С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 283
  • 798
  •   1
Отговори
# 510
Зависи при кой лекар е ходила.
Един искаше на майка да й маха матката преди няколко години, превантивно заради миома. Отиде при друг лекар и я посъветваха да изчака, защото така или иначе ще влиза в менопауза след няколко години. Е, още не е влязла, но и миомата не се е увеличила. Peace
Ама свекървата май и второ мнение не иска да получи. Thinking

# 511
Свеки няма да ми връща никакви пари. Свекървата още когато каза, че има здравословен проблем, проучих от колежки, поне 10 на брой, че ходят в Плевен. Аз естествено се съобразих с факта, че тя няма да има пари за частни клиники. Обаче жената си нави друго на пръста. ММ не е споменавал, нито пък тя, че всъщност ние трябва да плащаме за частна клиника. ММ я насочи към онкоклиниката в София, обаче тя пак се запъна и каза не. Накрая се оказа, че техен градски доктор си е направил частна клиника в София, или работи там, това не го схванах, и тя си науми, че ще ходи при него. И така докато не видях - в сметката, и разбрах, че ние сме платили за изследването, и тогава ми беше съобщено, че тя ще се оперира там, и че ние т.е. ММ ще рефинансира кредита, за да плати. Иначе диагнозата е киста на яйчника, както и да го гледам, нито е спешно, нито животозасташаващо, нито пък изисква лечение в частна клиника. Явно наистина е с цел избягване на усложнения.
Да, не ми е казала къде ще раждам, но не ми е казала и че ще ми плати раждането, аз съм си направила сама сметката на джоба и съм избрала. Въпросът е, че щом ще си избира къде, какво да си поеме разходите, а не пред свършен факт, ама аз нямам пари да си платя. И сега ама трябва да ида там, щото вече съм поела ангажимент към лекарите, пък разбираш ли, аз пак нямам пари, и трябва да платиш сине.

# 512
  • София
Втори ден в болница, след операция за изваждане на матка и яйчници, релакс ли ти се вижда?

Мисля, че бъркаш, Зои. Става дума за втори ден след биопсия /"кюртаж" спомена авторката/. При подобна интервенция, изписват същия ден. Голямата операцията предстои все още. И наистина трябва второ мнение от друг специалист. Махането на каквото и да е, е сериозен въпрос.

# 513
Втори ден в болница, след операция за изваждане на матка и яйчници, релакс ли ти се вижда?

Мисля, че бъркаш, Зои. Става дума за втори ден след биопсия /"кюртаж" спомена авторката/. При подобна интервенция, изписват същия ден. Голямата операцията предстои все още. И наистина трябва второ мнение от друг специалист. Махането на каквото и да е, е сериозен въпрос.
Точно така, втори ден след кюртаж. Мен ме изписаха същият ден преди 1,5г правих кюртаж заради друго. А жената не иска второ мнение, защото се е очаровала от отношението и условията, и просто казва, че ще е там операцията.

# 514
Може и моя да е грешката, признавам, но Скарлет, ако ти си разбрала за това от салдото по сметката, а не от мъжа си, това е големия проблем. Значи просто е говорил с майка си, взел е решение, без да го обсъдите и е платил, пак без да знаеш. Така ли е?

# 515
Може и моя да е грешката, признавам, но Скарлет, ако ти си разбрала за това от салдото по сметката, а не от мъжа си, това е големия проблем. Значи просто е говорил с майка си, взел е решение, без да го обсъдите и е платил, пак без да знаеш. Така ли е?
Да, точно това е проблемът. Ако мъжът беше по-друг, капризите на свекървата щяха да си останат само празни капризи.

# 516
И така докато не видях - в сметката, и разбрах, че ние сме платили за изследването, и тогава ми беше съобщено, че тя ще се оперира там, и че ние т.е. ММ ще рефинансира кредита, за да плати.

Ето това ви е проблемът, а не болестта на свекървата. За теб сте "ние", за мъжа ти сте "той". Или "аз" (от негова гледна точка.)
Оправете си семейството, докато е време, че нещата ще загрубеят...

# 517
  • София
Гледахте ли тази вечер по новините на Нова репортаж за Онкоболница в Пловдив , където правят ненужни операции на пациентки и сега ги разследват? Предполагам, че и на други места правят ненужни операции с цел източване на здравната каса!

# 518
Цитат
явно е била нужна операция щом са казали, че детеродните органи са за вадене
Зои, в българската здравна система нищо подобно не е явно. В частните клиники каквото поискаш, ще ти извадят, с усмивка и убедително. Нямат никакви скрупули да не вредят, важен е оборотът. От каприз операции не правят, за пари правят. А колко му е да вкарат фитилите на възрастна жена, която сама на крака им е отишла. Нещо за второ-трето мнение не прочетох, което е наложително за такава инвазивна процедура.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 10:38 от Априлска вълшебница

# 519
  • Бургас
Значи след 20 години....може и по-рано, очаквайте включване от една девойка, която ще има да се оплаква от свекърва си - сбръчканата, дърта скумрия от Бургас, но да знаете, че лъже  Mr. Green

# 520
Джули, роди ли?  Grinning Честито!  bouquet Ама и ти намери как да го кажеш на форума  hahaha  Hug

# 521
Много бързате ,овните  идват   след няколко месеца.

# 522
  • Бургас
Да бе, ще ми се. Чакат ме още към 5 дълги месеца, но поне знаем рогатото какво има между краката.....не, че не си знаех какво ще е на мама дИтетУ. Ще му обяснявам след някоя друга година да заделя пари за старата си майка, че мама след време ще иска да си опне гушката и пачия крак.

# 523
  • София
Значи след 20 години....може и по-рано, очаквайте включване
Няма ли да му е много рано за сериозна връзка на Нероден Петко?
Поне до 25 г. да си поживее свободно.

# 524
  • Sofia
По отношение на няколкото хиляди за операцията - възможно е да ги искат за консумативи. На мен ми взеха във ВМА около 1300лв за лапароскопски консумативи (за махане на жлъчка). Разбира се, можеше и безплатно да ме оперират, но да имам голям разрез вместо три дупчици. Вероятно при Скарлетовата свекърва става дума за същото.

Наистина гадно, че мъжът й не е говорил с нея относно плащането, ако ще не да я пита, а просто да я уведоми.

Общи условия

Активация на акаунт