VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 382
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 165
Не мога да ви изчета, за това се извинявам ако вече е коментирано, но ...
Не мислите ли, че много нагласено беше това с изгонването на Жана Thinking След като Лара и Жана излязоха някой каза нещо то рода на "С Жана сигурно още снощи са се уговорили днес да си ходи" и предвид всичките "Искам да говоря с ББ" от понеделник хич не ми се връзва, че зрителите са я изгонили. По-скоро си мисля, че ББ го представи като такова за да не се превърне Жана в съквартирант №3, напуснал по собствено желание.

Предполагам сте обсъдили и евентуалната бъдеща майка, но ... Ирина ли ще е пак или има и други предположения Laughing

Тайна, ако имаш програма, блокираща рекламите, я спри за сайта и би следвало да тръгнат клиповете Peace

# 3 166
  • Ямбол
При мен тръгва, няма проблем.
Пробвай с този:http://www.vbox7.com/play:5e1f039ffb
Благодаря ти.При мен  не знам, от някакви настройки ли, но никога не ми тръгват на нова.
Имаш ли АдБлок? Опитай да го спреш.

# 3 167
  • София
Аз нямам адблок, но и на мен никога не ми тръгва нова плей.

# 3 168
  • София
Не мога да ви изчета, за това се извинявам ако вече е коментирано, но ...
Не мислите ли, че много нагласено беше това с изгонването на Жана Thinking След като Лара и Жана излязоха някой каза нещо то рода на "С Жана сигурно още снощи са се уговорили днес да си ходи" и предвид всичките "Искам да говоря с ББ" от понеделник хич не ми се връзва, че зрителите са я изгонили. По-скоро си мисля, че ББ го представи като такова за да не се превърне Жана в съквартирант №3, напуснал по собствено желание.

Предполагам сте обсъдили и евентуалната бъдеща майка, но ... Ирина ли ще е пак или има и други предположения Laughing

Тайна, ако имаш програма, блокираща рекламите, я спри за сайта и би следвало да тръгнат клиповете Peace
Имам, но не ми се спира.Никога не я спирам,колкото и да ми предлагат разните сайтове.Предпочитам да не видя нещо, отколкото да гледам куп реклами. А Жана явно още когато искаше да говори с брадъра, на номинациите, е казала,че иска да излезе.Ама да не е по желание и тя, решиха да има двойни елиминации.Иначе при цялата подкрепа за Жана, няма кой да я изгони.

# 3 169
Иначе при цялата подкрепа за Жана, няма кой да я изгони.
Ама каква подкрепа?! Само шашави тийнове са луди да я подкрепят. Тя е за лечение, ако трябва да определим подкрепата, от която наистина има нужда.

# 3 170
# 3 171
Много е смешна Кремена и се облича смешно  Grinning

# 3 172
  • Ямбол
В новаплей нямат реклами, така че можеш да си спреш блокера само докато гледаш, вместо да мрънкаш всеки път тук за друг линк.

# 3 173
Оф... и Кремена се изказа... Целият и стайлинг е чалга, ама нейсе, повторила си е 1000 пъти, че е неотразима и си е повярвала. Ми всеки има това право, ок. Нека, щом това я радва. Но да остави мнението на хората, така, както ние я оставяме да си мисли, колко велик дизайнер е. Парцаливия стил минава за артистичен дизайн явно. А за него трябва да има предупреждение както по Нешънъл Джиографик за едни предавания: не се препоръчва за зрители с фоточувствителна епилепсия, щото "творбите" ѝ направо могат да предизвикат такава...

# 3 174
  • София
Ама каква подкрепа?! Само шашави тийнове са луди да я подкрепят. Тя е за лечение, ако трябва да определим подкрепата, от която наистина има нужда.
Не знам кой я подкрепя,но при всяко гласуване във фейса, тя водеше с огромна преднина.

# 3 175
Не знам кой я подкрепя,но при всяко гласуване във фейса, тя водеше с огромна преднина.

Явно тийновете са се поуплашили...Защото Жана изведнъж вече не е красива, запусна се, напълня...Това определено не е модел за подражание на младите момичета. А пък момчетата харесват красиви жени. И...спряха да я обожават. Толкова е то в този бизнес - мааалко да не си във форма и си аут. Може и затова да я изкараха - срути й се имиджа на скандална и красива мацка.

# 3 176
Кремена има много високо самочувствие за себе си, но всъщност  не е нищо особено. Тя е била фризьорка май, ако не се лъжа, когато се запознава с Маги Халваджиан. И се влюбват, женят се и тн. И когато мъжът й забогатява тя се превръща с дизайнерка и едва ли не е top of the top. А всъщност тя е дизайнер в проектите на мъжа си и покрай неговите връзки,. Аз харесвам Маги, мисля, че е много пробивен и наистина успял човек. Но Кремена сама по себе си не е нищо особено. Само претенциите са й до Бога, както при Ирина.

# 3 177
  • София
В новаплей нямат реклами, така че можеш да си спреш блокера само докато гледаш, вместо да мрънкаш всеки път тук за друг линк.
Както вече писах, никога не ми е тръгвала нова, дори и преди да инсталирам адблок-а.

# 3 178
  • Ямбол
А какво ти изписва, като не ти тръгва?

# 3 179
ФБ не спира.Продължава да се негодува/меко казано/ срещу Ирина
От толкова години гледав този формат и за пръв път виждам да има толкова мразен участник.
Не знам какво си е мислил Тупарев вкарвайки я в къщата,но  името на Ирирна е тотално окаляно
Тая като излезе от къщата не знам как ще се покаже сред хората.
Забравихте, че във втория ББ имаше една Елена, която изгониха с рекорден процент нехаресване!
Тупарев много добре си е направил сметката, че Ирина ще му донесе рейтинг= $$$$$
Ирина кога е била харесвана, че сега да е окаляна?! Не я мисли нея! Тя си живее в нейната си Вселена, в която е много харесвана и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт