Благодаря на Цвети, Лунното цвете и Патенцето
. Момичета, благодаря за помощта и най вече за времето, което отделихте,, за да бъдем заедно! Базара мина. Средна хубост, но ина това съм доволна. Момичетата от ДБМ бяха плътно до мен и без тях изобщо тованямаше да е възможно. Прегръщам ви и отлитам до незнам кога.. Тръгвам да разнасям пакети с храна и подаръци. Нооо съм на Коледен концерт довечера. Пловдивската филхармония. Да нахраним душата.. Момичета гуш дооо нямам идея кога, но ви обичам

Искам да благодаря на Фей и Лунно цвете за хубавото настроение което ми дадоха. Фей, за пореден път се убеждавам колко идеен, продуктивен и всеодаен човек си. Базара беше пълен с едни прекрасни момичета- мами от др тема- усмихнати, добронамерени и отдадено на каузата си.Възхищавам им се на всички. Разминах се с Фло, но имаше извинителна бележка
Ние пък тези дни ще правим малко снимки на дребчо и се надявам да се получат хубави . Това е от нас за сега. 
То както ще сме на две маси, ще трябва да застана в центъра на заведението направо
Ще мисля, имам цяло денонощие на разположение, че и без това не мога да спя.

и бързоо да си здравичка и ти.. 

е гати и вируса, изгоря ми детето. Тази сутрин беше с 40 градуса. Свърши ми оцетът. Размазана е, не може да се мръдне. И започна да вади сополи и храчки. Лекарката ѝ е днес на работа от 15 до 17.
В тази практика са двама лекари - мъж и жена. Обаче при него никой не ходи, а и го мързи да диша. Жената е много добър детски лекар. При нея е лудница от бебета и малки деца. Дзверът е там, откакто се е родила, обаче с това работно време и вечната навалица мисля, че е време да я сменим. Утре ще я прехвърля при моят ЛЛ. Не ми трябва вече педиатър. И поне ще си знам графика.
Препоръчани теми