ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 858
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 095
Чакам Краси на дуела сега да изхвърчи и ще подкрепям Нико и главно Мария.
Ще има дуел Краси и Михо, но няма Краси да изхвърчи. От кого ще изхвърчи Краси, ще видим по-нататък.

# 1 096
  • Вестерос
Ако направят Стоян ратай той пак ще избере Михо и Миго ще отпадне.

# 1 097
http://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-koj-s … na-sedmicata.html

Ето и видеото за следващия епизод. Аз на класовата битка не виждам
Скрит текст:
Мария и Михо
, което ми навява на мисълта, че
Скрит текст:
Михо
ще е фермер, а Мария са я освободили, за да е равен брой играчи, както Десито беше фермер и освободиха Дий, за да може да е с равни хора.

# 1 098
  • София
http://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-koj-s … na-sedmicata.html

Скрит текст:
Мария и Михо
Скрит текст:
Михо
ще е фермер, а Мария са я освободили, за да е равен брой играчи, както Десито беше фермер и освободиха Дий, за да може да е с равни хора.

Не мисля така
Скрит текст:
на снимката на Андрей от момента присъстващите само Михо го нямаше,така че не вярвам да е фермер.

# 1 099

Скрит текст:
Мария и Михо
Скрит текст:
Михо

Не мисля така
Скрит текст:
на снимката на Андрей от момента присъстващите само Михо го нямаше,така че не вярвам да е фермер.

Коя снимка?

# 1 100
Коя беше песента за фон, когато даваха кадри от представянето на Дий?
Няколко бяха. Тези чух
Скрит текст:
Skrillex & Rick Ross - Purple Lamborghini
Kehlani - Gangsta
Biggie Smalls- Big papa

Неприятно беше, когато всички застанаха  към страната на Ди, дори за Ева се бяха разделили по няколко човека. Отделно Иван и Андрей също сякаш бяха за Ди и ако си с по-слаба психика може да ти повлияе. Добре, че Стоян се справи и хубаво го каза, че играе за семейството си. Реално той е от най-големите конкуренти и мъжете всички стискаха палци лесно да им се разкара от пътя. За първи път някой си позволява да вика против дуелист, досега бяха в едни колегиални отношения и според мен Нико се изложи доста по този начин.
Като цяло между леко прекаленото лигавене Ди се справи добре и при по-добра мотивация дуелът можеше да е по-оспорван.

Мисля, че фермер ще е Нико, избира Стоян за дуелист, той Михо и Михо напуска. Всъщност до отпадането си Стоян вероятно ще е постоянен дуелист.

# 1 101
  Неприятно, въобще не ми е било неприятно  на мен.  Всичко е едно шоу, театър, който са измислили сценаристите на "фермата". Как пък ли единствен Михо сам е решил да подкрепя Стоян. Естествено, че не. И при втората игра и той се омеши с останалите/плътно до Марчето/

# 1 102
Михо ще излезе победен от Краси, вЕрвайте ми!

# 1 103
Може и да е имало малко "сценарий" по отношение подкрепата на Дий - един вид - "ето, той губи, но пък е спечелил приятелството на всички".

Напоследък гледам само двубоите, така че нямам актуално мнение за играчите, но от жените май само Мария ми харесва, но не чак дотам, че да спечели. От друга страна, това все пак е шоу, а мисля, че ние тук някак си свързваме играчите конкретно със заниманието "фермер".

От мъжете ми харесва Стоян /той най-много отговаря на представата за фермер/, но като че ли фаворит ми е Краси /от гледна точка на наградата - може да я оползотвори по-добре в неговата ферма, или каквото там има/. Финци..... нямам особено мнение за него, не съм гледала и "разкаянието" му /ако е било такова/ за личния му живот. Нямам против "срещи и раздели", но, ако си направил нещо, стой зад решението си, защото иначе е обидно и не ми е "мъжко". /Не знам дали правилно интерпретирам нещата, защото само тук четох за тази "изповед"/.

# 1 104
  • София
И на мен Краси ми е фаворит. Изглежда мило, възпитано момче, не го мързи да работи, знае доста и има приятно чувство за хумор.
Стоян наистина е работяга, но ми идва малко простоват.

# 1 105
  • Пловдив
Лелеее, едва днес гледах предаването, в което Дий избра втори дуелист. Андрей адски гнусно се отнесе с Михо, това беше емоционален тормоз. И чопли, и дълбае, и не спира  Sick Михо накрая се изплю точно заради това, според мен.
Неприятно впечатление и на дуела - всички зад Дий, Михо сам на страната на Стоян и то за малко. Дий добре игра, не очаквах да успее да завърши последната игра, а той се справи, при това само малко по-бавно от Стоян. Нико няма да го коментирам, не го харесвам, дразни ме тембъра му и чак се напрягам, като говори...
Краси искам да го харесам, но не мога - имам чувството, че постоянно играе и позира, че всяка дума му е премерена и е за пред камерата. Още като чете писмото до любимата си, ме отблъсна - голямо рецитиране, голямо чудо. Тогава да чухте Викинга да чете пред камера? Не. А Краси се размаза от пози... Симпатичен, работлив, умен, но някак много изкуствено добър и голям светец.
На финала вероятно ще са Финци и Стоян, не харесвам достатъчно нито един от двамата и не знам кой искам да победи.

# 1 106
Бих желала Стоян, въпреки че е много прост да победи в играта.

# 1 107
  • Пловдив
Да, Стоян е по-добре, отколкото Финци Simple Smile И с Финци големи драми и сълзи, май наистина го гласят за победител. И в него има известна позьорска нотка и игра пред камерата.

# 1 108
За победа клоня повече към Стоян, за да отидат парите при едно обикновено селско семейство, обаче образът му се доближава до този на Райно и не знам дали ще оставят пак подобен типаж за победител.

Малко ме е яд, че нито един от известните не спечели дуел, заради първоначалното отношение към тях от страна на обикновените щеше да е добре да има малко натриване на носове.

# 1 109
  • USA
На мен ми харесва Стоян,още от пърия епизод,още от първия двубой.
Точно селянин в чистото си значение.Дано да победи!

Как не ги беше срам,всички да застанат зад Дий,който не е направил и на половината от това,което направи Стоян във фермата досега.Отваратена съм от елементарните им мозъци и липса на справедливост.

Общи условия

Активация на акаунт