VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 433
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 925
Мисля, че Надя ще има съмнения. С тези кг и мъката, която изживява, е възможно да има нарушения в цикъла и да иска тест. Тъкмо добре дошло за ББ да преекспонират и "нейната тема". Ровнаха в раната на всеки, дойде и нейния ред..

# 2 926
Жана се държа като луда , ама от ония дето са си за лечебно заведение.дано има медицинска помощ там  и и бият нещо за нервите

За каква мъка говорите за Надя?

# 2 927
Да, противно на смахнатите теории за конспирации, чиито поддръжници са не малко тук и които твърдяха, че Миглена ще излезе. Браво. Радвам се, че остава.
Мнооого се радвам, че им казаха с какъв % остава Миглена! Twisted Evil

# 2 928
  • София
Възможно е и Деси да е бременната. Аз първо за нея се сетих.

# 2 929
Която и да е бременна (вероятно) почти всички пушат и пият като за световно.

Хареса ми как им потънаха гемиите като обявиха, че Миглена е с най-висок вот.

# 2 930
Да, това е казал Михов. От ФБ:

а Вальо какво рече "За Жана беше сигурно, че ще излезе... още снощи са решили". Не е режисирано, а?
Нещо е сгафила  Жана вчера, но не вярвам да ни го покажат. Толкова е тъпо без живо излъчване #Cussing out

# 2 931
Пабло Ескобар
13 mins ·
Жана, на линия ли си вече?
- Даже на две!

Пабло Ескобар
1 min ·
От Тошко
22:15 - Жана Бергендорф напусна къщата на VIP brother.
22:45 - Жана Бергендорф е задържана за употреба на кокаин.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 932
Жана беше в потресаващо състояние, не само тази вечер а от доста време.Явно наистина се е наложило да я изкарат за да не се случи нещо по сериозно, защото нещата наистина са притеснителни.

в началото като че ли Жана се крепеше от увлечението си по Явор- танцуваше, гримираше се, прически, дрехи...
Явор излезе и вече нищо не я крепи, сън и храна, това остана да я дели от кокаина.

# 2 933
Днес ми попадна във фейса, че Жана била колабирала и припаднала преди известно време. Тая така ще се надруса тази вечер, че стой та гледай. Затова трепереше толкова, абстиненция и мерак за бяло.
Ако има бременна наистина, залагам на Надя.
Починал годеник, драма / на никого не го пожелавам/, всенародно съчувствие, и тя е победителят.
Очаквай неочакваното.

# 2 934
Жана наистина не е добре, трепереше през цялото време и как се хвърля на Ники Кънчев...не разбрах за какво се моли, да остане или да си тръгне. Но май е знаеела за решението на ББ. Ирина пак си влезе в старата кожа

Не мога да публикувам  ooooh!

# 2 935
Мисля, че Надя ще има съмнения. С тези кг и мъката, която изживява, е възможно да има нарушения в цикъла и да иска тест. Тъкмо доцре дошло за ББ да преекспонират и "нейната тема". Ровнаха в раната на всеки, дойде и нейния ред..

Май така ще е.

За каква мъка говорите за Надя?

Според вестниците годеникът ѝ починал преди няколко месеца.

# 2 936
Предвид, че единствена Миглена не лочи алкохол по цял ден и нощ, ми е първата заподозряна за пето дете   Joy

# 2 937
  • До морето
Казаха ли точният процент, с който води Миглена? Колко е? Пропуснала съм?

# 2 938
  • София
Ако има бременна наистина, залагам на Надя.
Починал годеник, драма / на никого не го пожелавам/, всенародно съчувствие, и тя е победителят.
Очаквай неочакваното.

Годеникът й е починал преди малко повече от два месеца даже. Досега щеше да е разбрала ми се струва.

# 2 939
Резултати:
ПОДКРЕПИ

Миглена                                                 427 (45%)
Емануела                                       323 (34%)
Жана                   148 (15%)
Лара       35 (3%)

Общ брой гласове: 527

Общи условия

Активация на акаунт