ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 997
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 855
Да, ще гласуват съобщиха по телевизията. Гласуването в България е задължително и няма как да не ги пуснат.
Плитките се разплитат задълитно от фризьор.

# 856
  • София
Изобщо не съм забелязала брекетите на Ася.  Blush Утре ще гледам внимателно.  Laughing

# 857
  • София
Аз имам приятелки с такива прозрачни брекети и наистина не се забелязват освен ако не пият червено вино или не ядат червено цвекло/моркови.  Grinning А за плитките сигурно не са я пускали да излиза, а са извикали фризьор. Но очевидно не само тя е облагодетелствана с разкрасителни пособия.  И Ася и Мария ми харесват, когато са по-естествени, Ася в последните епизоди с тази кърпа на главата ми е направо грозновата. Сама се загрозява.

# 858
Дий, Гери Дончева и Ади бяха в студиото по БТВ преди час и нещо.

Прозрачните брекети са страхотно нещо и са невидими наситина. Затова са и доста по-скъпи от обикновените или поне при нашия ортодонт.

# 859
Нейното не е ли по- скоро апаратче( шини), а не брекети?

# 860
  • София
А знае ли се кога ще приключат снимките?  newsm78

# 861
  • Вестерос
Казаха, че до Коледа ще го дават, щом почнаха септември началото/края на август 3 месеца са до първата седмица на декември някъде.

# 862
  • София
Казаха, че до Коледа ще го дават, щом почнаха септември началото/края на август 3 месеца са до първата седмица на декември някъде.

Мерси.  Simple Smile

# 863
  • Пловдив
Едно много сигурно пиленце ми каза, че (моля, не четете, ако не искате да разберете за бъдещ отпаднал играч)
Скрит текст:
Мария е отпаднала на дуел срещу Юлияна
Много ме е яд, много!
Не знам подробности кога и как се е случило.

# 864
  • София

Аз прочетох,защото отдавна не ми е толкова интересно.Следя кой е ратай,кой фермер,гледам дуелите само и чета тук.  Simple Smile Надявам се догодина да си починат и да направят "Къртицата" - беше ми много по-интересно.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 21:10 от sea.sea

# 865
  • Вестерос
охоооо ще е било грандиозно

# 866
  • Пловдив
Скрит текст:
Никога не съм гледала ни Ферми, ни Къртици, тази година гледам заради Мария - бивша моя съученичка и най-добра приятелка до 7-ми клас. Не съм го писала до сега, но аз  повечето ви чета, не пиша  Embarassed
Днес обаче разбрах това и не се стърпях  Blush

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 21:06 от *Буб*

# 867
  • София

Ако издаде още нещо-пак да пишеш.  Blush

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 21:24 от sea.sea

# 868
  • Пловдив
Скрит текст:
Тя във Фейсбук няма никаква активност от много време, дори не знаех, че участва във Фермата (една друга съученичка ми писа и започнах да гледам). Сега за излизането не знам от нея, а пак от друг човек, но сигурен на 100%

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 21:08 от *Буб*

# 869
Скрит текст:
Ааа, това ще е епохална битка. Ееее, как ме хвана яд, много жалко, аз съм за нея... и точно от Макето да падне  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт