Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 824
  • 743
  •   1
Отговори
# 150

4. Защото даже и седмокласниците се нуждаят от почивен ден  Mr. Green

Най-много те се нуждаят от почивен ден!  Peace
Peace Не са вечни двигатели . И те души носят.  Peace

# 151
  • Русе
  И майките на седмикласниците душа носят. Защото докато седмокасниците играят СS или си пишат с гаджетата,те ровят с часове из материала.

# 152
  • гр. София
Мила Amber,
Погледни страничките по-назад, изпратила съм ти задачи включващи формулите за съкратено умножение... Може да са ти полезни.  Simple Smile

# 153
  • Русе
Мила Amber,
Погледни страничките по-назад, изпратила съм ти задачи включващи формулите за съкратено умножение... Може да са ти полезни.  Simple Smile
  Видях, ги мама Мими. Благодаря. Но при тях дават по-сложни задачи. Днес са му дали да прави изпуснатото в петък контролно. Вчера настояваше ,че по рано от вторник няма да му дадяла да го прави за да не го карам да реши повече задачи. Каза, че се е затруднил на задачата от рода на (a+b+c)на квадрат. Не че не съм го обяснявала десетки пъти , ама след дъжд качулка каза - а верно.

# 154
  • гр. София
Amber, в нашето училище дават такива и по-малко сложни примери... Вече сме на материала за комбиниран метод за разлагане на многочлени и представяне като произведение.

# 155
А нашите тепърва вероятно днес са започнали с разлагане на многочлени.

# 156
Това с треньора е много неприятно,особено когато детето има желание,и ние сме в тази ситуация в друг спорт.
Това с 40 задчи за 20минути не знам как да го коментирам,дали госпожата би се справила?!
При нас проверката мина леко без проблем,благодаря за подкрепата.Върнаха тест по химия ще го кача малко по-късно,че сега разгадаваме схеми кое е закон на Ом.Установих,че продължавам да съм скарана с физика и математика. newsm78

# 157
  • Пловдив
Значи, да внеса разяснение относно преразказа върху На прощаване - оказа се, че учителката била казала по принцип, че трябва да прави преразказ на всяко взето произведение, но конкретно на стихотворението не, защото на стихотворение преразказ не се прави. Вероятно жената още миналия път го е казала, обаче кой ли слуша  doh. То така ако слуша по принцип, за какво ли си даваме парите...
Пет - шест пъти я карах да го пише наново, докато що годе придобие вид. Голям зор беше, ама карай. Тренинг  Mr. Green

# 158
Моля за помощ по физика стр. 10 от учебната тетрадка на булвест 2000 Графично представяне на закона на Ом. Снимка на условието съм качила в групата, защото форумът нещо ми забива. Тестът по химия също е там

# 159
Моля за помощ по физика стр. 10 от учебната тетрадка на булвест 2000 Графично представяне на закона на Ом. Снимка на условието съм качила в групата, защото форумът нещо ми забива. Тестът по химия също е там
Тъкмо повод да се запиша, че едва смогвам да ви чета.  animal037 Амбър, чудна тема!  bouquet
Писах и в групата отговора на младежа:
Законът на Ом е в сила само за първата графика, защото линията е права и преминава през т. 0. За втората не е в сила, защото не може токът да е 0, ако има напрежение. За третата - графиката преминава през 0, но не е права линия.
Не претендирам за изчерпателност, но мисля, че логиката му е вярна.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 21:46 от *Vessy

# 160
  • софия
  И майките на седмикласниците душа носят. Защото докато седмокасниците играят СS или си пишат с гаджетата,те ровят с часове из материала.
hahaha

# 161
  • София
При нас по програма в понеделник имат химия и биология. Вчера господинът по химия е коментирал, че трябва да намери начин да организира нещата така, че да компенсира поредицата от три неучебни понеделници. На наборчето му е мъчно, че точно химията пропускат. А тогава им е и школата.

Притеснявам се, че при нашата госпожа в школата по БЕЛ още не са започнали да пишат преразкази. На повечето места вече са направили и проверили по 3-4. Говорих с нея, уж нямало защо да се притеснявам. Ама мойто е много зле. Снощи му дадох да пише един,  после се смях на глас.  Казвам му , Добре де, как може да напишеш "И той ме заведе в една стая с пачи пера." Защо не написа " стая, в която той държеше използвани стари пачи пера". Отговори ми, че  по математика така се казавало - триъгълник със страна АВ и всичко ставало ясно  ooooh! По същата логика беше написал "стигнах до една река с гъски". Като цяло си беше смях през сълзи.

# 162
Призма,  Joy
Всеки с проблемите си. Аз снощи що усилия изхабих да обяснявам по-особените примери за разлагане на монгочлени с изнасяне на общ множител. И пак не съм сигурна, че успях.  Mr. Green По-лесните ги решава, но  по-заплетените, елате и вижте какво чудо е  .  Rolling Eyes
Мама на Ниага, радвам се, че проверката е минала добре.  Hug

# 163
  • гр. София
Добро утро, мами  wavey
Успешен и ползотворен ден от мен  smile3525
При нас тази седмица положението е следното: седмокласничката още в петък се върна с главоболие, запушен нос... По физическо тичали навън на студа и ето ти  Thinking
В събота и неделя давахме Колдрекс Джуниър, витамини на Допелхерц, но не я стабилизираха. После започнах да давам Имунобор кидс и сега се позакрепи  Tired В сряда очаквам КР по биология върху раздела за едноклетъчни организми, а в петък - КР по МАТ върху целия изучен раздел досега.

# 164
Ох, ние пък спорихме защо трябва въглерода да със знак C, a не Са. По му вървяло второто на Carboneum и точка по въпроса. Идеше ми да го запратя в някоя река с гъски! Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт