VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 703
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 280
Жана наистина има проблем -медицински, т.е това си е болестн и лечението е дълго и трудно. Въпросът е защо е влязла в Бих брадър в това състояние и дали са се консултиали с лекари к т.н

# 2 281
Торнев с очилата. Joy Joy

Щом Жана е на диета, да вземат кошницата и на каката на Тутанкамон, че и тя има нужда.

# 2 282
Жана се държи като дете. Ужас!

# 2 283
Направо съм погнусена от тазгодишното шоО. Репликите към Жана бяха черешката!

# 2 284
  • София
Най-много като излезе, да се върне към дрогата, за да свали, това ще постигнат с тая гавра.Само Жана ли напълня?Лили напълня и без абстиненция, Роро е свиня направо.

# 2 285
Гответе се за шокиращата истина. Laughing

# 2 286
Най-много като излезе, да се върне към дрогата, за да свали, това ще постигнат с тая гавра.Само Жана ли напълня?Лили напълня и без абстиненция, Роро е свиня направо.

Да, а Ути и той пее в хора...няма ли си огледало? newsm78

# 2 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хареса ми Христо в мисията.
И на мен, и на мен. Simple Smile
Осмичка, точно!
И на мен, със сълзи съм се смяла  Joy Joy Joy

# 2 288
Ирина участва ли в мисията.

# 2 289
Да, наистина щеше да е най-честно да сложат на диета всички в къщата, които са с наднормено тегло. Така се гаврят буквално с Жана. Нейна работа си е колко яде и колко пълнее.

# 2 290
Не харесвам Жана, но на лабилен човек "Не, Жана, дебела си!" НЕ се казва. Малко я нарита Ирина в ефир, преди това Явор я унижи като жена брутално, сега и това.
Ми като сте тръгнали, гледам че нуждаещите се от лоботомия вътре са много - Брадъре, заеми се. "Ирина/Лара/Лили/Жоро/Ути и т.н, ти си прост! Биг Брадър сега ще те оправи! Довери ми се!"

# 2 291
По тази логика защо няма меню и за Ути, както и такова за Надя, че тя пък в другата крайност? Ама тя само Жана нестабилна, та дай дай да си поиграем с нея. Като има проблем да я пращат да се лекува, не да се гаврят с нея.

# 2 292
  • София
То и половинката казва, че това е най гнусния брадър от както са започнали.
Вече започвам да се чудя дали това е истина. Дали не е някаква невероятна постановка със супер талантливи актьори. Не може да има толкова тъпи, злобни, ограничени, себелюбиви, нарцистични и безчовечни хора!

# 2 293
  • София

Да, а Ути и той пее в хора...няма ли си огледало? newsm78
На Адел килограмите не и попречиха да стане световно известна.

# 2 294
Следващия сезон - дебелариум под надзора на Емилова.
Изобщо не е работа на брадъра кой колко яде и как дебелее.
Но може да се е намесила продуцентката Армутлиева.

Общи условия

Активация на акаунт