Благодаря за поздравите към моя син!

Моят именник е в командировка и празнуване няма да има. Един се върна, друг замина, а аз не мога да си помета.

. Така и не разбрах сериозно ли говори, или се шегува. Все пак-написах бележка, от ония за извинение на отсъствията на учениците...
Все още може нещо да ми е за пръв път в 40 годишната ми практика. Никога не е късно.

. От няколко дни пералната започна да думка необичайно, а вчера започна и да се тресе яко, все едно е болна от малария, или така, както се тресе кандидат президентка пред поправителен изпит. ММ нали е с две десни ръце и двете златни. ( няма само бат'Павли да го хвалят, я 
с
. Като казах тиква, та се сетих: Синът донесе фенер от тиква, когато беше Хелуин. Поседя ден два и я нарязах на парчета, сварих я, после я поръсих обилно със захар и я запекох във фурната. Е до сега такава тиква не беше ми се падала. Повече от отврат... Захарта изобщо не ѝ повлия, остана си безвкусна. Жалко, че нямаме прасе, та да му я бях дала. Отиде зян, ама пък аз да не съм прасе, та да се угояавам с нея...

Къде си ЯЖКЕ, та да преведеш? А кажете сега каква е Гъбката... 
Сега се сетих дето беше писала за протезите да ги изпратиш ли ,какво беше.???

Липсваше ми
Нищо не пишеш за внучетата. Яяяя, твоето внуче момченце не беше ли Емко? Нали не ме лъже паметта
Ако съм права, нека му е честит имен ден!
Препоръчани теми