VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 523
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 135
Злонамерена, проста и агресивна бивша Гага Злара!

# 3 136
Според мен Ирина ще направи заключения, че българите са много негативен народ и затова не могат да оценят Светлината и Доброто, които тя разпръсква. На това ще отдаде подкрепата към Миглена. Вината ще е в хейтърите, които завиждат, естествено, и се припознават в злобата на Меги.  Laughing
Абсолютно!

А за Миглена и коментара на Love, не съм съгласна с написаното, но всеки има право да харесва или не даден човек. Аз съм останала с други впечатления от Миглена.

# 3 137
Най-безумното нещо, което каза Лара е , че Ирина имала уникално чувство за хумор.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Явно Биг Брадър не е излъчил великите й смешки, защото аз такива не видях.  Rolling Eyes

# 3 138
  • Испания
Най-безумното нещо, което каза Лара е , че Ирина имала уникално чувство за хумор.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Явно Биг Брадър не е излъчил великите й смешки, защото аз такива не видях.  Rolling Eyes

Да, има уникалната способност да направи себе си смешна и жалка.  Peace

# 3 139
Злара Злара,
Много зло прикрито зад ехидно -лицемерна изкуствена усмивка и претеглени думи. Миглена е класи над вашата група. И недей обижда за годините й и намеквай за менопаузата й, защото по манталитет ти си с крайни състояния- от напълно приемаща и мазнеща до отричаща с обида хора като Жана Емануела Миглена. И то за по-малко от 15 минути. Отвратена съм, а я мислих за свежа и широко скроена жена. А тя даже поука не е взела.

Винаги ми е било много странно, когато жена намеква за менопаузата на друга  Mr. Green сякаш нея ще я подмине, нали  Mr. Green ми и нея я чака същото, а каквато е злобарка от сега, не ми се мисли какво чудо на чудесата ще бъде пък нейната менопауза.  Crazy

# 3 140
Според мен Ирина ще направи заключения, че българите са много негативен народ и затова не могат да оценят Светлината и Доброто, които тя разпръсква. На това ще отдаде подкрепата към Миглена. Вината ще е в хейтърите, които завиждат, естествено, и се припознават в злобата на Меги.  Laughing
Абсолютно!

А за Миглена и коментара на Love, не съм съгласна с написаното, но всеки има право да харесва или не даден човек. Аз съм останала с други впечатления от Миглена.

Всеки има право на мнение, нали за това сме в тая тема, да си изразим собственото. В началото се учудвах на всенародната любов към Миглена, но то беше, защото аз също имах едно наум за нея, никога не бях я харесвала. Но след като погледах малко, разбрах на какво се дължи. С основание много хора я подкрепят. Реабилитирана е в моите очи кака ви Меги. Поне по отношение на играта си тук. И не мисля, че Жана е изнесла шоОто на гърба си. Как? С какво? С истериите си, неуравновесеното си поведение, с непрекъснатото тъпчене? Много се надявам да и се окаже психологическа помощ, отчаяна нужда има от такава. Жал ми беше за нея през цялото време и искрено се надявах тя да е сред излезлите снощи, всеки следващ ден за нея вътре щеше да бъде пагубен.

# 3 141
Смятате ли, че това, че Жана е припаднала е вярно? newsm78 newsm78
.

Не припадНала, а е припАдала..
Няколко пъти. Това чух аз от Михов...

# 3 142
Жана изглеждаше много зле вчера, аз си мисля, че нея я изкараха по медицински причини( или Саня я изкара за да спре да се излага)  Rolling Eyes

# 3 143
По мед.причини според мен . Припадъци е имала,но надали ще разберем какви и от какво са били провокирани тези припадъци. То не че не можем да предполажим де,ама айде да не говоря без факти...

# 3 144
Ирина е изключително лицемерно и нагло парче, не я дишам. А американското актьорче е такъв плазмодии и нагажданчо, че ме е срам заради него. Явно така се е издигнал - с угаждане на правилните хора

# 3 145
  • Пловдив
Разгледах статията с хонорарите им ......     newsm78
Чудя се какво точно са очаквали от Миглена, та 180 000?  
Обикновена журналистка, нито скандалджийка, нито наркоманка, нито блести с гениален ум, нито тъпа селянка......просто една средностатистическа жена.    Thinking
Което обаче за пореден път затвърждава мнението ми за нея-хитра и знаеща интересите си "селянка".
Имам такава позната, абсолютно същата като манталитет:не блести с кой знае какъв ум, обаче е хитра сметкаджийка, знае си интереса и добре се грижи за битието си.Като две капки вода са в поведението си с Мигленчето....     Laughing

До тук съм напълно съгласна с мнението.А статията за хонорарите им изобщо не е вярна,пускат такива суми да се въртят в медийното пространство за да вдигат рейтинга на предаването доколкото знам.

# 3 146
Хаха, каква развръзка снощи! На "интелектуалците" им потънаха гемиите.  Joy Според мен положителните мнения за Миглена се дължат на контраста между внушенията на екипа на предаването (че тя е отрицателният герой в историята, а ирининия отбор - положителният) и показаните кадри, илюстриращи тезата на сценаристите. Многократно вече се опитват да представят Миглена като зла и прикрита, докато тя показва съвсем различно поведение - като анализатор, обективна, разумна, дистанцира се по необходимост и не пречи там, където не я искат. От друга страна представянето на останалите винаги е в розово, докато показваните "за доказателство" кадри илюстрират съвсем различна картина - клюки, обиди, лицемерие и примитивизъм. Възможно е това да е била първоначална стратегия на сценаристите този сезон, за да привличат повече зрители и успяха. Сега всеки зрител гледа между редовете на коментарите зад кадър и самите кадри. Просто тестват границите на поносимост и привличане на внимание. Иначе е несъмнено, че май Миглена е единственият истински играч там със стратегия. Според мен тя не е себе си там, а показва само необходимото. Най-глупавото е да се покажеш в пълния си блясък именно в такова шоу. Подозирам, че ще се старае да избягва конфликтите със съквартирантите, освен при крайна необходимост (като с Роро, който се държа потресаващо). Най-забавно ми беше как беше застанала за резултатите от зрителския вот - като някаква графиня, позираща видимо престорено, все едно се подиграва на великите "аристократи" в къщата.  hahaha

Не се изненадвам от коментарите на Лара за шоуто като цяло - явно е много лицемерна, пресметлива и себична жена. Даже не се срамува от това. Да си стои в групата. Дори няма капацитета да се види какво представлява.

Относно хонорарите - не ми се вижда възможно да вземат толкова много пари. 100 000лв. за Ути пък е направо нелепо! С какво е заслужил подобна щедрост? 180 000 на Миглена Ангелова също ми се вижда меко казано силно преувеличено. Едва ли има хора с над 100 000 хонорар, даже това е много. Просто шоуто е много кратко като продължителност и не мисля, че оправдава такива големи награди.  newsm78

# 3 147
  • София
Адски обидно е как след политиците, и медиите взеха здраво да подценяват българския народ.
Не че не сме си виновни сами. Tired

# 3 148
Жана обяснявяше на Емануела, че трябвало да ѝ правят оперция, тъй като имала гной в главата. Оплака се от проблеми с бъбреците... Показваха как яде по нощите, пуши постоянно...така че нищо чудно и да е припаднала.

Обсъждаха се килограмите на другите участници и защо не са те на диета, а само Жана...
Обаче според мен разликата е там, че другите са си влезнали пълни - Ути, Рени, Кака Лили...пък и те са хора около и над 50...а Жана е на 31 - още млада жена...влезна нормална (слаба не беше), прически, гримове, рокли изведнъж стана торбалан...напълня доста за месец...започна да ходи с широки дрехи (някои вече не ѝ ставаха от дрехите), рошава, чорлава...явно забрави и да се къпе...
Та съвсем нормално да направи не добро впечатление на живеещите с нея, на Биг брадър, пък дори и на зрителите...
Дадоха ѝ мисия да е на диета...като тя обясняваше по едно време, че няма да яде, не е яла година и сега нямало...а едвам изтрая 3 дни и то следена от съквартирантите и брадъра, ако не ѝ правеха забележки..нямаше и 3 дни да издържи...
По време на мисията я дадоха пак как казва, че нямало да яде, сърдита, че не ѝ дават да пипа хладилника, там Ирина съвсем на място ѝ каза "това сме го чували"...както нямаше да яде, после вече казва, че искала гнездо с яйце да ѝ запазят, отмъква сандвич и бяга да си го яде скришом...
Не че е лесно, ама ми изглежда, че приказките са ѝ в повече...надъхана, нахъсана, нямало да яде, щяла да спечели, да ги смачка, пък после...циври само - гладна съм, пък те така говорят за мен, няма да чистя, няма да готвя...правилно явно казваха, че била дете - да трябва да я обгрижват само и да се съобразяват с настроенията ѝ...да и сменят чаршафите, да ѝ казват да си прибере дрехите, да ѝ сготвят, измият...да ѝ кажат да се изкъпе, да стане от леглото...Софкин в женски род Tired

# 3 149
  • Сф
Не я гледам Лара, но се чудя на самочувствието и!Тя и групата "интелектуалци "около нея са около моя набор, всички гравитиращи около партийни хранилки майки като БНТ, Мултигруп, където не се започва кариера така случайно без протекции.И с какво точно се гордеят в биографиите си?(Лара с тенекиения си глас още като дете ме дразнеше.)Пълни некадърници са!
Псевдо интелигенция .Миглена е на светлинни години от тях просто.Дори простоватите Рени и Емануела са повече, защото са се борили сами отрано с живота и са постигнали нещо.Ако не бъркам, Емануела е обикновено момиче от Люлин,а Рени отдавна пееше по Сърбия.Именно там един откаченяк застреля нейна колежка .Дали се оцелява лесно дори и в чалго-мутренските среди?Не мисля, до човек е.И не е ама хич лесен тоя музикален бранш и нощем и по празници все те няма,че и семейства и деца се гледат.
Трябва да се цени
труда на другия!Ути седнал да реди моля ти се кой значим и кой не!Смешник и комплексар долен!И тия около него Sick

Общи условия

Активация на акаунт