Tired

# 2 434
И според мен Жана трябва да излезе по здравословни и всякакви други причини. Не може това да бъде чак толкова извратен проект на ББ. Ако е имало такъв замисъл, той се повали. Аз съм потресена от нейния разпад в момента , това е скандално да става достояние на всички зрители. Тя е любимка на публиката , не може да я излагат така ! Недопустимо е !

# 2 435
Снощи казаха нещо за врагове от ден първи, а аз не се сещам за други такива, освен Миглена и Ирина. Двете да плеснат с ръце и да се прегърнат? newsm78

# 2 436
Скроили са й шапката на Миглена  Sad за да блеснат задружното общество  Rolling Eyes

Предполагам, че за днешната мисия са предвидили нещо, с което М изобщо не би се съгласила, и ще я изкарат пак самоизолираща се немислеща за другите

# 2 437
Ако Миглена Ангелова излезе, останалите може би ще си обърнат по-подробно внимание и ще започнат взаимно да се кълват. Освен това, Миглена е скучна. То и другите са скучни, де.
Ирина Тенчева е средна ръка манипулатор и изобщо си е една обикновена женичка. Вече твърдо се убедих в това.
Нито е умна, нито е изобретателна, дори не е зла. Просто е обикновена.
И може би Иван Христов затова е изритал Вихра Петрова. Просто И. Т. му е създала обикновен уют, докато другата може би е прекарвала времето си в сметки за кариера и издигане.
И едната и другата пият вино, но докато Вихра го пие по заведения, то Ирина си го порка до печката.

# 2 438
  • Испания
ББ ни показа, че Жана пие, крещи, псува, яде непрекъснато, има проблеми с наркотиците, не се къпе и мирише, не сресва косата си. Жената е паднала, а те скачат върху нея. Отвратително!  Sick

# 2 439
Не се къпе и мирише ли?
Сериозно ли е това?
Снощи уж гледах....

# 2 440
  • София
Сега ще вземат да изкарат Миглена, под предлог,че и е скучно и е самотна.

Защо ми се струва,че Миглена и Жана и гласят?

# 2 441
  • София
ББ ни показа, че Жана пие, крещи, псува, яде непрекъснато, има проблеми с наркотиците, не се къпе и мирише, не сресва косата си. Жената е паднала, а те скачат върху нея. Отвратително!  Sick
Отново напълно казаното от теб изразява и моето мнение.  Peace
Барбарела, ако те чуе ИринИ, че казваш, че е обикновена женица...лелелеле  Mr. Green

# 2 442
Сега ще вземат да изкарат Миглена, под предлог,че и е скучно и е самотна.

Защо ми се струва,че Миглена и Жана и гласят?

За Жана мисля, че гласят някаква пълна промяна, която да я направи победител, но ще видим

# 2 443
  • Испания
Не се къпе и мирише ли?
Сериозно ли е това?
Снощи уж гледах....

Емануела над 3 пъти ѝ повтори да се изкъпе, да си измие косата - поне това показаха, може да е било и повече пъти. Жана я пита два пъти: "Какво искаш да кажеш? Че мириша ли?. След това Емануела пак ѝ каза да се изкъпе, преди да легне в леглото.

# 2 444
Пропуснала съм го.
Но може и да е вярно, косата ѝ не беше ресана от дни сигурно, изглеждаше ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт