VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 467
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 475
Попадна ми тази статия за хонорарите на участниците:
http://www.novini.bg/news/385345-%D0%B2%D0%B8%D0%BF-%D0%B1%D1%80 … %D0%B8%D0%BC.html

# 2 476
На мен ще ми бъде интересно да поизпитат интелектуалците в къщата по теми като литература, музика, история, география (по-задълбочено) и да ги видим колко са ерудирани и образовани. Сигурна съм, че ще имат доста пропуски, за жалост само красноречието не е белег за интелигентност, или поне не за такава, за каквато те самите претендират, че притежават.

# 2 477
Вчера за пръв път ме разсмя предаването, но само в частта за Жана. Добре бяха подбрали кадрите с тъпченето и, а " разтърсването" на къщата като падна от облегалката на дивана и излизането на тюленчето от басейна ме довършиха JoyДобра работа , добре сглобено.
Скрит текст:
Абе , как успя тази жена да се "тръсне" за толкова кратко време, тя наддава по бързо от прасенце.
Харесвам Жана , можете да ме оплюете, но дори разбирам "замърляния " и период. Някой каза, че е зодия Везни и сега блюдото е ударило дъното.
По страшни са такива вечно "наточени" като Ирини, все са нащрек кого да смачкат.
Ще бъде жалко ако излезе Миглена, но сте прави, изолирана не е ценна за предаването. Пък и много силно дръпна маската на кумицата. Затова, ако си тръгне, ще я изпратим с аплодисменти, поне аз.
Всички вътре са свързани с медии и зависят от продуценти. Знаем за един , който държи "хляба" , ама ножа го държи жена му. Та не ме изненадва съобразяването или подмазването на Персоната , само гледам кой колко ниско може да падне. Което не е забавно , затова предпочитам да показват "шареното пиле" Жана.
Абе, какво им става на нея и на Поли Генова, малтретират косите си според вятъра в главите си. Я да се вгледат в чалгаджийките - позволени са само букли, леки опашки , грим и секси тоалети. Какви са тия бойни гащи и кърпи "Аксел Роуз" през главата ? Аре Жанчето да го вкарат в шарената рокля, ама надали , ципа беше разкрачен на повече от педя на шестокласник от спортно училище Joy

Тупването от диванчето си беше достойно за класацията "Най-смешен видеоклип".  Joy Хубав беше монтажът, наистина. Всеки може да го възприема както си иска, но аз и прасенцето Жана харесвам. Heart Eyes

thumbsup  за целия пост, Tary!

# 2 478
Падението на Жана за мен е завършено от момента, в който тя започна да разказва за кокаини, абстиненции и др.
Значи до вчера се правеше, че едва ли не най-силната й дрога е била пудрата захар, а сега вече разказва лесно и леко за всички гадни подробности.
Ясно е, че някой й е наредил да говори тези безумия. Кой ли ще е този лош човек? То много трудно да се разбере.

Много точно го каза  Peace Тази изповед ми звучеше точно като фантасмагорията и за сиропиталищата, тормоза на любовниците на майка и... ooooh! Едно голяяямо съжаление си проси тя явно....но няма да го получи от мен. Сори  Naughty

# 2 479
  • Испания
От ФБ:

Александър Кузманов Браво на Биг Брадър. След като обясни подробно, че няма дума "саркастизъм", самият той измисли нова дума - "подозря". "Никой не подозря ......." - справка Нова телевизия. 20.10.2016, около 20:35 часа. Браво бе, литератор (литератори - цял екип сте)!

# 2 480
Като са се загрижили за Жана и ѝ обясниха колко е дебела, да вкарат и един логопед. Мишлех, че Тоонев шамо ш "Р" има поблем, а ше окажа, че думите, които не съдъъжат тажи буква ги ... фъфли.

# 2 481
Попадна ми тази статия за хонорарите на участниците:
http://www.novini.bg/news/385345-%D0%B2%D0%B8%D0%BF-%D0%B1%D1%80 … %D0%B8%D0%BC.html

Не ми се вярва, твърде щедро ми изглежда. newsm78

# 2 482
Тази година са копирали всичко от ББ в Англия който беше през лятото. Дори столът в изповедалнята е един и същ, мисията с тайния бос също.  Ето списък с мисиите и има доста които се повтарят 
http://bigbrother247.co.uk/category/tasks/

# 2 483
да вкарат и един логопед. Мишлех, че Тоонев шамо ш "Р" има поблем, а ше окажа, че думите, които не съдъъжат тажи буква ги ... фъфли.
Очаквам всеки момент Мира Добрева да те напсува, както само тя може Mr. Green

# 2 484
Като са се загрижили за Жана и ѝ обясниха колко е дебела, да вкарат и един логопед. Мишлех, че Тоонев шамо ш "Р" има поблем, а ше окажа, че думите, които не съдъъжат тажи буква ги ... фъфли.
Жоо Фицджералд има най-вече проблеми с жена си.
Мале, мале, какво чудо била тази Мира Добрева.
А аз си мислех, че си е просто простичка. А тя каква злобарка била!
Аз го оправдавам за изневярата. Като е разбрала мира Добрева, сигурно му е казала: внимание, ще те напръскам!

# 2 485
Според мен Жана е на дъното,набутала се е в тинята до шия.
И трябва да излезе,да бъде лекувана много сериозно,в клиника
Знам чееима доста фенове и те ще я подкрепят,видяхме че когато гласуването беше във фейсбуук тя събра за кратко време огромен брой гласове ,но трябва да я изкарат  дори и пак да спечели най-голяма подкрепа
Ако остане по дълго време съвсем ще потъне

# 2 486
Ааахаха, Рорито по същия начин. Не знам защо изобщо вземат за водящи хора с говорни дефекти.

# 2 487
  • Испания
Ааахаха, Рорито по същия начин. Не знам защо изобщо вземат за водящи хора с говорни дефекти.

Той затова е и толкова водещ.  Joy

# 2 488
Тъпото е, че Роро ще стигне до финал - явно много си го харесват в къщата, щом не го номинират.

# 2 489
Дано не съм лош пророк, но когато свърши целият цирк и Жана излезе навън, опасявам се, че първата й работа ще бъде да се надруса.
До сега тя трябваше да се лекува, за да е силна и да не се поддава на изкушения.
Пък аз не виждам тя да се лекува и да посещава психолог.

Общи условия

Активация на акаунт