Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 86

• 96 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ще ви чета после, но да си вкарам отчетите:
13/88 - Cathe Crossfire + 7 min Upper Body w/ Jo
14/88 - Cathe Xtrain Burn Sets (Bi's & Tri's) + 7 min Lower Body w/Jo
15/88 - Cathe Xtrain Legs + 7 min Stretch w/ Jo

# 496
  • 1st floor
За вчера отчитам една мързелива разходка из преспите на Витоша, без много изкачване. За днес - ден първи от четвъртата седмица на Ripped in 30. Кардиото е уау! Crazy На повторенията на последния кръг се наложи да помодифицирам малко. Laughing

# 497
Джери и аз гледам снимки  Heart Eyes, че и като те виждам каква си фурия знаеш ли колко мотивиращо ми действаш  Hug

Нещо се поиздъних миналата седмица с великите планове, пропуснах тренировка. Тази седмица я вмъквам като първа, нищо че ще разменя графика (не мога да карам по график, водолейска му работа ей  Whistling)
Отчет с Power 10. Нещо взе да ме дразни толкова много кардио, но ще стисна зъби още седмица с Боб...

# 498
Мързелът надделя и почнах  днес познатата Боди революшън.Последната седмица от 90 ДП почти си я спестих и по зависещи, и по независещи от мен причини.
Напролет ще е някакво по-голямо предизвикателство, че сега ми е малко лежерно.

# 499
Набързо да се разпиша с баир -кардио 40 мин !  Peace Обичам виии Heart Eyes бегам,че нямам времеее  Hug

# 500
  • София
 Отчитам по план 30 days shred.Тази 2ра тренировйа ме затриднява. Особено ето това упражнениfile http://4.bp.blogspot.com/-h7Jqx6pAfeo/UZGYU1qeBEI/AAAAAAAAEqc/QJ … s1600/v+squat.jpg. Не мога да напрася ссички повторения.
Тренировката от предизвикателството не го правих. Беше за корем,но с много подскоци и го пропусбах

# 501
Днес почивам, но вървя по план с БШ. Приключих с първите две тренировки от програмата. Предполагам следващата ще е размазваща. Нямам търпение да я погледна.

Хоум, това може би ми беше най-трудното упражнение, докато правих 30 day shred. В БШ2 вече ми беше една идея по-лесно, но се случи поне два пъти да не смогвам на темпото, въпреки че го изпълнявам с 3кг гири.

# 502
Отчитам БШ кардио 2 и йога от Ребека. Имах нужда да ми се сгрее кръвчицата и да се раздвижа без да мазохиствам. Миналата седмица си причиних много болка като се хвърлих за първа седмица след почивката на последното ниво на БШ. Мускулната треска ме тресна най-силно уикенда. И вратът ми се схвана, и едва ходех. Повече такива издевателства над себе си не мисля да правя.
Аманда, на косъм съм да последвам твоя пример и да съкратя последните тренировки на Бодишред, но ще се измъча май с още едно завъртане. И така ми се иска и на мен БР или просто 21 days да подхвана. Въобще нещо силово, което да мога да контролирам с 5 кг гири и да се усети в дупето.
Иначе уикенда имаше прекрасни разходки в снега, много се заредих. Heart Eyes

# 503
  • 1st floor
И аз се чувствам като робокоп в горната част от последната тренировка на програмата. Вчера я правих за първи път и днес сутринта едва си движех ръцете. Даже се чудих дали днес пак да я повторя или кардио да правя. В крайна сметка клин клин избива и я направих.  Twisted Evil По-лесна ми се видя днес, но на последното кардио пак закъсах с повторението на едното упражнение. Crazy
Много ме събразнявате с това БР, да знаете!  Naughty Аз се разкъсвам между него, Т 25 (докато е още студено) и нещо друго на Джилката... newsm78 До края на седмицата трябва да съм решила.
Най-накрая се престраших да се кача на кантара и ми скапа настроението.  Mr. Green 51 кг съм станала, да му се не види!

# 504
Оле, като гледам колко странички сте изписали и изтренирали  Blush

D_ana, днес я направих тренировката на Линда за бедра.  Hug Следващата ще бъде тази за дупе.https://www.youtube.com/watch?v=o6U4wJdkykg

Jerry,личат си тренировките, браво!

# 505
Дивичка, правила съм я, и тя е добра. Hug Ох, а тази за бедра я правих с 3 кг. Вътрешно бедро не бях тренирала до сега насочено. Много приятна ми се стори по време на правенето, но след два дни ходих като яхнала буре. Сега не знам дали скоро ще й се престраша пак.

# 506
Здравейте!  Peace  Hug
Онзи ден имаше в Лидл ластици за тренировки. Какво мислите за тях? Има ли някаква полза от тях или е все тая?

# 507
Привет от мен след дълго мълчание. Не мога да се организирам и само ви четях от време на време. Тренировките още лятото ги бях намалила до 1-2 пъти седмично  Embarassed Но след нова година реших, че е време да се стегна и започнах Body revolution отново. Миналия път я спрях заради диастазата и бременността, но сега смятам да я докарам докрай, като модифицирам някои упражнения и премахна тези за корема. Simple Smile Детето днес си поспа хубаво и успях да тренирам, да сготвя зеленчукови кюфтенца за давамата, супа от цвекло за вечеря и да взема един бърз душ. Доволна съм Simple Smile
Едит: elsss, аз си купих черни ластици от Лидл. Още не мога да кажа колко са хубави, защото съм ги ползвала два пъти, но като че ли очаквах да имат малко по- голямо съпротивление. ( Имайки предвид обаче, че това са ми първите ластици и нямам база за сравнение, нека и някой друг се изкаже Simple Smile )

# 508
  • Бургас
chica_loca аз също май имам диастаза, един -два пръста някъде. Нищо не съм изключила от упражненията, засега не виждам проблем. Какви са опасностите?

# 509
Цопвам отново в тази тема след МНОГО години. Simple Smile

Преди 47 дни родих и имам да свалям 7-8 кг.
Покрай малката време не се намира, но с това стоене вкъщи няма да отслабна освен ако не подновя упражненията.

От раждането насам съм правила около 6 пъти Turbo jam 20 Minute workout и мисля да продължа с това, но по-сериозно, поне веднъж дневно.

Сега ще се върна да изчета назад в темата вие какво тренирате, защото от години не съм се интересувала за новостите.
Това,което правех преди, беше турбо джама и каланетиката на Калан 10 в 10.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт