VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 314
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 375
Каквито сме благи душици с Бижу, смятам че чесънчето ще е нужно на съквартирантите.Simple Smile))
В терариума влизам с кеф, само Лилето да не е опънала тантелените платна да се проветряват.
И ще спукам Роро от бой, да му наместя чакрите правилно, с позволението Висшия му Аз.

Знамената на славата са това, не някакви прости платна! Crossing Arms Grinning
Вземете и чесъна. С него, направо запушвайте чакрите на Роро, наместване едва ли ще помогне, той горкия тотално е изпушил. Ако пък и кравата ви е бременна..... ехеее..  Laughing

# 3 376
Малко извън темата за сватбата, ама сега  го видях./Надето и  Торнев туй- онуй/

http://www.blitz.bg/news/article/447893

# 3 377
  • Испания
Малко извън темата за сватбата, ама сега  го видях./Надето и  Торнев туй- онуй/

http://www.blitz.bg/news/article/447893

Ами, да. Нали затова неговата благоверна не го е пускала във формата.

# 3 378
Сватбеният букет  Crazy
За всеки случай...
Скрит текст:

# 3 379
Сватбеният букет  Crazy
За всеки случай...
Скрит текст:
Идеален!
Партито - в Горублянско ханче, описано като пасторално-романтична винтидж церемония / с таз Емануела, кравата и тантелите /.

# 3 380
  • Испания
Ако не ви харесва, ще предекорирам.

Може и във ферма. В Америка е много модерно.  Wink

Пред кумовете това:

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 01:31 от smileys

# 3 381
Бижу, Бианка, честито! Включвам се за да подсетя отговарящите за кетъринга да не пропуснат мини волованите и бушетата, да не се изложим с някакви прости манджи, моля. Че продуцентите на това кълват, да не изпуснем кумовете.

# 3 382
Въх.То купон имало сватба се е стегнала а аз съм била на работа и съм изпуснала.
Ей вие да не сте на меден месец, два в къщата на ББ

# 3 383
  • София
Поканете за кум Тупарев. Той и без това е свикнал да кумува на фалшиви сваДби. Така хем ще сте бракувани, хем - не. А Тоонев да е служителят, който ще ви бракосъчетае. Така нищо няма да разберете.  hahaha
Joy Joy Joy
Добро утро! Заспах аз вчера насред подготовката на сватбата! Отивам да се срамувам в ъгъла! И като компенсация втори подарък ще ви правя: Вип инсайтинг дзен духовна сесия в Утробата (на брата Иринкин-другаряТенчев)!
Ох, с всички постове се смея със сълзи! Момичета  Hug Mr. Green

# 3 384
И аз съм изтървала....оброк имаме в темата Mr. Green Букетчето с чесъна и чушлетата много идейно...

Усмивките на Ирина-все едно са й навряли чадър изотзазде и са й казали" усмихвай се сега"...измъчени едни такива, разтегнала само джуки..брррр

# 3 385
Ама тя Надя не е с Андрей, така че Ирина каква полза има да е мила с нея? Защо да се хаби?
1. Защото и Надя яде....хляб от Иван. Абе тоя цяла фурна трябва да има, толкова хляб да дава Mr. Green
              2. Защото Надя знае грозни истини за Ирина и е по-добре да не я настъпва

# 3 386
И после се чудите защо никой не смее да каже нищо на Ирина. Не че много я харесват, ама едните си пазят хляба, а другите се надяват да ядат хляб от мъжа й.

# 3 387
  • София
И после се чудите защо никой не смее да каже нищо на Ирина. Не че много я харесват, ама едните си пазят хляба, а другите се надяват да ядат хляб от мъжа й.
Е точно. Това повтаряме от началото на сезона.

# 3 388
При Ирина случаят е като "малко бременна". Тя е "малко женена".  Joy Joy hahaha hahaha

# 3 389
Простете ми за невежеството ама защо пишете, че Надя и тя яде хляба Иванов.Къде работи в момента.На знам дали не си внушавам, но ми се струва че гласът зад кадър във " Фермата" прилича на нейния.

Общи условия

Активация на акаунт