VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 328
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Непукизъм трябва да изразява според мен.  Grinning

# 3 271
Затвърди ми мнението, че няма брак с Иван! Направили са си купон в Барселона, но без никаква юридическа стойност.
А снощи като даваха как привика Лара "Виж къде съм аз, а ти къде си", някак го подминахме, а толкова говори за "Божествената" и същноост

# 3 272
  • Испания
Затвърди ми мнението, че няма брак с Иван! Направили са си купон в Барселона, но без никаква юридическа стойност.
А снощи като даваха как привика Лара "Виж къде съм аз, а ти къде си", някак го подминахме, а толкова говори за "Божествената" и същноост

Скрит текст:
Не мога да си обясня как има хора, на които им е чудно всеобщото нехаресване на Ирина. Вероятно не гледат Биг Брадър!?! newsm78

Мен лично тазгодишното издание ме навежда на много размисли и анализи. Улавям се, че го правя доста често .
Поздравявам момичетата, които определиха себе си като Миглена в една от нашите анкети. Аз бих искала, но имам още хляб да изям, път да извървя. Пак ще кажа, че според мен много от "ВИП-вете" нямат потенциала да я разберат в този си живот.
А Ирина? Тя ме вкарва в най- големите размишления. Как човек се мисли за един, а дали и кога осъзнава, че е друг, и че хората не го възприемат така както той иска/ въпреки напъните на Ирина/. Само се моля да съм достатъчно самокритична и обективна и да не  попадам в нейната ситуация.

С какво дразни ли? С всичко. Колкото и да се напъва да готви, прегръща и "подкрепя" съквартирантите в кулминационния момент ще изпусне поглед, кимане, реплика по чужд адрес и колкото и да са малки и незначителни веднага на драгия зрител му става ясно за актьорската игра на "майката".
Защо не спира да се  дразни и да коментира репликата на Миглена от  1-та вечер относно малкото дете, на годинка и половина? Самата Миглена в интервюто си при Сашо Кадиев каза, че за нея дете до 3 години не е хубаво да се разделя от родителите. Сигурно и в къщата го е обяснила. Това е нейно виждане и логично учудено попита. Но Най- добрата майка гузна започва с нападките.
Другото, което не мога да приема е коментарите относно "хляба, който ядат" колеги и сътрудници на мъжа и. Звучи сякаш с нейната благословия тези хора взимат на готово от семейството и, а не че са си изработили заплатите с честен труд.

Колко пъти трябва да се споменат 4- та съпрузи на една 50 годишна жена? Влюбва се и се жени. Следва разочарование. Една силна жена не желае  да продължава да съжителствува без любов или да търпи, нещо което е в разрез с нейните разбирания и се развежда. За любовници не се чува. Та нима Надето не е имала повече 5 мъже и то широката публиката да не знае за тях. Ами Деси? При нея е толкова низко, че се чудя с кой акъл го изтропа в ефир. Да не изброяваме публичните личности, които си сменят половинките като носни кърпички, че дори се хвалят с това. Мисля, че Миглена няма проблем със съпрузите си. Проблем имат околните.

Относно чалгата. Емануела ми е много, много симпатична. Тя ще излезе с гордо вдигната глава и е от участниците, които ще извлекат позитиви .

Сигурна съм, че така наречените " ВИП- Интелектуалци" са от хората, които настървено са плюли и ВИП Брадър като простотия и са се кълнели, че никога няма да влязат. От тези вътре, точно това може да се очаква. Както може да се очаква, че Ирина като излезе ще обяви публиката за елементарна и чалгарска. Чудя се как толкова хора  не гледат ББ, а са в течение на всичко случващо се. Как никой не слуша музика, а заведенията са пълни....
Въобще таз годишния брадър не е много забавен , но пък навежда на доста интересни размисли.

202uu  bouquet

Снощи видях нещо, което досега не беше излъчвано /според мен/. Тенчева седеше на нейното легло, Лара беше отишла на друго и нещо си говореха. В един момент Тенчева се провиква: "Къде съм аз, къде си ти?" и Лазара изприпка виновно към нея. Такова унижение!!!

В разговора с Миглена стана въпрос за посрещането на Тенчева. Ооооо, тя /Тенчева/ напълно се съгласи, че децата не трябва да се отделят от майките си до 3-годишна възраст.  #Crazy

Сутринта Лазара отново запя песента с фразата, с която Миглена е посрещнала Тенчева и изкоментира: "Ние не я питаме нея на кого е оставила 4-5 мъже, които има".  Tired

Какво да коментира човек? Показват се в целия си блясък, после публиката им виновна.

# 3 273
  • на село
В Испания не е лесно да се включи брак "ей така, между другото". Братът на съпруга ми се ожени там за българка, и си спомням, че доста ни мотаха, докато им извадим нужните документи.

# 3 274
В Испания не е лесно да се включи брак "ей така, между другото". Братът на съпруга ми се ожени там за българка, и си спомням, че доста ни мотаха, докато им извадим нужните документи.
Кое му е различното на Испания? Нима няма българско консулство там, в което да се сключи брак Wink
И как така в едно идеално семейство, в което всичко е ок, луда любов и френски кроасани....се стига до развод. Ей така, само защото Ванко за енти път е решил да изневерява на Вихра?!

# 3 275
  • на село
Ами, не е като да изпяскаш личната карта на бюрото и да заявиш "Оженете ни". То не е Лас Вегас. Трябваха им всички документи, необходими и тук, плюс още няколко, и преведени съответно..

# 3 276
Снощи не очаквах Жана да излезе. Тя беше отново в кофти "състояние"....За какво ли се молеше - да остане или да излезе?  newsm78

Според мен - да излезе.

Цитат
В началото бяха интересни по някакъв начин, защото нямаше такава двойка водещи. Мисля, че пробиха, благодарение на това, че Андрей е син на Васил Арнаудов /светла му памет, беше уважаван  човек/.

Меко казано уважаван. Той е бил в каймака на елита на БГ музиканти до смъртта си през 1990г. Най-известният наш диригент по света, с множество награди, имал е няколко изключително успешни хорови проекта в София и Русе, учител на съвременния хоров диригентски елит (негова ученичка е Ваня Монева, майката на Мария Илиева). Изобщо контрастът между Васил Арнаудов като човек и професионалист и сина му е потресаващ! Хората, които са познавали В. Арнаудов бяха ужасени от напъните на Андрей и Иван да правят телевизия и цялата пошлост, която произвеждат. Андрей изключително разочарова онзи тесен кръг хора, познавали величието, наречено Васил и не могат да се примирят какво "чудо" е станало от сина му. Имат само 1 общо нещо и това е главоломният успех в кариерата и на двамата - всеки е много успешен по свой собствен начин. Не казвам, че Андрей е глупав, напротив, умен е, но е страшно меркантилен и няма нито финеса, нито класата на баща си. Затова е считан за толкова голямо разочарование в тези кръгове. Можеше да е нещо много повече, но сам си е избрал този път. Иначе това си има и предимства - напълно материално осигурен е и е много популярен. Какво повече да иска човек като него? Wink

# 3 277
  • Испания

Меко казано уважаван. Той е бил в каймака на елита на БГ музиканти до смъртта си през 1990г.

Хората, които са познавали В. Арнаудов бяха ужасени от напъните на Андрей

Знам, но не исках да влизам в подробности. Беше приятел на татко и той ме запозна с Васил Арнаудов, когато бях дете. Мисля, че почина през 1991 г.  Peace

# 3 278
Преди малко гледах интервюто на Лара и след коментара й за "дъното" визирайки Миглена и Емануела, се зачетох в образованието на всеки един от участниците във ВБ. От къдетето и да погледнете Миглена е най-образована от всички, не само като степени, но и като допълнителни специализации, и т.н. Във визитка си, Лара казва: "Какво те кара да си изпускаш нервите - разкажи конкретна случка

Изнервят ме тъпите хора. Не необразовани. Не неинтелигентни. Пе прости. Тъпи! Те винаги питат „Ама как?”, „Ама защо?”, „Ама как така?”... Те слагат етикети на хората, дори и да не ги познават. Те мрънкат. Те живуркат. Те са страхливи и нямат собствено мнение..."

Че тя себе си е описала...

# 3 279
Какво означава, че бракът им не се зачита, защото не е сключен у нас? На мен ми отне 15мин, дори без присъствието на ММ да си извадя и български акт за сключен брак. Откъде си ги измисля тези глупости? И наистина ли вярва, че някой ѝ се връзва?
Лара могат само за изтривалка да я ползват  Peace

Кой знае какъв е случаят! Пък и на кого му пука? Може да се отишли с кумовете си до Испания и да са обявили, че са сключили брак там. То така става и "бракуването" в Испания. Тя лъже толкова много, че изобщо за нищо не ѝ вярвам.
На въпроса на Рени има ли брак, тя каза освен замотаното обяснение, че е нещо си в чужбина, "ние си имаме нашия оброк", което не е реален брак, просто са си дали дума, врекли са се във вечна любов един на друг и това им е достатъчно. Но не можа да и се откъсне от сърцето да каже в прав текст: не, нямаме официален брак.

# 3 280
Ирина е от жените, които държат на подпис и фамилия! Как да признае, че не е омъжена?! Нали се подиграваха на Миглена по тази линия - че нямала мъж, че била госпожица, че нямала семейство ooooh!

# 3 281
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Преди малко гледах интервюто на Лара и след коментара й за "дъното" визирайки Миглена и Емануела, се зачетох в образованието на всеки един от участниците във ВБ. От къдетето и да погледнете Миглена е най-образована от всички, не само като степени, но и като допълнителни специализации, и т.н. Във визитка си, Лара казва: "Какво те кара да си изпускаш нервите - разкажи конкретна случка

Изнервят ме тъпите хора. Не необразовани. Не неинтелигентни. Пе прости. Тъпи! Те винаги питат „Ама как?”, „Ама защо?”, „Ама как така?”... Те слагат етикети на хората, дори и да не ги познават. Те мрънкат. Те живуркат. Те са страхливи и нямат собствено мнение..."

Че тя себе си е описала...

Точно  Mr. Green

# 3 282
Но иначе без проблем обяснява, че има "три деца от нейната утроба и едно от предишна връзка на мъжа и"

# 3 283
  • София

Друг коментар: Остава и булката да кандиса.

[/quote]

Това е мое.  hahaha

# 3 284
Божеее, и аз не съм го видяла това ooooh!. Тази жена просто не спира да ме удивлява Shocked

Общи условия

Активация на акаунт