VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 527
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 120
Тая е много гладна явно.

# 3 121
  • Испания
Ха, ха! Хората са подбрали още снощи Златарева.

"Ако спечелят Миглена или Емануела, това ще бъде дъно".  Sick

А някои се надяват, че тия нещастници ще си вземат поука.

# 3 122
Слушайте какво говори Лара за Ирина, Торнев, Ути.... Joy Joy
Ирина - човека балансьор. Mr. Green

ooooh!

Как не ги видяхме тези чудни характери досега?!

# 3 123
И водещите се държаха много тъпо, само се смееха изкуствено на глупостите на кака Лара.

# 3 124
Лара изрази дълбоката мисъл, че ако хората харесват Миглена и Емануела, то чалга мисленето възтържествувало - публиката величаела повърхностните взаимоотношения...Свърза Миглена и Емануела така, както ЕС свърза България и Румъния (в общия кюп). Joy

Ох, Лара, Лара... ooooh!
Точно това е, което всички мислим - сега ще изкарат целокупният български народ проЗ и те така. Обаче, все пак, целокупният български народ не е прост - има и умни и прости хора в него. А такова единомислие на публиката по отношение на случващото се в шоуто ВБ, отдавна не е имало...

# 3 125
  • Брюксел / София
Лара изглежда и се държи инфантилно. Изумявам се как е възможно тези хора да са толкова заблудени и да си мислят, че масите, народът, обществото са сбирщина идиоти, които не могат да ги оценят подобаващо... Толкова е невероятно, че чак смешно, но и малко трагично как така наречените Бг випове не могат да се погледнат отстрани, през очите на хората.

# 3 126
Слушайте какво говори Лара за Ирина, Торнев, Ути.... Joy Joy
Ирина - човека балансьор. Mr. Green

ooooh!

Как не ги видяхме тези чудни характери досега?!
Видели сме ги.
Изумявам се на глупостите, които ръси Лара.

# 3 127
Разгледах статията с хонорарите им ......     newsm78
Чудя се какво точно са очаквали от Миглена, та 180 000?  
Обикновена журналистка, нито скандалджийка, нито наркоманка, нито блести с гениален ум, нито тъпа селянка......просто една средностатистическа жена.    Thinking
Което обаче за пореден път затвърждава мнението ми за нея-хитра и знаеща интересите си "селянка".
Имам такава позната, абсолютно същата като манталитет:не блести с кой знае какъв ум, обаче е хитра сметкаджийка, знае си интереса и добре се грижи за битието си.Като две капки вода са в поведението си с Мигленчето....     Laughing

Жана "изнесе" предаването на гърба си досега, виж, ако на нея бяха дали 200 000, щеше да е справедливо.Убедена съм, че е имало още "изпълнения" с нейно участие, които са ни спестени, най-вероятно за да не "убият" съвсем имиджа й ....
Ама 180 000 платени, за да спиш, ядеш и сер.ш......    Joy  яко се е минал "Брадъра".

# 3 128
Ха, ха! Хората са подбрали още снощи Златарева.

"Ако спечелят Миглена или Емануела, това ще бъде дъно".  Sick

А някои се надяват, че тия нещастници ще си вземат поука.

Добро утро утайки!  Mr. Green
Няма оправяне Лара, Ирина като излезе ще е същото, даже и какво ще каже знаем....

# 3 129
  • Испания
Точно на това се надявах: ще видят "всенародната любов" на улицата. И да не прочетат коментарите /дори заметени във ФБ, пак нещо остава/, навън ще видят какво хората мислят за тях. Не че това ще ги промени или ще ги накара да се замислят. Всички, които не ги харесват, "ще им завиждат и ще хейтят".

# 3 130
Това са хора, заобиколени от други, които им обясняват колко готини са, неповторими и балансьори...Да, може би ще си дадат сметка за кратко, че нещата не са такива каквито са си мислели, и после пак ще изпаднат в делириум от собственото си величие   Crazy

# 3 131
Смятате ли, че това, че Жана е припаднала е вярно? newsm78 newsm78

Иначе Лара ми се искаше да ни разясни защо, ако Миглена спечели това ще е дъното? newsm78 Миглена е умна, интелигентна, начетена, трезвомислеща жена с доста качества. За какво дъно говори Лара не знам. Аз видях само едно дъно там-тяхното с Ирина, Ути и Роро.

# 3 132
  • Варна
Злара Злара,
Много зло прикрито зад ехидно -лицемерна изкуствена усмивка и претеглени думи. Миглена е класи над вашата група. И недей обижда за годините й и намеквай за менопаузата й, защото по манталитет ти си с крайни състояния- от напълно приемаща и мазнеща до отричаща с обида хора като Жана Емануела Миглена. И то за по-малко от 15 минути. Отвратена съм, а я мислих за свежа и широко скроена жена. А тя даже поука не е взела.

# 3 133
Явно Лара не е очаквала какво ще стане като иде да си купи дюнер. Joy
Тази я изтраях, но като излезе извънземната няма да мога, представям си какви глупости ще ръси, надянала хилещата си маска, за дразнещия и монотонен глас да не споменавам.

# 3 134
Имам чувството , че Лара още не е излязла от къщата. Тази жена ще се окаже голямо перде. Как можа да надрънка такива глупости ?!

Общи условия

Активация на акаунт