ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 103 112
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 825
И аз не разбрах защо пък да трябва жените да се пазят една друга  newsm78 Колкото по-малко остават от същия пол, толкова по-голям шанс има за този, който го е избрал. Пък и тази женска солидарност, вижда се, е мираж  Rolling Eyes
А тези повечето разговори все пак са изкуствени, защото ги снима човек с камера, нали? Не е като в брадъра камерите да те следят отвсякъде. Как този някой се озовава точно там, където се води дълбокомисления разговор? И този между Ася и Дий - ако не искаха да се разбере мнението им за известните, които коментираха, можеха да си го споделят, когато няма камера  newsm78
Сега последно аз пак не разбрах Ася ли излиза или Силвия, макар да предпочитам да излезе Ася  Rolling Eyes

# 826
Ася ще отпадне. Ама къде е чак понеделник, та да го видим. Laughing

# 827
  • До сърцето...

Защо понеделник? В неделя ще го видим  Peace

И дали пак "Дий" ще е фермер?  newsm78

# 828

Защо понеделник? В неделя ще го видим  Peace

И дали пак "Дий" ще е фермер?  newsm78
В неделя са изборите и затова дуела ще го дават в понеделник от 20ч

# 829
  • Вестерос
На мен ми харесва в пъти повече от миналия. Липсата на караници и интриги и игрички е чудесна. За мен едно такова предаване трябва да изглежда така , както в момента, а не като миналата година. Тогава повечето ми бяха противни. Беше заложено на повече сеир, аз сеир , ако искам, си пускам ББ/ВБ. Но не искам, искам приятна атмосфера, да правят разни неща и така.

# 830
Тифче, точно това е и моето мнение  Peace Тази година са ми много симпатични, почти не е имало кой нзае какви караници, като  изключим Ева  Simple Smile И на мен ми е приятно да ги гледам, не те натоварват. И тези попълнения от емигрантите е много готино  Peace
Отвратих се от сеири и караници в брадъра  Sick

# 831
  • Вестерос
И аз, затова тях не ги гледах тази година, от време на време само, докато чакам Фермата. Мен даже и Ева и Мара не са ме дразнели толкова, колкото Мара , Митко и Версамов мин.година. Много противни ми бяха.

# 832
  • Ню Йорк
Тъпото е, че "известните" са на фикс хонорари и на дуелите гледат нищо да не правят, че да ги изгонят. Истиската ферма ще започне чак след като си тръгнат всички или по-точно казано последната седмица.

# 833
Тъпото е, че "известните" са на фикс хонорари и на дуелите гледат нищо да не правят, че да ги изгонят. Истиската ферма ще започне чак след като си тръгнат всички или по-точно казано последната седмица.
Принципно и аз мисля така, особено за първите напуснали - Крум, Елен и Гери. Обаче при Ася и Ди сякаш вече е друго, защото като си постоял дълго време в играта и тя те обхваща и вече започваш да си мислиш за победа. Поне на мен ми се стори, че Ди доста се стресна при възможността да бъде на дуел, а на Ася не й стана приятно. Пък кой знае може и някакви бонуси да имат за по-дълъг престой.
Мисля, че имат места, но които не ги снимат и сигурно могат да издебнат да си подшушнат нещо. Ди и Ася май мислеха, че не ги снимат и тъпичко се получи с това плюене по Криско.
Силвено ще я отнесе Ася. Освен, че е тренирана е и пъргава, докато Ася доста се е закръглила, което е малко странно при тези обстоятелства.
Въобще тази Ферма е доста по-различна от предишната. Добрите им взаимоотношения се дължат и на това, че си имат храна, работата им наполовина беше свършена още при нанасянето им и въобще си живеят един лек фермерски живот, все ги дават на масата, полегнали по полянките  Laughing При другите гърчът беше по-голям, а и бяха от интригант нагоре.
На мен ми харесва този сезон, по-положителен е, няма цинизми, преди с Мара и Варсамов направо се напрягах. Иначе мисля, че това не особено устройва Иван и Андрей и с връщането на Михо целяха да всеят раздор, но засега много не им се получава.

# 834
  • София
Имат предостатъчно храна този сезон, така че не е чудно, че Ася се е позакръглила. Казаха, че са изяли не помня колко килограма мед, отделно в богатата и фермерската къща винаги има изобилно храна, доста често дават жените да ядат сладко направо от бурканчето, всяка от "собствено" бурканче.

# 835
  • Ню Йорк
Имат предостатъчно храна този сезон, така че не е чудно, че Ася се е позакръглила. Казаха, че са изяли не помня колко килограма мед, отделно в богатата и фермерската къща винаги има изобилно храна, доста често дават жените да ядат сладко направо от бурканчето, всяка от "собствено" бурканче.

Тоя сандък в богатата къща като че ли няма свършване.

# 836
  • Вестерос
Аз си мисля, че като са на класови битки им презареждат сандъка

# 837
На мен ми прави впечатление , колко е разхвърляно и мръсно в 2-те къщи. Навсякъде хвърлени дрехи и куфари. Толкова ли не можаха една закачалка и етажерка да си сковат. А и малко да по преперат и разчистят, камери ги снимат. Иначе и на мен този сезон ми по-приятен за гледане , но е факт и ,че не ги товарят толкова. Няма безумна пътека от дървени кръгчета или цяла къща за гости.

# 838
И на мен ми направи впечатление един пръст прах и пепел върхи рамката на картината, до която беше окачена камера. Явно им е по-добре да лежат и клюкарстват, отколкото да си почистят къщата, па макар и временно да са там...

# 839
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aко Ася отпадне,както се очаква,според мен ще направи Стоян фермер и ако следваме спойлерите,следват 2 мъжки дуела - Михо и Красьо отпадат.

И според мен,тази година участниците са много по-сполучливо подбрани от миналогодишните,но самата игра като задачи и работа във фермата и по-безинтересна.Точно на курорт са отишли,имат ежедневни ангажименти,но отидоха в готови къщи с удобства,каквито във Фермата 1 бяха просто мираж.Да не говорим,че храната им е богата и гладни за секунда не са останали.

Общи условия

Активация на акаунт