VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 637
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Тра-ла-ла
Ааа, за инсайт-а си има цели семинари Mr. Green Айдееее, който разбира - тук се спира. Евтинко го даваме  Laughing
Скрит текст:

# 2 626
Явно кума или Иванчо са изпаднали в ужас и са подготвили ролята на Ирина.
Ма не става.Пак ми е противна, даже повече.Що думи, що чудо изговори.Сигурно цял ден ги е учила.

# 2 627
  • Варна

Що се смееш, това ми се причу и за това питам. А съм наясно със значението на думата.
И ей, не се сърдя.  newsm10

Правилно си чула  Mr. Green
Ей няма такава мазмантия ирининска,пфу...... #2gunfire

# 2 628
Хаха, аплодисментите се включиха докато Ирина беше в кадър, тъкмо на място Mr. Green
То затова в договорите им пише "артист".  Mr. Green

# 2 629
Прави ми впечатление, че Ирина когато прави някакво обяснение за себе си или за някоя своя постъпка, често подава идеята с пет думи и не завършва. Казва обикновено: сещаш се. И ти иди се сещай, с което ти дава правото да импровизираш и да стигнеш сам до някакви изводи, каквито и да са те и така тя всъщност не обяснява никога нищо конкретно за себе си, защото заключенията с твои. Как да се сещаш със сигурност тя какво иска да каже или е имала предвид?!

# 2 630
Ирина може да не получи Нобелова награда за най-добра майка, но ОСКАР заслужава 200%
Какъв Оскар то никой не се върза на тази толкова зле изиграна роля.

# 2 631
  • София
Егати... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  При поредното си излизане този път Уринка бая е чела... може би и нас...  ooooh!  Joy Joy Joy Joy
Тази жена е изтъкана от фалш  Sick

# 2 632
  • На морето!
Е шоуто свърши, Ирина и Миглена вече не са врагове. Crossing Arms
Подготовка за изгонването на Миглена ли е тази пародия на "топли чувства"?!
Според мен позакърпват имидж и Ирина ще излиза доброволно.
Оф, що така не мога да повярвам в този развой?

# 2 633
Това "човек" от Ирина на всяко изречение, много ме дразни.

# 2 634
   Едно птиченце е кацнало на рамото на Ирини и прошепнало - ей, жено - ставаш за резил с таз злоба. Направи нещо по въпроса и надени пак маската на бяла и добра. И хоп - последваха прегръдки и куп опашати лъжи. Зер ние не гледахме досега предаването.

# 2 635
Явно наистина целят да изгладят имиджа на Ирина, но след видяното още по-противна става.

# 2 636
Ех, толкова мило ми стана ... към хепиенд и световен мир ли вървим?  Wink

# 2 637
Е шоуто свърши, Ирина и Миглена вече не са врагове. Crossing Arms

Е , не е точно така
Миглена обясни мотивите си и защо  задава определени въпроси, но не и че ще спре да ги задава. А реакциите на Ирина не се знае какви ще са. Може пак да се наежи

# 2 638
  • Тра-ла-ла
A, бе, Миглена като е толкова серт - защо и тя се направи на бяла и добра, ами не сряза Ирина да спре да се цирковсва ...

# 2 639
На Лили защо не и направиха парти? Приспаднаха си кошниците или по сценарий е трябвало да приобщават черната овца?

Общи условия

Активация на акаунт