Искам да кажа ... (92)

• 60 852
  • 802
  •   1
Отговори
# 375
Лиляна, исках да кажа, че щом го хвалиш тук, значи си го хвалиш и у дома.
Кога се сменя времето? ММ мисли че е днес, а аз- другата седмица.
Коте, и ММ се опитва да накара децата да ядат киселото мляко, което той обича. Не му се получава!  Mr. Green

# 376
  • Ямбол
Другата седмица се сменя часът. Винаги е в последната неделя на октомври.

# 377
  • До морето
Другата седмица, Маре!

# 378
Обикновено,  всички си хвалим мъжете. С времето свикват да се справят. И моят прави доста неуспешни покупки, добре,  че котака,  усвоява излишъците.

# 379
  • Пазете Гор
Имаше период, в който смяната на времето ставше в по-рано - в края на септември, ама оттогава минаха барем 15 години. Наскоро се видях с човек, дето не беше разбрал, че смяната на времето е вече в края на октомври. Живееше си някак със старата схема човекът, и си се справяше някак. Та искам да кажа, че намирам поплаците за страдания покрай смяната на времето за силно (медийно) предусловени.

Аз вярвам, че ако по телевизора обяснят колко е полензо мъжете да кърмят, мнозина ще се вържат. Тоест не, че ще пуснат кърма, но ще страдат обилно, защото нямат.

Епохата на Хомо телевизорикус е такава.

# 380
Мари, логически погледнато е прав. Как ще знаем, че не ни харесва, ако не опитаме. Въпроса е, че дори да се вземе за опит трябва да се вземе и от основното. Абе учим се, но ние почти винаги пазаруваме заедно. А след няколко такива изцепки или му правя списък с точно описани продукти и грамажи или консултация по телефона, както днес Peace

Бобке, съвсем не го нападам, това е неговия начин на пазаруване. С него лесно се пазарува, много неща могат да бъдат купени  Mr. Green
Ето обаче обратен пример - днес исках да взема чорапи за сина и харесах едни на шарения, ММ обаче прочете на етикета, че памука е 75% и каза, че не стават, да потърся други с по-голям процент памук и ластиците да били други. Чак като ми обърна внимание, забелязах, че изглеждаха много изкуствени на пипане, ластиците им едни хлабави, тъй че не съм съвсем безгрешна, дето се казва - допълваме се  Heart Eyes

Куркума, аз наистина не обичам ранното стъмване. Тегаво ми става на душата. Много обичам лятното часово време, готино ми е, особено пролет, чувствам се като във ваканция - разходки, бири, слънце, кеф Laughing

# 381
Курко, да не си на смокинова с царска туршия Joy. Коте,  и аз направих снощи,  след работа покупка,  която отчетоха за неуспешна. Съблазни ме една промоция. Днес открих конструктивен дефект,  а дадох доста пари. Моят каза,  че съм голяма патка,  но утре ще оправи нещата. На времето не го взех,  за да държи отвертки и ключове,  за друго го взех,  но се справя.

# 382
Не ми пречи ранното стъмване, но ставането по тъмно ми е трън в очите. Да не говоря за будене на деца за училище пак по тъмни доби.
Коте, подкрепям твоята логика за пазаруване на основните неща- основното + ново за проба.
Днес получих една пратка- по- голям пуловер за ММ (но ще го закарам да го стеснят) и едно червено сако за мен. И то е за стесняване. Да си призная предпочитам нещото да е по- голямо и да се коригира според моите габарити. Но и съм много радостна, когато дреха пасне идеално. Въпреки леко големите дрешки съм доволна от пазара. Сега остава и с червени обувки да се облагодетелствам.  Mr. Green

# 383
Мари, сушилня нямаш ли бе  Mr. Green

# 384
  • Пазете Гор
Не ми пречи ранното стъмване, но ставането по тъмно ми е трън в очите. Да не говоря за будене на деца за училище пак по тъмни доби. ...

Именно предстоящата смяна на времето ще "изсветли" ранното ставане.

Време е за коренова супа. Ще я разнообразя, като използвам бульон от кококоши крака. За съжаление в градината е такава кал, че най-вероятно няма да успея да извадя хрян. Отивам да пека крутони.

# 385
Много ми липсва смяната на времето. Лятото тук се стъмва в 7:30. Много ми харесва в Северна Европа лятото. Светло е до 11 вечерта.

# 386

Добро утро, дами и Куркума!

Мари, сушилня нямаш ли бе  Mr. Green
Пуловерът е памучен. И на 60 градуса да го пусна, и в сушилня- ефект няма да има. Питах приятелката ми, която има плетачни цехови.

# 387
  • Някъде там
Добро утро.
Няма да си похваля мъжа. Grinning Пазарувам си аз и най-вече децата.Той в крайно наложителни случаи с списък на телефона като бележка която му напомня.
 Grinning
Времето не ми пречи,така или иначе ставам рано и лягам късно.Свикнала съм и няма да е проблем,по скоро ми е кофти за децата че като са на танци се прибират 9.30 и ако закаснеят и към 10 а се стъмва още в 5 и сутрин рано стават.
Днес съм една идея по добре с гърлото обаче хрема и кашлица ме хванаха.. ooooh!
Времето е приятно но не знам дали имам желание болна да изляза.

# 388
Добро утро!

Отивам на бебешки рожден ден. Ама първо ще потъна в дебрите на детския магазин в търсене на занимателна играчка  Laughing Кога мина една година, още си спомням как ревах като магаре когато чух приятелката ми след раждането, а сега мачкам едногодишна кукла...

После отивам на къщата да водя неравна битка със зелената блажна боя. Зеленото успокоявало, да бе, да... Да дойде някой да ми види позеленялата физиономия след 6 часа стъргане на зелена боя, под която се подава още зелена боя...

# 389
Алечка, купи си пистолет с горещ въздух. Става по-бързо.
После пак стържеш, но значително по-малко.

Спахме до 10ч с щерката, сега пише домашни.
Мрачно и хладно е.

Общи условия

Активация на акаунт