VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 644
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 355
Очаквах на рождения й ден хубаво, приятно предаване, а то...
Рожденият ден е днес, а ще го гледаме.....най-рано в понеделник

# 2 356
Само на мен ли ми се струва , че за утрешната част от седмичната мисия, останаха Ирина и Меглена?

# 2 357
  • Испания
Какво значение имат гласовете, ако изобщо някой гласува? ББ следва своя план и това няма нищо общо с предпочитанията на публиката.

# 2 358
Само на мен ли ми се струва , че за утрешната част от седмичната мисия, останаха Ирина и Меглена?
Предлагам на ББ да ги върже с белезници една за друга поне за 24 часа.

# 2 359
  • Rock & Roll feeling ...
Предлагам на ББ да ги върже с белезници една за друга поне за 24 часа.

hahaha Joy

В " Търси се" , Жана сподели,че е била над 100кг, защото е имала проблеми с щитовидната жлеза .

# 2 360
Нищо чудно Миглена да излезе...тя съвсем се отдръпна от останалите (и с право, може би), та сега я дават как си хапва самичка, чете си правилника, тренира...няма конфликти...за какво му е на Брадъра тогава  Laughing

# 2 361
Това с двойните елиминации- много подло.

# 2 362
Клипчето "Самотната Миглена" ми е много подозрително, пък и за втори път го пускат. Ако толкова много е изолирана, щяха да имат материал за поне още едно. newsm78

# 2 363
Ако Миглена си тръгне, няма какво да протакат - още утре да връчват тиквения медал "Любима ВИП звезда" на Ирина и да се свършва тая мъка.

# 2 364
Ako изкарат Миглена ще е само за да осигурят комфорт на кумица Ириница - за да започне на лъска имидж.

Не мисля, че Миглена ще загуби ако излезе сега - напротив. Но няма да има кой да провокира онова флегаматично НЕЩО - то все още има накъде да падне

# 2 365
Оная я нарича "краварка", извинява се, после "неспасяема е", ББ: "Тройна си. Дебела си", Явор: "Гъзът ѝ...". После в хор: "Да спасяваме Жана!"  Sick

Напоследък му казват катарзис ...   Wink
Жана я чака финал и си мисля, че не тя е подписвала договора  - подписала го е приемната ѝ майка - Саня Армутлиева.  Wink  

Класирането аз го виждам така:
Четвъртфинал: Ути, Жана, Ирина, Миглена
Полуфинал: Ути, Жана
Финал: Жана

бтв. Предположението на Емануелка, че Утко драпа за финал никак не е лишено от основания, а дори и да беше, мнооого ми хареса как "невинно" им го подхвърли и те един по един като посрани се изнесоха ...   Чалгаджийката да им обяснява елементарни неща.  Свърши се с "отборната" игра.   Mr. Green

Ох, тя на кокаин била направо  ooooh!
Ама всички така са до колко съм чувала, отслабват докато взимат и спрат ли, качват много бързо .
Кокаина, мисля че е единствената дрога, която не създава зависимост. То за това и е скъпа.
Да се оправя Жана, жива болест си е това  Sick най малкия и проблем са килата.

Ако не създава зависимост, не може да се продава.  LSD е много силен наркотик, но няма пазар точно поради тази причина.

# 2 366
Ми да я изкарват Миглена вече. Изтърпя жената доста, да си взима хонорара и на спокойствие. Така или иначе няма шанс да спечели, поне да и свършат мъките  Mr. Green

# 2 367
  • София
Ама как Миглена ще я елиминират бе, нали тепърва Роро ще почне да я ухажва?
Даже днес тамян и свещи поръча човека за бяла магия за любов.

# 2 368
Утре вечер не един, а цели двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща в България! Кои ще бъдат те? Предстои да разберем!
  newsm78
Подозирам, че ще разкарат и Миглена  Rolling Eyes

# 2 369
За "почитателите" на Ирини:
Скрит текст:
Crazy

Общи условия

Активация на акаунт