Явно Биг Брадър не е излъчил великите й смешки, защото аз такива не видях.

Според мен положителните мнения за Миглена се дължат на контраста между внушенията на екипа на предаването (че тя е отрицателният герой в историята, а ирининия отбор - положителният) и показаните кадри, илюстриращи тезата на сценаристите. Многократно вече се опитват да представят Миглена като зла и прикрита, докато тя показва съвсем различно поведение - като анализатор, обективна, разумна, дистанцира се по необходимост и не пречи там, където не я искат. От друга страна представянето на останалите винаги е в розово, докато показваните "за доказателство" кадри илюстрират съвсем различна картина - клюки, обиди, лицемерие и примитивизъм. Възможно е това да е била първоначална стратегия на сценаристите този сезон, за да привличат повече зрители и успяха. Сега всеки зрител гледа между редовете на коментарите зад кадър и самите кадри. Просто тестват границите на поносимост и привличане на внимание. Иначе е несъмнено, че май Миглена е единственият истински играч там със стратегия. Според мен тя не е себе си там, а показва само необходимото. Най-глупавото е да се покажеш в пълния си блясък именно в такова шоу. Подозирам, че ще се старае да избягва конфликтите със съквартирантите, освен при крайна необходимост (като с Роро, който се държа потресаващо). Най-забавно ми беше как беше застанала за резултатите от зрителския вот - като някаква графиня, позираща видимо престорено, все едно се подиграва на великите "аристократи" в къщата. 

Препоръчани теми