ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 103 001
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 840
  • Ню Йорк

...но самата игра като задачи и работа във фермата и по-безинтересна.Точно на курорт са отишли,имат ежедневни ангажименти,но отидоха в готови къщи с удобства,каквито във Фермата 1 бяха просто мираж.Да не говорим,че храната им е богата и гладни за секунда не са останали.

Това отново е заради "известните", никой не се е съгласил да спи на пода и да яде по 2 картофа на ден, нито пък да работи по 16 часа като вол.

# 841
  • Вестерос
Стоях и си мислех за спойлера. Техните седмици са с по-малко дни. Нико каза, е 5 дни ще са ратаи. Значи когато пуснаха снимката може наистина 4-ма да са отпаднали и преди снимката на Галя да е била на Ася. Нали са по азбучен ред. А отдолу при мъжете преди Красимир да е била на Калин, който се е отказал и затова го няма. Всичко се връзва само липсата на снимката на Дий.

# 842
  • До сърцето...
В неделя са изборите и затова дуела ще го дават в понеделник от 20ч

ooooh!  много съм заспала начи!

# 843
  • Sofia
Мерси,и аз не бях разбрала кога ще е дуелът

# 844
Мен много ме подразни, струва ми се, че Ася си е боядисала косата, а после шампоан нямали...да бе

# 845
И аз забелязах за косата..а и ми направи впечатление,че си е сложила и брекети,а допреди последния епизод нямаше?! А и кой й е махнал екстеншъните,мисля,че се свалят от фризьор само.Странна работа  newsm78

# 846
Абе живот си живеят в сравнение с участниците в първи сезон. Най-много ме досмешава като видя в края на предаването надписите:.... и Матраци "Парадайс".  Simple Smile  Все на матраци са спали преди 100 години на село.  Whistling

# 847
Брекети имаше, те са прозрачни и не се виждат, ама косата...как пък няма една с мръсна коса, с неоскубани вежди и израсли корени, пък после на чешмата се къпали, шампоан нямали

# 848
Аз брекетите ги забелязах още в началото - на 1-я или 2-я двубой. Peace

# 849
  • Вестерос
Аз брекети и сега не съм видяла, но да, явно ги поддържат

# 850
Брекетите ги видях в последния епизод. Сигурно и пералня си имат някъде, където камера не "огрява". Laughing

# 851
Тя брекети май носеше още на конкурса, които спечели, но наистина почти не се забелязват. Обаче тези плитки/расти без фризьор не знам могат ли да се свалят. Мара я видях пък с преса в ръка.

# 852
  • Sofia
И аз я видях с маша в ръка,но в къщата май има ток.

# 853
Аз малко в страни ама... дали днес ще ги изведат, за да гласуват...?

# 854
  • Вестерос
Предполагам, че до близкото село ще ги заведат

Общи условия

Активация на акаунт