VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 570
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 385
Глупости, още повече написани от Венета Райкова, не вярвам. Laughing

# 2 386
Ние едно време правехме гирлянди за елхата като "магиите" на Миглена.  Laughing

# 2 387
Ние едно време правехме гирлянди за елхата като "магиите" на Миглена.  Laughing
Аха, сетих се и аз, от гланцови блокчета. Simple Smile

# 2 388
Че то според Венета дали има водеща, която да не ѝ е направила магия  Crazy ooooh!

# 2 389
  • Испания
Жената си уплътнява времето, пак се занимават с нея.

Рени не си намери мястото. Докато Миглена правеше това, Рени клюкареше с Роро по неин адрес.

# 2 390
В коментарите на стената на ББ в фейса, някой е дал линк за гласуване в импровизирано социологическо проучване, преди финалният вот в петък (така е написано Grinning).
Като гледам, резултатите съвпадат с нашата анкета, което означава че трябва Лара и Жана да напуснат.
Да видим какво е решил брадъра....

http://www.polljunkie.com/poll/nfppnp/happy-poll

Ако изкарат Миглена, спирам да гледам, заради нея не спрях преди 2 седмици. Много ми хареса тази жена, покрай темата прочетох и изгледах доста нейни интервюта. Интересна ми е, има какво да науча от нея, рядкост са такива хора,... поне в моето обкръжение.

# 2 391

Аха, сетих се и аз, от гланцови блокчета. Simple Smile

Да, от цветна гланцова хартия. Не съм забелязала кой знае какъв магически резултат. Поне да нареждаше някакви думи като Роро/индийската оплаквачка, че да изглежда по-плашещо.

# 2 392
  • Испания

Мерси. Гласувах за Миглена и Емануела и видях, че и там водят, да. Ще видим.

Ама мнооооооооооооооого сериозно.

# 2 393
Много е дълго за обяснение, а мен хем ме мързи, хем Роро не си заслужава да му отделя толкова време.
По това, което чувам да каканиже, той сам не знае какво точно прави.
Нещо средно между магия / инвокация по позитивному /, изчистване от лошата енергия със символи / въпросният вортекс / и бяла светлина и да я шибне по главата с планинския кристал.
Изобщо пишман шаман. Simple Smile
А всъщност те толкова злоба генерират срещу Миглена, че не се усещат как сами си тровят атмосферата в къщата.
 Не се учудвам, че са се запекли до един. Simple Smile))

# 2 394
Жал ме е за Жана, че е лабилна, лабилна е, но на нищо я направиха.

# 2 395
Роро е точно като телефонните шамани по Диема. Само една катеричка Беатрис му трябва.
Мислех си в началото, че ще е някакъв отвеян добряк, а то какво се оказа.

# 2 396
А защо само Жана на диета? Ами кака Жлъчка и Рени Нобела? Даже Рени има по-спешна нужда така като гледам. Ути отслабна, струва ми се.

# 2 397
  • Испания

# 2 398
  • София
аз даже не знам как да го кажа.
това, което правят с Жана, е подсъдно.
кой болен мозък реши, че човек със зависимост/злоупотреба се рехабилитира в риалити Shocked
това е престъпление. заобиколена с алкохол, и ползваща го непрестанно. всички опиати са категорично забранени при такъв процес.
що за социален експеримент е това? за сметка на здравето на тази жена.
тя в момента НЯМА глава на раменете си да го разбере. тя смята, че се откъсва, но не се.
наистина ми е трудно да повярвам как някой е способен да я залъгва, че това е опция за справяне, за да печели от това. не е реално просто. кои са престъпните психолози на този цирк?
'щото може да се попита някой - познавам Жана.

# 2 399
аз даже не знам как да го кажа.
това, което правят с Жана, е подсъдно.
кой болен мозък реши, че човек със зависимост/злоупотреба се рехабилитира в риалити Shocked
това е престъпление. заобиколена с алкохол, и ползваща го непрестанно. всички опиати са категорично забранени при такъв процес.
що за социален експеримент е това? за сметка на здравето на тази жена.
тя в момента НЯМА глава на раменете си да го разбере. тя смята, че се откъсва, но не се.
наистина ми е трудно да повярвам как някой е способен да я залъгва, че това е опция за справяне, за да печели от това. не е реално просто. кои са престъпните психолози на този цирк?
'щото може да се попита някой - познавам Жана.
Армутлиева е за убиване. Ето на това му се казва отвратителна жена, Ирина просто е едно захарно бонбонче пред нея. Толкова ми е противна, че заради нея не гледам Х фактор. А като се започне с хълцанията и превземките по младите момчета... Никога няма да я забравя с Атанас Колев. Той, горкият, не може да пее, а тя: ама много си добъъър!
За Жана: след първото задържане в полицията на Жана, Армутлиева й уреди едно неискрено и подмазваческо интервю със сп. Ева. Те й задават сладки въпроси, тя отговаря, все едно нищо не е било. Абе изпрати Жана да се лекува, свикай пресконференция, обявете, че има проблеми и се нуждае от помощ, подкрепи я, направи така, че и хората да я подкрепят. А тя стрина Сашка, все едно това изобщо не касае нея и нейната компания. Жана беше нейната златна кокошка за кратко. Ако продължават така да нехаят около нея, просто тя ще изчезне. Сега Армутлиева набута Жана и в ББ. Ако имаше малко здрав разум, щеше категорично да й забрани.

Общи условия

Активация на акаунт