VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 552
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 400
Ути отслабна, струва ми се.
Само умствено може да е отслабнал. Вчера, като гледах клипчето, в което обяснява на Жана какво барбекю ще прави за нейния рожден ден.....гърдите му са по-големи от на половината жени в този форум Embarassed

# 2 401
Жената си уплътнява времето, пак се занимават с нея.

Не съм чела книгата на Венета. Нямам идея за какви магии става въпрос, но Миглена да не си е групирала съквартиранти?  Laughing Тя сама, а другите на групи?

# 2 402
гърдите му са по-големи от на половината жени в този форум Embarassed
Е ти ги размаза половината жени в този форум Grinning

# 2 403
И аз не харесвам Армутлиева, но Жана не е дете, да взима сама решения за себе си

# 2 404
Жената си уплътнява времето, пак се занимават с нея.

Не съм чела книгата на Венета. Нямам идея за какви магии става въпрос, но Миглена да не си е групирала съквартиранти?  Laughing Тя сама, а другите на групи?

И на мен така ми се струва.
1- Миглена
3- Емануела, Борислав, Рени
4- Михов, Жана, Надя, Христо
7- Ирина, Лара, Ути, Торнев, Лили, Роро, Деси
Така ги подреждам аз  Grinning

# 2 405
И да ги е групирала, не мисля че им прави точно магия
По-скоро визуализация, докато осмисля положението

# 2 406
И да ги е групирала, не мисля че им прави точно магия
По-скоро визуализация, докато осмисля положението
Ами, сигурно им е направила и сега ще видим на някой я поникнала опашка, я пораснали уши......такива ми ти работи Joy

# 2 407
И аз не харесвам Армутлиева, но Жана не е дете, да взима сама решения за себе си

Не е дете, но е много болна, според мен. И то от дълго време. Предполагам, че Жана има тези проблеми от години. Може да не се е друсала от години, но едва ли някога е проявявала сериозност и отговорност. Но предвид това, че зад нея стои музикална компания и тя е отговорна пред нея и общо взето прави това, което те й наредят, няма как Армутлиева и сие да не предприемат мерки срещу проблемите на Жана. в цял свят продуцентите се грижат за своите артисти. Все пак те им подсигуряват пачките.

# 2 408
Или получил разстройство  Twisted Evil

# 2 409
Може да прави магия за изгонване. Mr. Green Четирима номинирани, трима остават и един напуска. Трябваше да хвърли и един боб да разбере за двойните елиминации, нали все пак са супер изненадващи и извънредни. Joy
Оммм, Лара напусни, омммм. Mr. Green

# 2 410
Изтървах финала и сега разбирам,че елиминациите ще са двойни ли newsm78.Определено има повод някакъв, за да изкарат 2-ма и това да не е обявено предварително.
Ако Жана я "лекуват" и я подкрепят за диетата едва ли биха я изкарали,ще й нанесат удар.Тя може да е рухнала,но нали каза,че на инат иска да спечели и това предаване.Аз между другото не виждам в нея чак толкова голям проблем.Тя и без опиати си е такъв характер.А,това,че се чисти от някакви вещества не значи,че трябва да го прави в клиника.Знам,че има хора,които абсолютно самостоятелно успяват да се справят с това.На други им трябва малко помощ,а трети не успяват да се спрат.Има и хора,които изпадат в такива депресии и без употребата на субстанции.Затова ББ мисля я подложи на диета,за да я занимава с нещо,да има цел.А това,че й каза,че е дебела беше като един вид стимулация,а не обида и ето че тя веднага се отказа от храната.
Миглена,ако прекалено дълго мълчи и не контактува е интересно колко би издържала,но за продуцентите това не е интересно и като нищо може да я изкарат.Не искам още да я вадят.Като намалеят от другата страна ще има интересни ситуации.От както Глория я няма почти не дават нещо интересно покрай Деси.
Лара може да си ходи.
Емануела и тя няма какво повече да покаже според мен.Няма лошо да не е конфликтна,но да преглъща обидите,които чу от Лара и сега да ходят да си говорят като приятелки на кафене-не ми е много ок това.
А,може и на някой да му е изтекъл договора  в края на месеца  Wink.

Много са смешни с тези коментари за магиите.На Роро някой трябва да му бае за нещо,защото постоянно има някакви страхове от намеса на чужда енергия.

# 2 411
Ц,ц,ц, замислих се какво ли има в нейната кошница тогава?!
Явно боб и кафе задължително, може би и чесън и светена вода? Да питам ли в алтернативния какво друго  Thinking

# 2 412
# 2 413
ББ изобщо не се интересува от нагласата на зрителите, от  социологически проучвания и тем бодобни. Дори и есемесите не го вълнуват, щото то кой ли пък праща! Пък дори и някой да праща, някога ще се разбере ли действителния вот? ББ си следва плана, трябва да чисти имиджи, Миглена ще е аут!

# 2 414
Около Миглена нещата могат да се раздвижат много лесно
Както предложи някой- оковават я с някой 24 часа и гледат сеир
Неведнъж е имало такива мисии
С който я да я "вържат" все ще е смешно  Laughing С каките, Ирина , Роро ще хвърчи перушина, то е ясно
С младежите обаче не знааам, ще е доста забавно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт