Знаете ли какво да си "поискате", че Вселената да ви го даде?

• 16 674
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Признавам, много ме кефи идеята, че Вселената/с главна буква Mr. Green, демек нещо като майка на 7 милиарда души, някаква версия на видоизменен Шива в роклята на  Цецка Ц/ знае отлично какво е добро за всеки един Mr. Green/от тези 7 милиарда Crazy Crazy Crazy/. На калпазанковците  наказателно праща уроци до умопомрачение, а на богопомазаните им дарява щедро всичко/те знаят някаква тайна, която упорито не споделят очеизвадно/.

# 61
Мен пък ми е по-интересно как разпределя началното положение, географски имам предвид Laughing

# 62
Здравейте!

Вселената може да Ви изпълни всичките желания, а визуализацията е само част от процеса.
Стига да имате реален интерес, пишете и ще Ви науча.

"Умът е всичко. Това което мислите, Вие ставате." - Буда

Цялата Вселена е изградена от енергия, която вибрира на различни честоти. Еднаквите честоти се привличат. Енергията, която излъчваме във всеки един момент е определяща за това, което привличаме в живота си и за това, което ни привлича. Вселената дава само това, което ни е в хармония с честотата.

Ако вибрирате на висока честота имате късмет. Позитивна енергия, щастливи.
Ако вибрирате на ниска честота нямате късмет. Негативна енергия, нещастни.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 01:45 от SlavKolev

# 63
Какво е открил Буда -  1) животът означава страдание (дука), 2) страданието се причинява от желание (тана, или „привързване”), 3) човек може да премахне страданието чрез премахване на всяка привързаност и 4) това се постига чрез следването на благородния осмократен път. „Осмократният път” се състои от това да имаш правилен 1) възглед, 2) намерение, 3) реч, 4) действие, 5) начин на живот (да си монах), 6) усилие (правилно да насочваш енергиите), 7) настройка на ума (медитация) и Sunglasses концентрация (фокус).
Ако успееш да го постигнеш, няма да молиш Вселената, а ще си й благодарен, защото ще можеш да видиш какво имаш.

ПП Късмет е име на бяс. Wink

# 64
Какво е открил Буда -  1) животът означава страдание (дука), 2) страданието се причинява от желание (тана, или „привързване”), 3) човек може да премахне страданието чрез премахване на всяка привързаност и 4) това се постига чрез следването на благородния осмократен път. „Осмократният път” се състои от това да имаш правилен 1) възглед, 2) намерение, 3) реч, 4) действие, 5) начин на живот (да си монах), 6) усилие (правилно да насочваш енергиите), 7) настройка на ума (медитация) и Sunglasses концентрация (фокус).
Ако успееш да го постигнеш, няма да молиш Вселената, а ще си й благодарен, защото ще можеш да видиш какво имаш.

ПП Късмет е име на бяс. Wink
Точно..))
За това рядко ми се получава, ама пък усещането когато се случи е истинска нирвана. Heart Eyes

# 65
Сигурни ли сте, че не бъркате Вселената със Златната рибка?
Не за друго, ами да не вземе и тя да плесне накрая ядосано с опашка и язък ви за всичките желания...

Или пък да им даде 30 см. пианист  Mr. Green.

# 66

И как ги замервате тези вибрации?

[............ 5) начин на живот (да си монах),

Да се замонашим, казваш, а newsm78 newsm78 newsm78
Дали няма да трябва и да дарим всичко на църквата newsm78

# 67
Буда е роден принц, но се отказва от всичко и става аскет, тогава постига просветлението.

# 68
Буда е роден принц, но се отказва от всичко и става аскет, тогава постига просветлението.

Знаех си аз  Wink Laughing, че пътят към просветлението е подплатен с добри финансови постъпления,... другаде/така де, всичко преминава от един в друг джоб Wink

# 69
Нана, каквото и да напишеш, Октобър ще го иронизира..)

# 70
Направо си плаче за ирония  Wink

Само не съм видяла/или чула Wink/ тук от списващите привърженици на Вселенските домогвания за блага да са се отказали от всичко материално, да метнат една гола риза и да се отдадат на дзен  Wink

# 71

И как ги замервате тези вибрации?

Не усещаш ли кога ти е зле?Кога си тъжен,гневен,свива те под лъжичката и живота ти тежи?Всичко това е "ниска вибрация"
Когато си щастлив,радостен и имаш усещането за лекота и,че всичко ще е наред(дори когато положението е зле),това са "високите" вибрации..

Направо си плаче за ирония  Wink

Само не съм видяла/или чула Wink/ тук от списващите привърженици на Вселенските домогвания за блага да са се отказали от всичко материално, да метнат една гола риза и да се отдадат на дзен  Wink
Да бе...И от къф зор?
.
Защо по ягодите,да се домогвам до Вселенските блага,да ги имам,да ги получавам,че пък и да ги зарежа и да остана с една риза на гърба?
Нали говорим за постигане на изобилие,а не аскетизъм?
Инак ако реша да отпраша в гората и да вегетирам под някое дърво,помощ от Вселената хич не ми е нужна,просто ще ползвам това което вече е на лица..Т.е.Гори и дървета бол..

упс..Пардон..Ся прочетох за Буда

Ми не е нужно,да го удариш на мизерия,че да се "просветлиш",това е мое мнение
Аз лично такива като него,ги намирам за неудачници
Защото е много лесно да се смириш и просветлиш когато нямаш дразнители и провокации
Седиш си под дървото,оммм,дзеннн..и "светваш" като крушка разбираш ли..
Истинското просветление се постига сред хората,сред тълпата,сред най-голямото предизвикателство
Мисля,че Буда просто не е издръжал по трънливия път на шума и контраста,за тва е кривнал в малката утъпкана пътека на тишината,спокойствието и еднообразието.Скука.

Едно е да се откажеш от желанието,въпреки възможността да го постигнеш(смирение),а друго е да се откажеш понеже виждаш,че не ти се получава(примирение)..
И е вярно,че от желанията си страдаме,но пък именно те ни придиват индивидуализъм.Мислите,желанията,копнежите,мечтите..

п.п.Инак искам 3 милиона евро,ама нещо ми се бавят,сигурно Вселената още ги брои..
Хем си казах,че предпочитам само едри банкноти,пък. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 13:49 от Какво?

# 72
....

п.п.Инак искам 3 милиона евро,ама нещо ми се бавят,сигурно Вселената още ги брои..
Хем си казах,че предпочитам само едри банкноти,пък. Crossing Arms

Е, не рИви, де  Twisted Evil, Вселената знае най-добре за всеки какво е добро. Просто на теб не ти трябват тези пари  Crazy

# 73

Отказва се, ама след 20 години семеен живот Simple Smile

Много готина тема Simple Smile Аз съм на мнение, че Вселената рядко дава, но пък помага да постигнеш сам някои неща, ако си конкретизираш целите, все едно молиш някой да ти изпълни желание. Да не са просто някакви общи настроения желанията, а някакъв план за постигането им, дори и да нямаш средствата за това. Като под "средства" нямам предвид само финанси, а и сили, време, енергия, помощ от други хора и пр.

# 74

Отказва се, ама след 20 години семеен живот Simple Smile

Много готина тема Simple Smile Аз съм на мнение, че Вселената рядко дава, но пък помага да постигнеш сам някои неща, ако си конкретизираш целите, все едно молиш някой да ти изпълни желание. Да не са просто някакви общи настроения желанията, а някакъв план за постигането им, дори и да нямаш средствата за това. Като под "средства" нямам предвид само финанси, а и сили, време, енергия, помощ от други хора и пр.
С първата част издребняваш, няма смисъл. Буда се доказал във времето си, та и до днес и не само той. В различните учения, религии, философии има достатъчно мъдрост и знания, събрани от по умни от нас, колко ги познаваме е въпроса.

С втората част съм абсолютно съгласна. Няма такова нещо като искам - мисля - получавам. Бог помага, но в кошара не вкарва.
И наистина понякога хвърляме усилия, труд и много нерви за неща, които не сме сигурни дали са ни нужни, просто ги искаме. Когато ги получим не изпитваме радост, а напротив, разочарование. Внимавайте какво си пожелавате. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт