VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 433
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Испания

Не успях да догледам "На кафе", какво показа гадател Рафи?  Party

Лара и Емануела.

# 2 506
Рафи първият път като му метнаха топките, не хвана нито една  Mr. Green Отказа се да ги гони. Гостите коментираха, че може да не изгонят нито един или пък и четиримата  Laughing
А втория - Лара и Емануела  Peace

# 2 507

Лара и Емануела.

Излизат, така ли?

# 2 508
"Понеже имам деца, които още не съм превърнала в себеподобия и все още им приготвям закуски от корнфлейкс, принцеси и сандвичи, вътрешно ме разкъсва въпросът: „За мен – зелена, свежа и жива храна, а на тях давам боклуци, които ще ги разболеят, напълнеят и затъпеят!“
Хора, мога ли да си позволя да си струвам толкова скъпо? Мога, колкото и Вие. Николко..."
Съща стрина Ирини е и тази  Crazy

Не успях да догледам "На кафе", какво показа гадател Рафи?  Party

Куче Рафи тегли една на топките и се отказа да ги гони  hahaha Умно куче!

# 2 509
  • Испания

Лара и Емануела.

Излизат, така ли?

Да, според Рафаело Енев.  Laughing

# 2 510
Благодаря ви за информацията! Мен ме устройва да си ходят ЕмиТО и ЛарЧЕТО.  Laughing

# 2 511
  • Испания

Куче Рафи тегли една на топките и се отказа да ги гони  hahaha Умно куче!

Не. Първо отказа, а при второто хвърляне в обратна посока хвана първо тази на Лара, след това - на Емануела.

# 2 512
Вчера ми беше гадно да гледам предаването. Направиха Жана на две стотинки, а тя има нужда от помощ и лечение. Тотална излагация от страна на Биг брадър.  ooooh!
Дано довечера изгонят Лара и Жана.

# 2 513
Като гледам снимките на Вихра и Ирина си мисля- от колко ли време Иринчето си е плела кошничката около семейството на Вихра и Иван с ясната цел да докопа продуцента и паричките му.
И в един ден се е Флюбила лудо.

# 2 514
Тази седмица гледам по малко от епизодите, но от писането в темата разбрах, че Миглена, Ирина и Лили още не са ги показвали в текущата мисия. Сигурно ще ги накарат трите да правят едно и също. Да видим кой ще се откаже.
Някъде из темата някой беше написал, че Ирина нямала сърце. Естествено че има. Държи си го в стъкленица на бюрото  Simple Smile

# 2 515
Тази Мира Добрева не беше ли по-красива преди? Правила си е някакви глупости по лицето и се е състарила и погрознила. Зъбите ѝ са като на Иванчо, точно като кучешката протеза от рекламата, както спомена някой.

# 2 516
Тази Мира Добрева не беше ли по-красива преди? Правила си е някакви глупости по лицето и се е състарила и погрознила. Зъбите ѝ са като на Иванчо, точно като кучешката протеза от рекламата, както спомена някой.
Е, никой не е вечно млад, ама тия неща дето си правят по лицата, ги превръщат в гротески като почнат да стареят...
За тоя тип зъби думи нямам! ooooh!

# 2 517
За Ирина,която селския буржуазен манталитет украсен с мнооого доза флегматичност,която е подплатена с комплекси и състезание с бивши,ще кажа :-Иринче змията е змия и колкото да я галиш тя не става КРАСИВА.така че не се напъвай да ни се представиш в добра светлина,защото няма такава..за мен лично ти ще си умреш змия и то в нечия пазва-хапеща.грозна.завистлива и мн.още :/..айде да си ходиш,че не те дишам вече ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 518
Има промо за довечера във ФБ
Миглена и Ирина се прегръщат и целуват
М- Знам, че имаш силен характер
Ирина - аз те харесвам изпитвам покой и чиста обич в момента  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 2 519
  • Испания

Ирина - аз те харесвам изпитвам покой и чиста обич в момента  Shocked Shocked Shocked Shocked

Листчетата са проработили.  hahaha

Кой знае какво е всъщност!

Общи условия

Активация на акаунт