Ето го, ама е много добър, опитайте. Голяма вкуснотия е.
Пускам поредните сладки с Махлеб и Тонка боб. Те не са нищо като рецепта, но този аромат никъде до момента не съм срещала, на горчив бадем, сухи тъмни череши, малко ванилия и още нещо което би могло да се схване само ако се опитат. Рецептата е на Йоана Петрова.
ето ги и тях, само няколко съм слепила с домашно сладко от горски плодове, много им върви защото има една доловима приятна киселинка, но около Коледа ще ги слепя с Дулсе де Лече.
Махлеб ме научи да ползвам Джемма и имаше защо, Тонка боб бях купила от Турция, защо и аз не знаех тогава и си стоеше много време, и сега влезе в употреба. Може би и тук се продава на Ж. пазар при арабите.
Днес ще направя и Френски коледни лимонови сладки, ще ви ги покажа по-късно, ухаят прекрасно на лимон.