от толкова отдавна не съм влизала и писала.Нашата юнска 2015 кака си има вече братче-юнско 2017
Вкъщи е лудница и няма време за форума.Гаргамелка,ние имаме допълнителна застраховка на каката в Уника.Да ти кажа,не мога да кажа,че съм доволна.След сключване на застраховката имаш два месеца отлагател период през който не можеш да я ползваш.Ние тъкмо сключихме зстраховката и тя се разболя от варицела,след нея още два пъти доста сериозно боледуваше и все не можехме да я ползваме.След като вече влезе в сила съм я използвала няколко пъти.Недостатъците за мен са повече от предимствата,даже мога да кажа,че предимства няма.Защото те изпращат в детски клиники където не дават часове и трябва да чакаш ред с останалите деца.Последния път ни се наложи в друг град да плозваме,там и не бяха чували за такава застраховка и бяхме на косъм да си платим прегледа.Просто незнаеха от болницата какво трябва да правят,въпреки че им се бяха обадили от застрахователното дружество.При изписани медикаменти за над 80лв,ми поеха 8лв
бях в шок като го видях.Защото останалото били витамини,имуностимулатори и т.н. които Не се покриват от застраховката.Единствено антибиотика бяха изплатили.Всички пъти в които съм предявявала претенция ми се изплащат такива смешни суми.Всеки преценя сам,но аз лично няма да я подновя.На приказки застрахователите я изкарват страхотна застраховката,но реалността е друга Препоръчани теми