Математически турнири - 39

• 131 156
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Ох пак ли. Нали децата ходят на турнири и състезания точно за да си мерят силитр, не са задължителни и който не иска да му се виждат резултатите или не ходи,или не участва в класирането.Големи драми,голямо чудо...
Да си призная и аз следя резултатите в няколко околни града и гледам чужди резултати..Чакам си глобата

# 436
Хахаха тази драма колко ми е позната.
И на мен наскоро не ми дадоха да погледна един протокол, а ми съобщиха само точките на моето дете. Които изобщо нищо не ми говореха и ясно обясних, че искам протокола за да видя общата успеваемост и да направя преценка къде е моето гардже. Отговори ми се, че имало родители, които не искали да се знае резултата на техните деца. А аз пък казах, че резултатите са публични щом са се съгласили да участват в състезанието и си намерих протокола по друг начин. И като го видях, ми стана ясно защо родителите за които подозирах, че са направили драмата, не са искали да се оповести протокола.

# 437
  • София
Аз не си спомням секция Изток да са изнасяли резултати от Черноризец Храбър. Обикновено излизат в обобщеното класиране за София. Но може и да греша....
И аз съм за глоба  Mr. Green

# 438
Дидева - bouquet.  Благодаря ти за многогодишните усилия.

# 439
На някои места е с код, ако е нужно- да се направи така...пак се вижда позицията в класирането, а не виждаш чужди данни
Но засега се въргалят навсякъде списъци- разпределения по стаи, резултати и какво ли не...едно просто сортиране, което иначе ще го прав всеки заинтересован родител поотделно, вместо да ни е наготово...не го разбирам
Или по-точно- и за мен е неприятно, когато детето ми не е в топ класацията, и/или някое приятелче има повече точки...но децата не са малоумни, та те сами си ги казват и споделят, а и сами си ги виждат- дали на сайта, или на входа на училището, все тая.
А който иска да злоупотреби, злорадства или въобще има някакъв нездрав интерес- ще си ги изнамери сам, ако ще и с код да са

# 440
Вие не сте наред, честно  Crazy
Имам предвид - тези с претенциите за класифицирана информация, гледане в чуждото канче и претенции за секретност  ooooh! ooooh! ooooh!
Нито един конкретен и достатъчно логичен довод не мога да се сетя за такива специалностни изисквания  Rolling Eyes
Уф... айде стига с тая тема вече, че половин тема само с глупости се занимаваме...

# 441
Няма човек в тази тема, на когото да не е помогнала.
Абсолютно вярно!

Не се срамувам от техните резултати, каквито и да са.
Именно тук според мен е разковничето, да похвалиш детето, да се гордееш с него, дори да се е провалило, дори да не е изкарало никакви точки. Факта, че се е подготвяло и положило труд е важното. Не само крайния резултат, а именно пътя който е изминало. И много жалко ако има родители, които не го осъзнават. Confused

# 442
Мен лично не само че не ме е срам от резултатите на моето дете, напротив възхищавам му се, че винаги е сред призовите участници - както в градски, така и в национални списъци.
Това не пречи да ме дразни всичко онова, за което вчера писах.
Просто не обичам излишна публичност, това е.
СМБ - изток не ми отговаря на мейла - нито дали ще публикува резултатите, нито дали, ако няма да ги публикува, вече ги е изпратил по официален ред на организаторите, което на практика е по-важно.

# 443
Все пак файлът на Дидева е личен труд и усилие, но не е официален, а нали резултатите от чх формират рейтинг за други състезания...
За какви други състезания?

За "Математически звезди" конкретно.

# 444
Ако класиранията са с индивидуален номер, не с име, голяма част от хората ще се оттеглят от състезанията. If a tree falls in a forest and no one is around to hear it, does it make a sound? Същото е и тук.

# 445
  • Пловдив
Който се страхува от мечки не ходи в гората. Всеки си преценява дали да се изложи на тази публичност. Дали вие се възхищавате или срамувате от резултатите на детето си си е ваша работа, за останалите потребители на тези списъци то е само статистка.

# 446
Скрит текст:
Нима смисълът на "Математически турнири" не е точно такъв- да обменяме информация (в т.ч. са и резултатите) за състезанията по математика? Едно от предимствата на темата е в това, че всичко е събрано накуп, обобщено е, синтезирано е. Ето защо се надявам Дидева да не орязва постовете си- ще пострада темата, ще загубим и ние, читателите й.    

Дидева, благодаря и от мен!:bouquet:bouquetbouquet Ценя мненията ти! Многократно си ми била страшно полезна!

# 447
Секция Изток ще изкарат резултатите до края на седмицата на сайта на организаторите Joy

# 448
  • Sofiq
Секция Изток ще изкарат резултатите до края на седмицата на сайта на организаторите Joy
Организаторите като въвеждат по 2 града средно на ден, може и да не стигне времето до петък.

# 449
И резултатите от Варна са вече в  официалното класиране на ЧХ

Общи условия

Активация на акаунт