Математически турнири - 39

• 130 233
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Никога не съм гледала така на нещата.
Важна е истината, а тя е, че в общото класиране/ цяла София или България/ детето ми е на еди кое си място.

# 631
  • София

Важна е истината, а тя е, че в общото класиране/ цяла София или България/ детето ми е на еди кое си място.

И аз така мисля. Обаче ето и тук в темата се изказаха голям брой хора, които подкрепят няколкото класирания и награждавания.  Confused

# 632
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

И аз така мисля. Обаче ето и тук в темата се изказаха голям брой хора, които подкрепят няколкото класирания и награждавания.  Confused

+1 Blush

събрах резултатите от двете състезания - ХП и ЧХ  Blush
чудя се да добавя ли резултатите към миналогодишния рейтиг или да си е само за тази година  Blush
от рейтинга изплува името на детето за което питах.  Blush сгрешен е номера на училището  Peace

# 633
По мое мнение е добре рейтинга ти да е за тази година. Зависи всъщност за какви цели ще го ползваш?

# 634
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за лично ползване  Peace
разбрах вече, че единно класиране за цялата страна няма да има и реших да си го направя, за да разбера къде е детето  Peace

една от идеите ми беше да видя дали се справя по-добре в сравнение с миналата година, но се разколебах.
миналата година е участвал в по-малко състезания, резултатът от едното вече не може да се намери и няма как да го включа... такива разни... Hug

# 635
  • София
И какво се оказва? В 125-то и СМГ с по-малко точки щеше да е със златен медал, сега в ПЧМГ е със сребърен, въпреки че е решил вярно същото количество задачи като първото дете - 18. Ами, не го разбирам това, струва ми се странно.
В СМГ засега не е обявено награждаване.

Някой питаше и за сертификатите:
http://www.math.bas.bg/ch/index.php
Важно съобщение

Поради големия брой заявки за издаване на сертификати на английски език е възможно получаването на сертификатите да се забави.

Какъв е този внезапен интерес? Досега не помня да е имало такъв.

# 636
  • София
Относно майсторския клас http://www.math.bas.bg/ch/

Ваканцията не е ли до 04.01. вкл., т.е. 5 и 6 януари са учебни дни?

# 637
  • Sofiq
Аз нямам проблем с това, че в друго софийско училище  някое дете ще вземе златен медал, въпреки че няма същите точки като сина ми. Смятам,че наградите мотивират децата и е добре да има повече -и медали, и грамоти. В крайна сметка това се прави, за да се трудят децата по-усърдно. Даже ме е яд, че не предвиждат грамоти в ПЧМГ, редно беше и други деца да бъдат поощрени.

Е тази връзка, затова има толкова поръчки за платени грамоти-защото тази година не дадоха достатъчно.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 17:24 от elica1051

# 638
Според мен поръчките на английските сертифкати са се увеличили, защото имаше дискусия в темата и много хора са разбрали за тях именно от тук. Макар, че винаги е имало инфо на сайта на ЧХ.

# 639
Това награждаване в ПЧМГ е все едно си е само за техните си деца, ако целта им е на награждаването да покажат колко много от наградениете са техни деца, успели са. Колко от децата на работещи родители ще могат да си получат медалите в работен ден в 16:00 часа? Според мен, единици...

# 640
Къде в ЧХ прочетохте нещо за медали? Пише първа награда, втора награда, но не пише каква е, според мен са сертификати...

# 641
Къде в ЧХ прочетохте нещо за медали? Пише първа награда, втора награда, но не пише каква е, според мен са сертификати...

Няма медали, само картончета - скръндзава работа  Laughing

# 642
В Бургас наградите за ЧХ са купи от 1-3 място и свидетелство за успешно представяне от 4 до .... място.

Някой от Бургас може ли да даде линк към задачите от миналата, а и от предходни години от МТ Николай Чудотворец?

# 643
Някой по-назад беше цитирал за миналата година от колко до колко точки се получавало медал или грамота за всеки клас. Да разбирам ли, че тази година това е отменено?

# 644
  • София
Някой по-назад беше цитирал за миналата година от колко до колко точки се получавало медал или грамота за всеки клас. Да разбирам ли, че тази година това е отменено?
Да.
Централизирано награждаване за София направиха само миналата и по-миналата година.
Преди беше, както сега - по място на провеждаме.

Общи условия

Активация на акаунт